Şimdi Ara

Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Starborn

Hayırlı olsun merakla bekliyorum u12a sonucunu.

Alıntıları Göster

Teşekküre ederim, daha iyileri sizlerin olsun işlerimden dolayı pazar günümü tamamen buna ayıracam

• Güzel inceleme olmuş. Eline sağlık. O soğutucu 240mm aio ları geçip 280mm liler ile de kapışacak seviyede bir soğutucu. nh-d15 chromax dan sonra h115i platinum a geçip neredeyse hiç fark görmeyen biri olarak yazıyorum bunuBe Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ] Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 17 Mart 2021; 16:45:48 >
  • Evet , hatta çoğu 360 radyatörlü soğutucu ile de yarışan, ucuz olanlarını geçen bir soğutucu :)

• Muten Baba kullanıcısına yanıt

bence yariştirmak lazim. Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ] 

• Gerçekten güzel bir parça bu soğutucu

• Bence Daha İyisi Yok Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Overlok bile var halı kilim kenarı overclock neden olmasin

Valla doğru dedin yıl 2022 halı bildiğin halı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 20 Mart 2021; 16:56:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun iyi güzelmiş de soğutucu pcnin sahibi gibi duruyor orda:)

• hiç estetik durmuyor sıvı sogutma hem estetik hem az yer kaplıyor çinden 360mm lık custom sistem toplanılabilir kasa içinide ısıtması cabası

• Güle güle kullan @Muten Baba Yine harika bir inceleme olmuş.

Türkiye piyasasında takipte olduğum iki kule tipi soğutucu;

1- BeQuiet Dark Rock Pro 4

2- Arctic Freezer 34 eSports DUO

İkisi ile de denemişliğim, arkadaşları memnun etmişliğim var.

9900K

BeQuiet Dark Rock Pro 4

Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ]

10600KF

Arctic Freezer 34 eSports DUO

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt

Şuraya kardeşini de ekleyeyim. Yalnız kalmasın.

• Ses ve görsellik arasında gidip geliyorum, şöyle anlatayım 500R kasa ve H100i GTX soğutucu için Jetflo 120 fan kullandım önde 2, kapakta 2, arkada 1, soğutucuda 2 toplam 7 adet. Lamptron FC5V3 ile kontrol ettim genelde 1380 devir gibi kullandım. Yıllar sonra artık temele dönüş yapayım dedim kontrolcüyü ve fanları söktüm. Corsair'in kasa ve soğutucu kendi fanlarını taktım. Kasa fanları son devirde ses yok, soğutucu fanlar 1600 devirde ses yok, ses konusunda dünya varmış dedim ama nasıl bir sesmiş o ama soğutma performansı da düştü. Ama ses olayı gerçekten kafamı rahatlattı. Şimdi sharkoon elite shark ca200m kasa aldım, 4 tane RGB fanı mevcut, RGB ışıklandırması olsun görseli iyi olsun diye argb 360 mm soğutucu alayım diyordum ama ses olayı da gerçekten önemliymiş. Silverstone PF360 ve bu soğutucu arasında ses farkı çok yüksek midir, ikisini de deneyen var mı? Ses üzerinden gidersem bu soğutucuyu almak isteyeceğim sanırım, ama birde kendi özelliklerinde full devirde 24 desibel diyor incelemelerde 40 desibel üzeri görünüyor bu soğutucu.

• Dark Rock Pro olan görselde güç kaynağının orada ki ekran nedir?

• unstained kullanıcısına yanıt
    Sensörleri takip ediyoruz.
    5-5.5 inç ekran. 2. Monitör gibi bağlıyorsunuz. Usb'den güç alıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ]

Bende BeQuiet Silent Base 802 White Kasa ve Straight Power 850W Güç kaynağına geçtim. Yakında da Silent Loop 2 Sıvı soğutma alacağım. Oldukça memnun kaldım

BeQuiet ürünlerinden.

• Orodruin kullanıcısına yanıt

Sistem tavsiyeleri de çok öneriyorum. Kabul etse de biri beQuiet bir sistem kursam artık.

Güle güle kullanın çok güzel gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Sistem tavsiyeleri de çok öneriyorum. Kabul etse de biri beQuiet bir sistem kursam artık.

Güle güle kullanın çok güzel gözüküyor.

Daha önceden Silent Wings 3 fanlarını kullanıyordum. Ama gerçekten diğer ürünleri de çok iyiymiş. Piyasadaki pek çok firmadan daha iyi bence. Ve daha elit daha minimal ve daha güzel.

Çok teşekkür ederim hocam.

• Arctic, Phanteks, Fractal, BeQuiet, Lian Li gibi markaları daha çok tercih etmeye çalışıyorum.

Hepsi kasa ve soğutma işinde uzmanlar.

• Hayırlı olsun Bequiet ler takım olmuş Be Quiet DARK ROCK PRO 4 İncelemesi [ 5950X Testleri ] 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.