Şimdi Ara

Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam :), komple beyaz ciddi anlamda göz alıyor 😁 en azından zıt renkler olunca göz de almıyor 😅.
  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt

Birde beyazın masrafı da var, komple bembeyaz yapayım dersen anakart ve soğutucu alıp başını gidiyor, beyaz ekran kartı zaten hayallerde artık :) Kasa DX500 sanırım, fiyatına göre güzel kasa oda.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Komple beyaz şu an ki şartlarda maliyet olarak bayağı pahalıya gelir sanırım :). Kasa dx500 doğru hocam. Bilişim porttan almıştım, soğutucu u12S vardı rengi sırıttı diye onu da yeniledim 😅.

Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ] Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ]

• Abi eline sağlık sözüm ona soğutucu incelemesi çekenler şu konuyu bir okuyup feyz alsınlar :)

Bana hava soğutucu her zaman sıvı soğutucudan cazip geliyor, para olsa da alsak Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ] 

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt

Dur şimdi kimseyi bana yollama herkes en güzelini yapmaya çalışıyordur eminim, bu soğutucu inceleme olayı farklı olay. her sistemde her soğutucu farklı sonuç veriyor. Bir inceleme de bakıyorsun iki soğutucu arasında yükte 1 derece fark var , baska incelemeye bakıyorsun 6 derece. Bu yüzden aslında soğutucu incelemelerinin hiç birisi doğru veri sağlamaz diyebilirim, anakart ve işlemci aynı değil , sistemin test edildiği ortam sıcaklıgı da farklı değil ise :)

Yani bu hava soğutma sıvı soğutma içi farklı biraz, 7-8 yıl dır aio kullanıyorum zaten , arada böyle değişiklik iyidir, sanırım uzunca bir süre bu şekilde devam edeceğim , kasa yakışıklı oldu zannımca Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ] 

• Be Quiet Candır. Bende 3 tane 120mm 2200devire kadar çıkan fanı var. O üründeki işçiliği hiç bir firmada görmedim. Kasa PSU ve diğer ürünleri de öyledir eminim.

Bu arada hayırlı olsun hocam. CoolerMasterSL600 çok güzel kasa. H500P Mesh almasaydım o kasayı alacaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Dur şimdi kimseyi bana yollama herkes en güzelini yapmaya çalışıyordur eminim, bu soğutucu inceleme olayı farklı olay. her sistemde her soğutucu farklı sonuç veriyor. Bir inceleme de bakıyorsun iki soğutucu arasında yükte 1 derece fark var , baska incelemeye bakıyorsun 6 derece. Bu yüzden aslında soğutucu incelemelerinin hiç birisi doğru veri sağlamaz diyebilirim, anakart ve işlemci aynı değil , sistemin test edildiği ortam sıcaklıgı da farklı değil ise :)

Yani bu hava soğutma sıvı soğutma içi farklı biraz, 7-8 yıl dır aio kullanıyorum zaten , arada böyle değişiklik iyidir, sanırım uzunca bir süre bu şekilde devam edeceğim , kasa yakışıklı oldu zannımca  

Kasayı daha dolu dolu gösteriyor böyle dual tower hava soğutucular, bana da Noctua'nın o çirkin kahverengisi çok albenili geliyor ama Be Quiet! da şahane marka :)

• @Orodruin Tesekkürler. Kasa şahane ama colermaster türkiye beni hayal kırıklığına uğrattı, bir fanı 3 ayda değiştiremedik Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ]  Umarım değiştiririz yurtdışından gelecek 2 aydır inat ettim bekliyorum Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ] 

@Mr. Decent Aslında benim derdim uyum yakalamak. AİO pompası olarak dümdüz siyah olan yok, Artic var ama onu da çok tipsiz buluyorum, ben şekile önem veriyorum bu sebeple biraz gıcık bir müşteriyim aslında Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ]  Ama Msi ' ın son çıkardığı 360 AİO çok güzel belki onu da alabilirim daha çıkmadı oda ama simsiyah bir pompa yapmışlar üzerinde ekran da var oraya bir de Türk Bayrağı koyarım tamamdır öyle düşündüm yani ama şimdilik bu şekilde devam edeceğim

• İkisi de müthiş sistemler mesela ama hava soğutuculu olan daha albenili geliyor bana hep.

Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ]
    Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ]
  • Geçen yaz inventustan 660tl ye dh-15 fırsatı çıkmasaydı alacağım soğutucuyu o zamanlar. O sıralar stok sıkıntısı vardı stoga geldiği zamanda da 1000tl ye yakın oluyordu. Gözümde en yakışıklı hava soğutucu, şimdi görünce de iç çekmedim değil. Performans/yakışıklılık oranı 9.9 :)). İnceleme için elinize sağlık. İyi günlerde kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Mr. Decent Zevkler ve renkler meselesi, mesela benim kasanın içine daha performanslı olan kahverengi noctua nhd15 i koy , alakaya maydanoz gibi durur , ruhlar aleminde de yaşamıyoruz biraz da yakışıklı olacak Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ] 

@Jon doe Teşekkürler. Böyle fırsatlar bir daha gelmez hocam, ülke şartları belli. İyi olmuş sizin için almanız. Dark rock pro 4 e alternatif, noctua nhd15 chromax.black modeli var. Hatta soğutubu bloklar için ayrıyeten kapakları da satılıyor daha güzel görünmesi için ama o daha büyük bir soğutucu. 2x14cm fan var, performans olarak belki bir kaç derece daha iyi sonuç verir ama MRSP olarak , 10 dolar fark var. Bu 10 dolar fark ülkemizde bize nasıl yansır, kestirmek güç. Amazon.de den bakıyorum, cromax.black 137 Euro. dark Rock Pro 4 80 Euro. Yani 50 euro fark var. Buna bakarak Dark Rock Pro 4 e Fiyat Performans desek yeri var.

• hocam bi fark olduğunu sanmam, çekim açısı ve persfektiften öyle görünüyor olmalı 😁. Bu arada anakartı kasaya montsjladıktan sonra fanı taktınız galiba, benim kasada bu zor oluyordu, dışarda takıp sonra anakartı kasaya monte etmiştim ama böyle yapınca da cpu güç kablosunu takabilmek bir hayli zorlamıştı. Eğer bir mahsuru yoksa, fanın maliyeti ne kadar oldu size?
  • coppermine kullanıcısına yanıt

Kasa büyük değilse eğer dışarıda montayı yapıp kasaya sonra koymak daha mantıklı hocam zaten incelemede belirtmiştim.

• Hocam yine döktürmüşsün, eline sağlık.

Bu markanın model isimleri 15 senedir aynıymış gibi tTuhaf geliyor bana.

• Executor Arhentir E kullanıcısına yanıt

Tesekkurler.

• Dark rock pro4 Fuma2 Noctua nh-d15 chromax kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim.

Noctua Nh-D15 Chromax 14cm fanları ile devasa :) Fanlar en düşük ayarlarda oyun oynayacak birisini fazlası ile tatmin eder.

Dark Rock Pro 4 Noctua göre 12cm fanları ile daha Kompal yapıya sahip. Kapalı üst kapak sayesinden sıcak hava tünel yönetimi ile atılıyor. Daha sessiz bir sogutma sunuyor.

Fuma2 Bende Mevcut şuanda 1.275v ile allcore 5.0Ghz İ5 10600k Oyunlarda 800 rpm geçmed 60 derece üstünü görmedim.

Dark rock pro4 alasım var yakın zamanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

İkisi de müthiş sistemler mesela ama hava soğutuculu olan daha albenili geliyor bana hep.

Ahh gözüm kanadı... Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ] 

Sıvı soğutmanın sıcak havayı içeri üflemesi hava sirkülasyonu açısından pek iyi olmamış bence.

• MehmetNY kullanıcısına yanıt

O kasada başka seçeneği yok :)

• Bı aralar Msi Core Frozr XL vardı. Onunla Dark Rock Pro 4 arasında kalmıştım. Bir türlü karar verememistim sonra Hepsiburadada Black Fridayde Core Frozr L 190a inince ikisini de bosverip L almıştım. Bu iki soğutucu hala para bulunca denemek istediğim soğutucular da fiyatlar bayağı uçtu. Sizin sisteme de bayağı yakışmış hocam. Bu soğutucuda tek sevmediğim şey, be quiet yazısının ışıksız olmasıydı. RGBden bahsetmiyorum bu arada. Markanın logosu beyaz renkle aydınlatilinca çok yakışıklı duruyor. Be quiet logosunun fontu da çok güzel bayağı iyi dururdu. Keşke bunu yapsalardi. İyi günlerde kullanın bu arada hocam sistem ateş ediyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 16 Mart 2021; 18:52:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.