Şimdi Ara

Beast Mastery Hunter için düşünceleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar uzun süredir bu arkadaşla oynamaktayım hiç sıkılmadım hala çok keyif veriyor, özellikle pvp olaraktan ancak sizlerinde düşüncelerinizi merak etmekteyim ayrıca sizlerinde vereceği detaylar, macrolar ve taktikler ile hem kendimi hemde okuyan arkadaşların kendisini geliştirmesini temenni ederim ayrıca hunter için farkındalık yaratıp muhabbet etmek ve gündemde kalmasını sağlamak biz hunterı sevenlerin hoşuna gideciğini düşünmekteyim.

• BM oynarken en az keyif aldığım spec bütün classlar ve specleri arasında. Skill efekti yok gibi bir şey, bir de 3 skille oynuyordun en son şuan nasıl bilmiyorum ama bunlar yüzünden.
  • Şu an pvp meta bm hunter.Açıkcası senelerce hunter oynamış biri olarak mecburluktan bm seçiyoruz.Her zaman mm spec daha cok sevmişimdir ama arenadaki kolanlar sağolsun mm ile sinir olursunuz.Bm pet dmg verdiğinden kolan arkasına bile saklansa hala hasar verebiliyor o yüzden tercih ediliyor arenada.Sadece battlegorund takılıyorsan mm dene derim. pvp talentlerdende sniper shot al karambolde arkadan adam kesmesi zevkli bglerde.Ha world quest büyük elitler vs keserken pve bm tartısmasız en rahatı.Arkadaşın dediği gibi bende bmden pek keyif alamıyorum.Survival o kadar güzel melee class varken oynamam açıkcası bilgimde yok .Hunter dediğin marksman olur benim gözümde gerisi boş tek sıkıntı arenalar işte.
  • Noob spec

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.