Üstad beatsın tek distribitörü aztek ithalattır.Aztek garanti belgesi bulunur.Bu ürün yurt dışı yada bir ara telefonla verilen kulaklıklardan olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: galaxy4
Üstad beatsın tek distribitörü aztek ithalattır.Aztek garanti belgesi bulunur.Bu ürün yurt dışı yada bir ara telefonla verilen kulaklıklardan olabilir.
bilgilendirme için çok sagol kardeşim.Yurtdışı veya ara telefonla verilmesi sorun degil sadece orjinalliginden için şüphe duyuyorum, sahte olma ihtimali var mıdır acaba böyle sitede?
bana pek orjinalmiş gibi gelmedi
hocam aman diyeyim yapma etme,ben de araştırıyorum kulak içi kulaklık daha önce beats by dr dre alayım derken dilim bir kere yandığı halde(solo hd) yine beats bakar oldum bu ara,sanırım biraz kafamdan zorum var neyse konuyu dağıtmayayım,bu firmadan kesinlikle bedava ürün verse alma ;http://forum.donanimhaber.com/m_71886408/tm.htm .Bu adamlar bütün piyasayı darmaduman edip isim değiştirip duran adamlar o yüzden boşver paran cebinde kalsın 200 tl az para değil,başka bir yerden almanı tavsiye ederim.
Merhaba Eğer illa Beats diyosanız sesvegoruntusistemleri.com a bakın başka kulaklıklarda var.Sattıkları ürünler orjinal garantili,fiyatlarıda fena değil.