Şimdi Ara

BEATS BY DR. DRE EXECUTİVE - REPLİKA - 150 LİRA ACİL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
28
Favori
30.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün geldi, beğenildi ve şiddetle tavsiye edilir.

kulaklık giriş jak'ında şimdilik önemsiz bir temassızlık sorunu var gibi. problem büyürse haberdar ederim.

onun dışında kulaklık performans olarak beklentileri çoğu zaman aşıyor. bu, ne dinlediğinize ve dinlediğinizin kalitesine çok orantılıdır.

bir replika'nın bu kadar performanslı olması şaşırtıcı ötesidir.

hiç abartma huyum yoktur, hep doğruyu söylerim, hatta yalan söylerken bile doğruyu söylerim :) ama bu ürüne verdiğim her kuruş helaldir.

kulaklık almadan önce onlarcasını dinledim, denedim. benim tarzıma en çok hitap eden bu ürünün orijinali ve ona en yakın gelen de 190 TL'lik bir Pioneer'dı fakat bu... kusursuz.

tesadüf eseri kulaklık tavsiye yorumlarını ararken cyanosis arkadaşımızın ilanına ve hellolef arkadaşımızın unboxing'ine rastladım, iyi ki de rastlamışım. bütçeniz bu civardaysa şayet, bu paraya bundan daha iyi ürün alamazsınız arkadaşlar. niyetiniz varsa gözünüz kapalı alın, güle güle de kullanın.

buradan hem cyanosis'e hem de hellolef'e kucak dolusu teşekkürler, selamlar, sevgiler yolluyorum.

nefis bir Yeni Yıl hediyesi almış oldum kendime. hepinizin Yeni Yıl'ını kutlar, darısı başınıza kulağınıza demek isterim vesselam.

• arkadaşlar, şöyle de bir hikaye tartıştık bugün işyerinde.

ürünün orijinalini de denemiş biri olarak söylüyorum bunu.

bu gibi orijinalinden ayırt edilemeyecek kadar kaliteli olan ürünler aynı üretici tarafından üretilip replika'ymış gibi piyasaya sürülme ihtimali kuvvetlidir.

ayırt edilebilmesi sadece seri no.sunun 2 eksik rakamından mümkün olup da orijinali kadar performanslı olması buna bağlanabilir.

ambalaj malzemesini ona göre üretip piyasaya salmaları mümkündür.

1,000 TL'ye 10 tane satacağım diye beklerken 200 TL'ye 1,000 - 2,000 - 5,000 tane satarım" hesabı.

bu taktiği başka ürünlerde de görürseniz sakın şaşırmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdincs

Ürün geldi, beğenildi ve şiddetle tavsiye edilir.

kulaklık giriş jak'ında şimdilik önemsiz bir temassızlık sorunu var gibi. problem büyürse haberdar ederim.

onun dışında kulaklık performans olarak beklentileri çoğu zaman aşıyor. bu, ne dinlediğinize ve dinlediğinizin kalitesine çok orantılıdır.

bir replika'nın bu kadar performanslı olması şaşırtıcı ötesidir.

hiç abartma huyum yoktur, hep doğruyu söylerim, hatta yalan söylerken bile doğruyu söylerim :) ama bu ürüne verdiğim her kuruş helaldir.

kulaklık almadan önce onlarcasını dinledim, denedim. benim tarzıma en çok hitap eden bu ürünün orijinali ve ona en yakın gelen de 190 TL'lik bir Pioneer'dı fakat bu... kusursuz.

tesadüf eseri kulaklık tavsiye yorumlarını ararken cyanosis arkadaşımızın ilanına ve hellolef arkadaşımızın unboxing'ine rastladım, iyi ki de rastlamışım. bütçeniz bu civardaysa şayet, bu paraya bundan daha iyi ürün alamazsınız arkadaşlar. niyetiniz varsa gözünüz kapalı alın, güle güle de kullanın.

buradan hem cyanosis'e hem de hellolef'e kucak dolusu teşekkürler, selamlar, sevgiler yolluyorum.

nefis bir Yeni Yıl hediyesi almış oldum kendime. hepinizin Yeni Yıl'ını kutlar, darısı başınıza kulağınıza demek isterim vesselam.

Yorumlarınız için teşekkürler.
    Beğendiğinize sevindim, referansı yolluyorum :)
    Saygılar.

• 1.kalite studio kulaklıklar ne zaman gelicek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flakee17

1.kalite studio kulaklıklar ne zaman gelicek?

Pm'den cevaplandı.
    Saygılar.
  • 1. Kalite replika kırmızı tour modeli sanırım elinizde yok, ne zaman elinize ulaşır acaba ?
  • Tour yok mu elinde kalitelisinden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

1. Kalite replika kırmızı tour modeli sanırım elinizde yok, ne zaman elinize ulaşır acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: Demîr

Tour yok mu elinde kalitelisinden ?

15-30 gün arasında gelecektir.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

CT'li Tour ve 1. Sınıf Studio için kapora verildi.

Güveniniz ve sabrınız için teşekkürler.
    Ürünleriniz kargolandı.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyanosis

quote:

CT'li Tour ve 1. Sınıf Studio için kapora verildi.

Güveniniz ve sabrınız için teşekkürler.
    Ürünleriniz kargolandı.
    Saygılar.

Teşekkürler.
  • Ürünleri aldım az biraz inceledim Stuido'yu deneyemedim pil almam lazım ama kalitesi gerçekten çok iyi :) Hani dış görünüş olarak baktığımızda göze çarpan çok batan bir kusur yok Tour'a geldiğimizde ise tatminkar seviyede sesi var malzeme kalitesi iyi hatta ilk aldığımda orjinal gibi geldi :) Vaktim olduğunda üşenmezsem inceleme yazısı hazırlayabilirim :) Alcaklar kesinlikle alabilir gerçekten güvenilir bir satıcı
  • quote:

Ürünleri aldım az biraz inceledim Stuido'yu deneyemedim pil almam lazım ama kalitesi gerçekten çok iyi :) Hani dış görünüş olarak baktığımızda göze çarpan çok batan bir kusur yok Tour'a geldiğimizde ise tatminkar seviyede sesi var malzeme kalitesi iyi hatta ilk aldığımda orjinal gibi geldi :) Vaktim olduğunda üşenmezsem inceleme yazısı hazırlayabilirim :) Alcaklar kesinlikle alabilir gerçekten güvenilir bir satıcı

Beğendiğinize sevindim.
    Yorumunuz için teşekkürler.
    Saygılar.
  • arkadaşım ben kesin alıcıyım 2.sınıf solo hd alıcam ürünün yanında kutusu veriliyor mu,kapıda ödeme varmı son olarakta ürünün ses kalitesini öğrenmek istiyorum teşekkürler saygılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolkoyun

arkadaşım ben kesin alıcıyım 2.sınıf solo hd alıcam ürünün yanında kutusu veriliyor mu,kapıda ödeme varmı son olarakta ürünün ses kalitesini öğrenmek istiyorum teşekkürler saygılar :)

Pm'den cevaplandı.
    Saygılar.
  • Hocam Studio Veya Solo Olmadı Mix Veyada Detox Varsa Pm alabilirmiyim bulamadım gitti su beats :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhanhax

Hocam Studio Veya Solo Olmadı Mix Veyada Detox Varsa Pm alabilirmiyim bulamadım gitti su beats :D

1. mesajda belirttiğim gibi ; ürünler 15-20 gün içinde gelecektir.
    Saygılar :)
  • Studio ile mixr in ne farkı var?
  • quote:

Studio ile mixr in ne farkı var?

Kalite açısından bir farkı yoktur.
    Görüntüsü farklıdır ve studio kulağa tam oturur.
    Mixr'in özelliği de sağ-sol tarafın oynayabilir olmasıdır.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyanosis

quote:

Studio ile mixr in ne farkı var?

Kalite açısından bir farkı yoktur.
    Görüntüsü farklıdır ve studio kulağa tam oturur.
    Mixr'in özelliği de sağ-sol tarafın oynayabilir olmasıdır.
    Saygılar.

Bilgiler için teşekkür ederim :)
  • peki sizde beats by dr.dre pro modeli varmı veya getirebilir misiniz?
    Ve hangi modellerde hangi seçenek renk var mesela studio,solo hd veye pro nunun hangi renkleri var ?
    Bide sana soruyorum senin sattıklarının arasından hangisini almalıyım hangisi daha kaliteli sana göre hepsini kullanmışsındır heralde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolkoyun -- 25 Ocak 2013; 20:22:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.