Şimdi Ara

BEATS BY DR. DRE EXECUTİVE - REPLİKA - 150 LİRA ACİL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
28
Favori
30.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance_alper

PM

Pm gelmemiş hocam.
    Saygılar.
  • Hocam PM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolqan

ödeme yapıldı,sipariş verildi.arkadaş her soruya sabırla cevap verdi.ürün elime ulaşınca orjinali ile karşılaştırma yapıp,sonuçlarını yazabilirim.

Ürün kargolandı, pazartesi şubede olur.
    Saygılar.

quote:

Orijinalden alıntı: zombimsi

Hocam PM...

Pm cevaplandı.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyanosis

quote:

Orijinalden alıntı: Tolqan

ödeme yapıldı,sipariş verildi.arkadaş her soruya sabırla cevap verdi.ürün elime ulaşınca orjinali ile karşılaştırma yapıp,sonuçlarını yazabilirim.

Ürün kargolandı, pazartesi şubede olur.
    Saygılar.

quote:

Orijinalden alıntı: zombimsi

Hocam PM...

Pm cevaplandı.
    Saygılar.

Ilginiz icin tesekkurler. Eminim urununuzde kalitelidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pm gönderildi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisma

Pm gönderildi..

Cevaplandı.
    Saygılar.
  • pm gönderildi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbali__44

pm gönderildi :)

Cevaplandı.
    Saygılar.
  • Ben de burdan kulaklik almistim , tereddut edenler vardir hala mutlaka diye yazayim 1-2 bi seyler.
    Ben ekim ayinin sonu gibi almistim yanlis hatirlamiyosam.
    1. sinif kalite beyaz Studio modelini 210 liraya almistim :)
    Kasim-Subat aylari dahil 4 ay oldu yani kulaklik alali. Ve herhangi bi soyulma , renk atmasi yani boyle yazilarin silinmesi gibi durum yok emin olabilirsiniz. Ve 1-2 arkadasim cok heves ettiler almaya ama paralari cikismadigi icin daha ulasmadik arkadasa :)
    Ses kalitesinden ise zaten bahsetemey bile gerek yok. MUKEMMEL
    Yani ben bilgisayara DJlik programi tarzi seyler yukledim mini DJlik yapiyorum :D Cok fena. Yani tereddut eden felan varsa etmesin kalitesi gercekten cok iyi. Ses performansina ise diyecek yok. Burdan arkadasa tekrar tesekkur ediyorum , hayirli satislar diliyorum. Nacizane 1-2 sey karalayim dedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: K.İ.N.G

Ben de burdan kulaklik almistim , tereddut edenler vardir hala mutlaka diye yazayim 1-2 bi seyler.
    Ben ekim ayinin sonu gibi almistim yanlis hatirlamiyosam.
    1. sinif kalite beyaz Studio modelini 210 liraya almistim :)
    Kasim-Subat aylari dahil 4 ay oldu yani kulaklik alali. Ve herhangi bi soyulma , renk atmasi yani boyle yazilarin silinmesi gibi durum yok emin olabilirsiniz. Ve 1-2 arkadasim cok heves ettiler almaya ama paralari cikismadigi icin daha ulasmadik arkadasa :)
    Ses kalitesinden ise zaten bahsetemey bile gerek yok. MUKEMMEL
    Yani ben bilgisayara DJlik programi tarzi seyler yukledim mini DJlik yapiyorum :D Cok fena. Yani tereddut eden felan varsa etmesin kalitesi gercekten cok iyi. Ses performansina ise diyecek yok. Burdan arkadasa tekrar tesekkur ediyorum , hayirli satislar diliyorum. Nacizane 1-2 sey karalayim dedim :)

Teşekkür ederim yorumun için :)
    Maşallah geldiği gün gidiyor studio :)
    Saygılar.

• Arkadaş gerçekten iyi ve yardımsever birisi. Kendisinden 2 adet alıp beğenmediğim taktirde diğerini iade edebilmem konusunda bana yardımcı olabileceğini belirtti.
    Allah işlerini daim etsin...
    Arkadaş ile ilgili söyleyebileceğim negatif konular, mesajlara geç cevap veriyor olması ve bir kargo firması ile anlaşmasının olmaması. 20TL'lik bir ürüne 9,5TL kargo ödedim. Bir hayli yüksek bir kargo ücreti. Umarım bu konulara dikkat eder.

Poşetli Tour Kulaklık:
    Kulaklığa gelince. Kendim orjinal Monster kulaklık (N-Tune ve urBeats) kullanan biriyim. Yani bu markanın ses kalitesine aşinalığım var.
    Fakat bu başlıkta yazan yorumları okuyunca replika bir kulaklığın nasıl bu denli iyi bir kopya olabileceği konusunda meraklandım ve en uygun fiyatlı olan kulaklığı alıp denemek istedim.
    Ancak gelen kulaklığın malzemesi, işçiliği ve sesi hiçte burada yapılan yorumlarda ki gibi başarılı değildi.
    Kulaklık bas anlamında başarılı. Fakat ses çok dipten ve boğuk geliyor. Burn-in olabilir diyeceğim ama sanmıyorum.
    Ayrıca kulaklık üzerinde Left-Right baskısı mevcut değil. Replika olmasına karşın bu detayı atlamışlar.
    Açıkçası replika olması ve 20TL gibi komik bir rakam olması nedeniyle çokta ciddiye almadım, bir köşeye attım gitti.

Bu kulaklığı alacak arkadaşların, kulaklıktan çok fazla beklentileri olmasın. Zaten fiyatıdanda ürün kendini belli ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Arkadaş gerçekten iyi ve yardımsever birisi. Kendisinden 2 adet alıp beğenmediğim taktirde diğerini iade edebilmem konusunda bana yardımcı olabileceğini belirtti.
    Allah işlerini daim etsin...
    Arkadaş ile ilgili söyleyebileceğim negatif konular, mesajlara geç cevap veriyor olması ve bir kargo firması ile anlaşmasının olmaması. 20TL'lik bir ürüne 9,5TL kargo ödedim. Bir hayli yüksek bir kargo ücreti. Umarım bu konulara dikkat eder.

Poşetli Tour Kulaklık:
    Kulaklığa gelince. Kendim orjinal Monster kulaklık (N-Tune ve urBeats) kullanan biriyim. Yani bu markanın ses kalitesine aşinalığım var.
    Fakat bu başlıkta yazan yorumları okuyunca replika bir kulaklığın nasıl bu denli iyi bir kopya olabileceği konusunda meraklandım ve en uygun fiyatlı olan kulaklığı alıp denemek istedim.
    Ancak gelen kulaklığın malzemesi, işçiliği ve sesi hiçte burada yapılan yorumlarda ki gibi başarılı değildi.
    Kulaklık bas anlamında başarılı. Fakat ses çok dipten ve boğuk geliyor. Burn-in olabilir diyeceğim ama sanmıyorum.
    Ayrıca kulaklık üzerinde Left-Right baskısı mevcut değil. Replika olmasına karşın bu detayı atlamışlar.
    Açıkçası replika olması ve 20TL gibi komik bir rakam olması nedeniyle çokta ciddiye almadım, bir köşeye attım gitti.

Bu kulaklığı alacak arkadaşların, kulaklıktan çok fazla beklentileri olmasın. Zaten fiyatıdanda ürün kendini belli ediyor.

Yorum için teşekkürler.
    Her gün foruma girmeye çalışıyorum.
    Malum sadece bu işi yapmadığımız için iş vaktinde bakamıyorum.
    Kargo firması belirtmediğiniz için yurtiçi kargoya verildi, ptt ile de gönderebilirdim (İstekte bulunsaydınız.)
    Ürüne gelecek olursak ; ürünlerin kalitelerini belirttim, kişiden kişiye göre yorumlar değişebilir.
    Saygılar.

• quote:

Fiyatlarından da anlaşılacağı üzere ürünler REPLİKA'dır.

Gelecek ürünler ve fiyatları ;
    Gelecek ürünlerin resimleri mesajın sonunda mevcuttur.

1. Sınıf Mixr (Siyah) David Gueatta Edition : 250 Lira.
    1. Sınıf Pro - Detox : 250 Lira GELDİ - GELDİ - GELDİ.
    1. Sınıf Studio (Siyah-Beyaz) : 200 Lira. SİYAH RENK GELMİŞTİR, İLK GELEN ALIR..
    1. Sınıf Tour (Kırmızı-Beyaz) : 50 Lira.
    2. Sınıf Mixr (Siyah-Kırmızı) : 50 Lira.
    1. Sınıf PowerBeats - Siyah : 75 Lira.

3 Büyükler :)

Monster Beats Pro Detox Edition : 250 Lira - 1. Sınıf Ürün.

1. Sınıf Studio : 200 Lira (SATILDI - 15 GÜN İÇİNDE GELECEKTİR.)

Monster Beats PowerBeats - Lebron James Edition ControlTalk : 75 Lira 1. Sınıf Ürün

Poşetli Tour : 20 LİRA OLDU.(Kırmızı-Beyaz)

Kutulu Solo HD : 50 lira (Siyah-Kırmızı-Beyaz-Mor) 2. sınıf

Kutulu Mixr : 50 Lira (Siyah-Kırmızı) 2. sınıf

İlginize teşekkür ederim arkadaşlar.

Başka model isteyen arkadaşlara, istedikleri modelin 1. veya 2. sınıfını getirebilirim. (Kapora şartıyla)
    Lebron James, Kobe Bryant, Ferrari, Lamborghini, Grafitti, Skulls vs..
    Saygılar.

Ödeme seçenekleri ; misli, garanti, sanalpazar, gg, sahibinden.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

şu htc lerden çıkan uRbeats mıydı neydi elinizda ondan varmı ? Var sa fiyat pm

• Sattığınız stüdyo ile mixr arasındaki farkı nedir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mertis

Sattığınız stüdyo ile mixr arasındaki farkı nedir acaba

Tasarım farkı var, bir de studio pillidir, daha sağlam bass verir.
    Saygılar.

@WildfireS2
    Malesef, onlardan yok.
    Saygılar.
  • Ses olarak kalite olarak studio iyi duruyormPeki detox Pro nasıldır gerçeğine göre kalitesi ?

• quote:

Fiyatlarından da anlaşılacağı üzere ürünler REPLİKA'dır.

Gelecek ürünler ve fiyatları ;
    Gelecek ürünlerin resimleri mesajın sonunda mevcuttur.

1. Sınıf Mixr (Siyah) David Gueatta Edition : 250 Lira.
    1. Sınıf Pro - Detox : 250 Lira GELDİ - GELDİ - GELDİ.
    1. Sınıf Studio (Siyah-Beyaz) : 200 Lira. SİYAH RENK GELMİŞTİR, İLK GELEN ALIR..
    1. Sınıf Tour (Kırmızı-Beyaz) : 50 Lira.
    2. Sınıf Mixr (Siyah-Kırmızı) : 50 Lira.
    1. Sınıf PowerBeats - Siyah : 75 Lira.

3 Büyükler :)

Monster Beats Pro Detox Edition : 250 Lira - 1. Sınıf Ürün.

1. Sınıf Studio : 200 Lira (SATILDI - 15 GÜN İÇİNDE GELECEKTİR.)

Monster Beats PowerBeats - Lebron James Edition ControlTalk : 75 Lira 1. Sınıf Ürün

Poşetli Tour : 20 LİRA OLDU.(Kırmızı-Beyaz)

Kutulu Solo HD : 50 lira (Siyah-Kırmızı-Beyaz-Mor) 2. sınıf

Kutulu Mixr : 50 Lira (Siyah-Kırmızı) 2. sınıf

İlginize teşekkür ederim arkadaşlar.

Başka model isteyen arkadaşlara, istedikleri modelin 1. veya 2. sınıfını getirebilirim. (Kapora şartıyla)
    Lebron James, Kobe Bryant, Ferrari, Lamborghini, Grafitti, Skulls vs..
    Saygılar.

Ödeme seçenekleri ; misli, garanti, sanalpazar, gg, sahibinden.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bir pm atabilirmisiniz

• 2. sınıf Beats Mixr'ın kutu içeriği falan değilde, ses kalitesi nasıldır?
  • Pm atamadim sanirim tabletden burdanda soriyim;Spor yaparken kullanabilecegim,kulak ici olan performansindanda tatmin olacagim hangi kulakligi onerirsin.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.