Şimdi Ara

Beats Audio'lu en uygun HTC Modeli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Desire 200 tavsiye edermisiniz arkadaşlar fiyatı uygun + beats yazılımıda var..
  • Htc türkiyede konuşduğum kişi bana sadece ONE de amfi olduğunu söylemişti ama Windows 8X cihazında sitesinde amfi olduğu yazıyor..

http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-wp-8x/
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

Htc türkiyede konuşduğum kişi bana sadece ONE de amfi olduğunu söylemişti ama Windows 8X cihazında sitesinde amfi olduğu yazıyor..

http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-wp-8x/

Hocam onlar bana geçenlerdede hiçbir cihazda amfi yok sadece yazılım var demişlerdi. Kısacası onların hiçbir dediğine itibar etmeyin derim sorsak belkide hangi markanın temsilciliğini yaptıklarını bile bilmezler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcix01

Elimde htc one+ var bunu satip samsung a donmek istiyorum bende.
    Telefon 10 aylik simdiye kadar hicbir sikintisi olmadi ilgilenirsen pm atman yeterli

kaç para istiyorsun
  • Beats in isinize yaramasini istiyorsaniz, htc one x ve sonrasina bakmalisiniz. Zira One X ten oncesi yazilimsal olarak, sonrası donanımsal olarak kullanır Beats Audio'yu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Beats in isinize yaramasini istiyorsaniz, htc one x ve sonrasina bakmalisiniz. Zira One X ten oncesi yazilimsal olarak, sonrası donanımsal olarak kullanır Beats Audio'yu.

Desire 500 yada 200 de amfide var diyorsunuz yani ?
  • quote:

Beats in isinize yaramasini istiyorsaniz, htc one x ve sonrasina bakmalisiniz. Zira One X ten oncesi yazilimsal olarak, sonrası donanımsal olarak kullanır Beats Audio'yu.

Hocam one x de de amfi yok one x plus ve sonrasında var amfi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon34

quote:

Hocam one x de de amfi yok one x plus ve sonrasında var amfi.

Amfiden bahsetmiyorum. Dikkatli okursaniz donanim ve yazilimdan bahsediyorum.

• Doanim + yazilimi olan modelleri kesinlestirsek cok iyi olurdu, bir var bir yok isin icinden cikilacagi yok.

• Desire X al gitsin
  • Desire X donanım olarak zayıf bir cihaz fiyatıda pek makul değil, öneri için tşkler.
  • Desire 500 kullanıyorum 1.2 çekirdek az enerji tuketiyor hizida cok iyi güncel telefon süperlcd farkı önemsiz hiçte eksikligini hissetmedim

• Arkadaşlar merhaba ;

Desire 500 kullanıcısıyım ses performansı hakkında bir kaç deneyim yazayım burayada bir başka yerede yazdım, benim desire 500 ün kutudan çıkan kulaklık orta seviye eh işte deneblir. arkadaşımda one x var onunla karşılaştırdık, aynı mp3 parçayi önce desire 500 le kutudan çıkan kulaklığımla dinledik sesi dışarı vuruyor gayet gür ve tertemiz one x le aynı kulaklıkla dinlediğimizde ise biraz daha düşüktü ses debisi ve temizliği. Desire 500 müzik performansına önem verenler için başarılı sayılabilir bence, tabi pahalı üst seviye bir stüdyo kulaklığı ile dinlerseniz dahada iyi sonuç verecektir.

Birde bu amfi olayi nedir açabilirmisiniz, beats audio bir yazlım tamam ama ayrıca cihazda farklı bir ses donanımımı var ?
  • Ve yine bir dip not diyorum, zamanında ıpod touch 2. nesil cihaz kullandım, 30 tl lik philipis marka kulaklığımla oldukça iyi bir performans veriyordu bana. Desire 500'den aldığımdan biraz daha fazlasını alıyordum. paltformlar ayrı olay alakasız biraz ama belirtmeden geçemeyeceğim :) :)
  • Htc nin en ucuz hangi cihazını almalı müzik dinleme açısından başarılı olarak. Hem şirket hattı olsun diyorum hemde mp3 player olarak kullanalım. Piyasadaki android telefonlarının çoğunun ses çipi dandik.o yüzden emin olmak istiyorum. Htc beats audio teknolojisi beni tatmin edecek gibi görünüyor. BlackBerry curve serisi mi alayım diye düşünüyorum birde. Bir ara kullandım müzik sesi kalitesi tatmin edici idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mygokhan

Htc nin en ucuz hangi cihazını almalı müzik dinleme açısından başarılı olarak. Hem şirket hattı olsun diyorum hemde mp3 player olarak kullanalım. Piyasadaki android telefonlarının çoğunun ses çipi dandik.o yüzden emin olmak istiyorum. Htc beats audio teknolojisi beni tatmin edecek gibi görünüyor. BlackBerry curve serisi mi alayım diye düşünüyorum birde. Bir ara kullandım müzik sesi kalitesi tatmin edici idi.

htc one x plus,htc one bu iki modeli tercih edebilirsiniz...htc one x plus artı olarak 64 gb bellege sahip,tüm m3 arşivinizi rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz... 2. el fiyatları da iyice düştü degerlendirilebilir...
  • quote:

Htc nin en ucuz hangi cihazını almalı müzik dinleme açısından başarılı olarak. Hem şirket hattı olsun diyorum hemde mp3 player olarak kullanalım. Piyasadaki android telefonlarının çoğunun ses çipi dandik.o yüzden emin olmak istiyorum. Htc beats audio teknolojisi beni tatmin edecek gibi görünüyor. BlackBerry curve serisi mi alayım diye düşünüyorum birde. Bir ara kullandım müzik sesi kalitesi tatmin edici idi.

Ben yeni one mini aldım...harika birşey...

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

htc one x plus,htc one bu iki modeli tercih edebilirsiniz...htc one x plus artı olarak 64 gb bellege sahip,tüm m3 arşivinizi rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz... 2. el fiyatları da iyice düştü degerlendirilebilir...

Şirket telefonu olacak parası cebimden çıkacak o yüzden fazla para vermek istemiyorum.
    Maksimum tutar 390 TL olmalı. Bu fiyatlara HTC desire 200, Sony xperia E, BlackBerry curve 9360 bulunabiliyor.

Bu üçlüden ses kalitesi en iyi olanı satın almayı düşünüyorum.

Şirket hattı takılacak ama en azından mp3 çalar almayayım.Samsung galaxy note2 var ama ses çıkışı vasat.

• htc windows phone 8x en uygun fiyatlısı gibi... geçen yıl 1300 tl olan cihaz şuan 600 tl civarı ve ben fiyatını da düşündüğümde çok memnunum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.