Şimdi Ara

BEATS BY DR. DRE EXECUTİVE - REPLİKA - 150 LİRA ACİL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
28
Favori
30.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Belhanda10

hocam 1.sınıf tour 50 tl poşetli tour 10 tl poşetli olan 2.sınıf mı oluyor birde dağlar kadar fark varmı kıyaslayacak olursanız ? veya başka bir modelle kıyaslarsanız ?

@cyanosis

1. sınıf modellerde kendi arasında 2 ye ayrılıyor.
    Düz uçlu olanlar var birde L şeklinde olanlar var, bendeki L şeklindedir ve üst seviye bir üründür.
    Poşetli tour da 20 lira idi fakat elimde çok olmasından dolayı ve alamayan arkadaşlarda faydalansın diye 10 liraya düşürdüm.
    Pek kulakiçi ürün kullanmadığım için başka bir model ile kıyaslama yapamayacağım ama samsung'un orjinal kulakiçi kulaklığından çok daha iyi diyebilirim.
    Kullandıkça daha da iyi olacaktır.
    Her zaman az daha fazla verip iyisinin alınmasından yanayım.
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyanosis

quote:

hocam 1.sınıf tour 50 tl poşetli tour 10 tl poşetli olan 2.sınıf mı oluyor birde dağlar kadar fark varmı kıyaslayacak olursanız ? veya başka bir modelle kıyaslarsanız ?

@cyanosis

Düz uçlu olanlar var birde L şeklinde olanlar var, bendeki L şeklindedir ve üst seviye bir üründür.
    Poşetli tour da 20 lira idi fakat elimde çok olmasından dolayı ve alamayan arkadaşlarda faydalansın diye 10 liraya düşürdüm.
    Pek kulakiçi ürün kullanmadığım için başka bir model ile kıyaslama yapamayacağım ama samsung'un orjinal kulakiçi kulaklığından çok daha iyi diyebilirim.
    Saygılar.

hocam son bir sorum olacak poşetli tourlar birebir replikamı ? yani dış tipi olarak diğerlerinden fark yok sanırım ?

daha iyisini almak isterdimde öğrenciyiz zaten kulaklık alacaktım piyasadan 10 tlye onlardan alacağıma bundan almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belhanda10 -- 15 Mayıs 2013; 16:40:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cyanosis

quote:

@cyanosis

Saygılar.

hocam son bir sorum olacak poşetli tourlar birebir replikamı ? yani dış tipi olarak diğerlerinden fark yok sanırım ?

daha iyisini almak isterdimde öğrenciyiz zaten kulaklık alacaktım piyasadan 10 tlye onlardan alacağıma bundan almak istedim.

Yok, birebir aynı değil.
    İçi metal değil, plastiktir ve jack ucu düzdür.
    Saygılar.

• hocam kutulu tour 50 tl ile poşetli tour 10 tl olan ürünler aynımı?
    tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sewger

hocam kutulu tour 50 tl ile poşetli tour 10 tl olan ürünler aynımı?
    tşkler

Aynı değil, yukardaki mesajımda belirttim.
    Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10liralik ürünü satmaya tenezzül etmeyen bi satici, madem buyuklerin yaninda ugrasmicaksin onunla, ne diye koyarsin ilana ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

10liralik ürünü satmaya tenezzül etmeyen bi satici, madem buyuklerin yaninda ugrasmicaksin onunla, ne diye koyarsin ilana ?

10 liralık ürünü satmaya tenezzül etmesem ilana koymazdım.
    1 haftadır nelerle uğraştığımı bilseydiniz bunu diyemezdiniz.
    Bütün gün boş boş oturup sadece kulaklık satmak ile uğraşmıyoruz sonuçta.
  • PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

PM

Cevaplandı.
    Saygılar.
  • ben almak istiyorum 10 tl olan poşetli kulaklıktan almak istiyorum kargo ücreti ne kadar? ben ankarada oturuyorum
  • ben almak istiyorum nesine den para yatıracağım için hesap numarası verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: meriç1122

ben almak istiyorum 10 tl olan poşetli kulaklıktan almak istiyorum kargo ücreti ne kadar? ben ankarada oturuyorum

Pm'den bilgi verildi.
    Saygılar.

quote:

Orijinalden alıntı: ismail1234

ben almak istiyorum nesine den para yatıracağım için hesap numarası verirseniz sevinirim

Ödeme alındı, ürün yarın kargolanacaktır.
    Saygılar.
  • poşetli tour kulaklık kaç gram ve hangi kargo şirketi ile gönderilecek bilgi verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail1234

poşetli tour kulaklık kaç gram ve hangi kargo şirketi ile gönderilecek bilgi verirmisiniz?

Böyle soruları pm'den sorunuz lütfen.
    Pm'den cevaplandı.
  • Daha önce siyah bir studio modeli almıştım şimdide tour modelinden aldım ikiside başarılı satış için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkemikx

Daha önce siyah bir studio modeli almıştım şimdide tour modelinden aldım ikiside başarılı satış için teşekkür ederim

Teşekkürler, beğendiğinize sevindim.
    Akşam referansı gönderirim :)
    Saygılar.

• Hocam elinize sağlık 1.Sınıf Kutulu Tour alma gibi bi durum var konu güncel ise 1-2 gün içerisinde mesaj atacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcaycı

Hocam elinize sağlık 1.Sınıf Kutulu Tour alma gibi bi durum var konu güncel ise 1-2 gün içerisinde mesaj atacağım :)

Beklerim :)
    Saygılar.
  • Siyah studio kaldı mı hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Chaos33

Siyah studio kaldı mı hocam :)

Evet, pm'den cevaplandı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.