Şöyle kesin Bilgi var. İcra eve gelme noktasına gelince Avukata yazılı olarak yapılandırma ödeme yaparsanız Buna imza atarsanız ve ödemezseniz Hapis var. Hatta ve hatta telefonda dahi olsa ödeme sözü verme diyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BDDK açıkladı: Kredi kartlarında birikmiş borçlara 60 ay vade imkanı getirildi (5. sayfa)
-
-
Evet 400-450.000 kadar
Maaş net yatan 21.000
Kira 10.000
Bana kalan 10.000 baska kartlarım var.
Ödeyemem söz vermiyorum
Yapılandırma yapmıyorum. Bugün bu işteyim 5 yıl burada olacağım garantisi yok!!
Eve gelecekler +3.000 yol ucreti
+Avukat dosya ücreti kitleyip firmaya maas kesintisi yapılsın diye kağıt yollayacaklar
Ayda 5000 taksitle 5 yılda biter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 11 Ekim 2024; 17:34:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence bu kadar beklemezler..maksimum 1 yıl içinde varlığa devredilir dosyalarınız
-
mevcutta bir yapılandırmam var ve geçen ayki ödemeyi kaçırdım.
halihazırda yapılandırması olanlar da bu haktan faydalanabiliyor mu?
-
Akbank 60 ay yapti ama 4.30 dan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kredi kartı mı yoksa kredi mi yapılandırdınız?
-
Kredi kartı.akbank
3 11 olarak açıklanmıstı
nasıl yani 4 30?
-
3.11den pek yapacaklarını sanmıyorum hocam her banka kendi faizini uygulayacak. Aslına bakarsanız gerçekten ortada iyi niyet olsa faizsiz 60 ay yaparlar millet de rahat ederdi ama nerde..
-
-
araştırmacı gökhan diye bir arkadaş var youtube'da. bizim gibiler için epey uğraşıyor. Sesini duyurmaya çalışıyor. Bazı dilekçeleri de hazırlıyor kendisi, bunların arasında yapılandırma talep dilekçesi. Orada hazırladığı bir maddede bu yapılandırmanın 3.11'den baz alınması ile ilgili bir madde de var. Bunu alın bankanızın genel merkezine gönderin. Yapılandırmayı bddk'nın kararı ile 3.11den yapılması gerektiğini tebliğ etmiş olursunuz diyor.
-
Video açıklamasında dilekçelerin ücretli olduğunu yazmış gördünüz mü hocam o kısmı? Keşke ücretsiz olarak verseydi ama sağlık olsun elbette
-
Kabul ettiniz deyip geçecekler başvuru yapmadan önce talep etmek lazım
Evet ücret alıyor ama dilekçe içerikleri epey kapsamlı oluyor yani hakkını veriyor arkadaş..son çare ben de alabilirim eğer yasal faiz olan 3.11den yapmazlar ise.. Bir de benim aklıma takılan bir soru var.. Borçlu 1 yıl içinde başvurabilecek deniyor.. Zaten 3 ayda icraya düşüyorsun.. 26 eylül öncesi geciken borçlara mahsuben banka icraya vermeyip müşteriyi yapılandırma yapmaya mı zorlayacak.. Ucu çok açık belirsiz maddeler var..netleştirilmesi gerekiyor..
Haklısın hocam ben de anlayamadım. Belki şöyle olabilir hani mesela bir ay ödeyip bir ay ödemeyen grup var ise yani icraya düşmeden çeviren grup için olabilir o bir sene olayı.
-
Öyle ise de detaylı bilgilendirme yapmaları gerekiyor bu şekilde bankacıların da kafası karışmış durumda.
Haklısın hocam
-
Bu yasadan yararlanıp yapılandırma yapan oldu mu. Akbank ile görüştüm 16 sından sonra işlemler başlayacak dedi. Diğer bankalarda durum nedir
-
Bende halkbank kullanıyorum müşteri hizmetlerini aradım bilgileri yoktu konuyla alakalı
yapılandırma tapmak ödeme sözü vermek değildir.
ödeme sözü verip , ödeyemediğinizde hapse düşme durumu, icra memuru/ve veya avukat ile yapacdağınız protokollerde geçerlidir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 15 Ekim 2024; 21:25:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X