Şimdi Ara

Beats Audio'lu en uygun HTC Modeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar htc deki sense ve beats audio vazgeçilmezimdir, telefona yüksek meblalar vermek istemiyorum..
    1 gb ram olsun ekran en fazla 4.5 olsun beats audio olsun yeterli benim için.

Sıfır olması şart değil ikinci elde alabilirim, sadece en uygun bu özelliklere sahip hangi modelleri alabilirim.
    Yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler.

Edit : Aslında gönlümde LG G2 var ama fiyat beni aşıyor, gerçekden harika iş çıkardı adamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 21 Ekim 2013; 20:39:49 >

• Elimde htc one+ var bunu satip samsung a donmek istiyorum bende.
    Telefon 10 aylik simdiye kadar hicbir sikintisi olmadi ilgilenirsen pm atman yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc one
  • Desire 500 sıfır fiyatı 850₺ Zaten desire 500 ve one miniden sonra beats artık yok ortaklıkları bitmiş galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevablariniz icin tskler arkadaslar, htc one 1800 civari o parayi bir telefona vermem,
    One x+ icnde baya bir miktar isterseniz bu yuzden bu iki cihazi alamam..

Desire 500 guzel cihaz fakat one s 950 tl ye dusmus one s daha mantikli gibi..

Edit : desire 500 daha ustun sanki one s den :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 21 Ekim 2013; 22:17:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

Cevablariniz icin tskler arkadaslar, htc one 1800 civari o parayi bir telefona vermem,

One S her türlü Desire 500 den daha üstün hocam

• quote:

Cevablariniz icin tskler arkadaslar, htc one 1800 civari o parayi bir telefona vermem,

Ama One S sadece s4 işlemci olanlar sense 5.0 alıcakmış Türkiyedekiler s3 diye biliyorum. Bence güncelleme açısından desire 500 derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

One s de fiyattan dolayi biraz arastirdim s4 islemci yerine s3 kullanilmis diyolar bu yuzden ucuzlamis sanirim.
    Ayrica yazilim olarakda one s geride, desire yeni bir cihaz ve one s e gore daha cok guncelleme alir sanirim.

İki cihazi tekrar tekrar inceledim de 500 de dort cekirdek 1.2 islemci varken one s de cift cekirdek 1.7 var desire 500 e gore daha iyi bir islemciye sahip, desirede duz lcd ekran kullanilmis one s de ek olarak gorilla glass mevcut.

Dediginiz gibi one s desire 500 e gore daha ustun bir cihaz...

• Yalnız şuda var desire 500 de beats yazılım haricinde amfi olarakta var ama one s de sadece yazılım olarak var.

• Halfmoon34 kullanıcısına yanıt
    İsler degisir simdi, amfi oldugu nerede yaziyo acaba?

• quote:

İsler degisir simdi, amfi oldugu nerede yaziyo acaba?

Htc One x+ dahil ondan sonra çıkan telefonlarda amfide var video incelemelerde mesut bey söylemişti sanırım htc 8s incelemesinde söylemişti.

• quote:

quote:

quote:

One s de fiyattan dolayi biraz arastirdim s4 islemci yerine s3 kullanilmis diyolar bu yuzden ucuzlamis sanirim.
    Ayrica yazilim olarakda one s geride, desire yeni bir cihaz ve one s e gore daha cok guncelleme alir sanirim.

İki cihazi tekrar tekrar inceledim de 500 de dort cekirdek 1.2 islemci varken one s de cift cekirdek 1.7 var desire 500 e gore daha iyi bir islemciye sahip, desirede duz lcd ekran kullanilmis one s de ek olarak gorilla glass mevcut.

Dediginiz gibi one s desire 500 e gore daha ustun bir cihaz...

One S de şu an Android 4.1 var. Bence yeterli fakat yinede siz kullanacaksınız.

İşlemci bakımından şöyle farklar var, biri Cortex-A5, One S ise Cortex-A9 tabanlı.

One S ekran olarak Super AMOLED kullanıyor ki bu bana göre bir +. Ayrıca One S te Gorilla Glass ta mevcut dediğiniz gibi.

Ayrıca One S te donanımsal olarak Beats mevcut.

• Halfmoon34 kullanıcısına yanıt
    Desire 500 videosunu izleyeyim o zaman tsk ederim. Sanirim desire 500 de karar kilabilirim.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    One s de s3 islemci varmis ayrica jb surumu benim icin yeterlidir. One s de amfi oldugunu soylediniz bu bilgiyi nasil kesinlestirebiliriz kendi sitesinde yazmiyor 2 cihaz icinde..

• quote:

One s de s3 islemci varmis ayrica jb surumu benim icin yeterlidir. One s de amfi oldugunu soylediniz bu bilgiyi nasil kesinlestirebiliriz kendi sitesinde yazmiyor 2 cihaz icinde..

Hayır hocam one s de sadece yazılım var. İslemci s3 olanlar 1.5 s4 olanlar 1.7 yanlış bilmiyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon34

quote:

Hayır hocam one s de sadece yazılım var. İslemci s3 olanlar 1.5 s4 olanlar 1.7 yanlış bilmiyorsam.

Desire 500 giriş telefonu, HTC giriş cihazına fiyattan kısmak için çip koymaz. Oysa One S orta segment bir cihaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon34

quote:

Desire 500 giriş telefonu, HTC giriş cihazına fiyattan kısmak için çip koymaz. Oysa One S orta segment bir cihaz.

Hocam çip varmı yokmu onu bilmem ama one x+ dan sonra yazılım+amfi ye geçildi. Dh de incelemediki şu telefonu bilsek. Ama one s isterse amiral gemisi olsun eski cihaz olduğundan onda amfi yok maalesef.

• Amfi olup olmadığını en iyisi htc türkiye ile görüşerek teyit edeyim, ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
    Başka model tavsiyesi olan varsa 2. elde olsa satmak isteyen buradan devam edebiliriz..
  • Az önce htc türkiye ile görüştüm amfi sadece ONE de varmış oda çift hoparlör olduğundan mecburi takılmış diğer hiç bir cihazda amfi yokmuş hepsi sadece beats yazılımı kullanıyormuş..
    İşin garibi ne sorsam bence şöyledir bence böyledir diye cevaplar alıyorum konuşduğum kişinin teknik bilgisi benden beter galiba hiç güven hissi uyandırmadı..

Diyorum ki, one s de gorilla glass var desire 500 de belirtilmemiş bu telefondada varmıdır; bakalım dedi sonra yazdı bence vardır sonuçda uzun zamandan beri htc her telefonunda kullanıyor :)
    Böyle cevap alınca başkada birşey sormadım..
  • Burada her iki telefonu karşılaştırmışlar, aralarında çok büyük farklar yok ancak one s daha önde. yalnız one s te de gorilla glas değil de çizilmeye karşı dayanıklı ekran var. Corning gorilla glass demişler parantez içerisinde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.