< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabasından Trim Sesi Gelmeyen Var mı?
-
-
2021 T-Roc 0 ses
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Passat elegance sunroof paldır küldür.
Müzik ruhun gıdasıdır :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tucson nline 2020 nurburgring serisi. Simdilik yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
‘16 jazz…içerisi bazılarının tabiriyle leğen plastiği ama 0 trim sesi.
‘16 a4 avant. Onda da yok trim sesi. Ama avant öncesi ‘11 passat variantım vardı 0 alıp 6 sene kullandığım. Ön konsol resmen cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrası gibiydi…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 30 Aralık 2021; 20:24:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maşallah herkese nazar degmesin
Eski araçsa kesin geliyor kaçarı yok
kışın soğukta çok lanet bi ses geliyor yazın o kadar rahatsız etmiyor
araç linea
özellikle kullanıcılar bilir kışın araba ısınana kadar yaylar gıcırdar eski döşek gibi
-
Istanbul’da gelmeyen arabayi tebrik ederim.
Focus 2020 Trend X
21.000km'de trim sesi yok ve olacak gibi de görünmüyor. Araç köy yoluna da girdi yine ses yoktu. Ama 2019 Titanyumlarda tavandaki gözlük konulan alandan tıkırtı geldiği şeklinde şikayetler okudum.
2019 Suzuki Swift aractan hic trim sesi gelmiyor sadece arac icindeki esyalardan ses geliyor sert plastik ve kadife tarzi kaplamasi olmadigi icin.Maalesef B sinifi...
2021 corolla henüz bir şey yok
98 laguna 2 yerden geliuor ama beklentimin üstünde. Bu arada sesler mıcırlı köy yolunda geliyor. Asfaltta yok.
2000 model Volvo S40 trim sesi normalde yok, sadece koltuk mekanizmasından hafif bir gıcırtı geliyordu. O da yağlanması gerekiyordu ama uğraşamdım.
20 yaşında 280 bin km dolaylarında bir araç için gayet iyiydi.
2020 model Fiat Egea'da da kayda değer bir trim sesi yok. Sadece bozuk yollarda sol B sütunu içerisinden belli belirsiz (Böyle kulak kabartmanız gerekir) bir ses geliyor. Sanki bir kablo varmış da o kaportaya tık tık değiyormuş gibi.
O da 2 yaşında 30 bin km'de.
-
2017 dokker arabanın içerisinde rüzgar esiyor
sol kapı fitili kopuk değiştirmem gerekli
-
Aracın daha yeni, şöyle bin bakalım 1-2 sene daha..
Ondan sonra saçma salak sesler gelmeye başlayacak, deli olacaksın nereden geliyor diye..
Benim aracın sağ ön tarafından bir gelen bir sese taktım, birini bulsam aracı kullandırcam kesin teşhiş için
-
Egea 2019, 34.000kmde trim sesi yok.
Arkadaşlar, normal asfalt ya da şehir içi yollarında ses gelmez..
Ama girin bakalım mıcır asfalt yola ya da köy yollarına, hele bir de hızınız 50-60 km ye çıksın sonra müziğin sesini de kapatın.
Ondan sonra ne tıkırtılar duyacaksınız
-
2015 bmw 5 serisi , orijinal almanya dan sıfır alınıp getirilme , daha 2 yaşındayken trim + yol sesi
Arkadaşlar, normal asfalt ya da şehir içi yollarında ses gelmez.. Ama girin bakalım mıcır asfalt yola ya da köy yollarına, hele bir de hızınız 50-60 km ye çıksın sonra müziğin sesini de kapatın. Ondan sonra ne tıkırtılar duyacaksınız |
8 yaşında Megane II: feci trim sesi 17 yaşında Fiat Marea: katlanılabilir trim sesi 9 yaşında 2006 Corolla: sıfıra yakın trim sesi 5 yaşında 2010 Aveo: feci trim sesi 6 yaşında Accent Era: sıfır trim sesi 0 km 2018 i20: sıfıra yakın trim sesi 8 yaşında Clio III: rezil trim sesi 8 yaşında Fiorino: orta trim sesi 16 yaşında Golf V: katlanılabilir trim sesi bonus: 17 yaşında Broadway: trim senfoni orkestrası spesyal |
Yıllardır şirket aracı, şahsi araç gibi envai çeşit marka model kasa tipi araçla yüzbinlerce km yol yapmış biri olarak benim gözlemim belli bir süre sonra az ya da çok hepsinden geliyor, bunun kaçarı yok. Sıfır ses diyenler ya aracı henüz yeteri kadar kullanmamıştır, ya araba kaymak asfalttan inmiyordur, ya da kulaklar-algılar hassas değildir Rahatsız edecek düzeyde olmadığı sürece çok da takılmamak lazım. Premiumlar trim sesi yapmaz diye bir şey de yok, yeri geldiğinde onlar da gayet yapıyorlar :) |
Burada insanlar hissettiklerini yazmışlar. Gerçekten bazı kişiler benim gibi aşırı hassas bazıları da çok rahatlar.
Millet 7-8 yaşındaki arabasında sıfır trim sesi demiş ancak ben eminim ki o arabaları kullansam birden fazla yerden trim sesi tespit ederim. Neyse kendi aracıma geçecek olursam Golf 7, arnavut kaldırım denebilecek parke taşlarının oluşturduğu yolda sağ ön kapıdan hafif zırıltı, dik yokuş çıkarken kasisten de geçersem ufak gıcırtı. |
97 astra içerde bando takımı konser veriyor |
Egea’da hiç yok
|
Bu konuda Fiat egea'lar anlam verilemeyecek ölçüde başarılı.. o kadar taksi şirket arabası bindim, hiç mi olmaz trim sesi, nasıl bir imal edilmiş araç anlamıyorum. benim Astrada nerden geliyor bakmıyorum artık her yerden bir sesler geliyor. böylesi de daha iyi aslında. 2-3 yerden gelince daha kötü. Egeaya bir biniyorsun bir yürüyen aksam sesi geliyor, başka çıt yok. Accent era'lar da bana trim anlamında çok tok geliyor. premium araçlarda da gayet trim sesi var. bu da örneğin 2014-15 Audi A3'lerde yok gibi, çok başarılı ama A4'lerde var. mini'lerde pek yok ama Bmw F30'larda çok trim sesi oluyor. Çok rastgele ve ilginç bir konu bu. |
Gelmeyen araba yoktur. Gelmiyor diyenler mıcır asfalta soksun arabayi neler oluyor gorelim. S500 de bile geliyor kötü yollarda. Ha uğultu ve yol sesi her ne olursa olsun gelmez o ayri.
|
Herşeyden önce premium arabadan trim sesi gelmez saçmalığını bi kenara bırakalım. Ha şu olabilir premium arabadan trim sesi gelme ihtimali veya belli bi süre boyunca gelmemesi diğer alt markalara göre daha yüksek ihtimal evet ama illaki gelecektir. Türkiyenin yolları malum bu berbat yollara hiçbir araba bir süre sonra dayanmıyor
Hangi sınıf olduğu falanda fark etmez markada fark etmez bir çok premium arabaya bindim çevremde kullananlar var illaki onlarında bi yerlerinden bir tıkırtı çıtırtı mutlaka geliyor. Şehir içi özellikle "kuzu gibi çıt çıkarmadan" giden bi araba ya çok yenidir ya da doğru düzgün km yapmamıştır |
Benzer içerikler
- araba bayileri pazar günü açık mı
- atmaca car
- egzoz patlatma
- en iyi dizel yakıt
- vites değiştirirken gelen tak sesi
- fiat egea 2024 fiyat listesi
- ford puma gen e
- opel corsa 2024 özellikleri
- toyota fiyat listesi
- sıfır doblo fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X