tempra var. trim sesi yok trim kralı var. |
Arabasından Trim Sesi Gelmeyen Var mı? (4. sayfa)
-
-
Würth silikon sprey.Ses gelen sıkın,sorun büyük ölçüde hallolur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
99 primera kullanıyorum 0 trim sesi.
-
Bu konuda Fiat egea'lar anlam verilemeyecek ölçüde başarılı.. o kadar taksi şirket arabası bindim, hiç mi olmaz trim sesi, nasıl bir imal edilmiş araç anlamıyorum.
benim Astrada nerden geliyor bakmıyorum artık her yerden bir sesler geliyor. böylesi de daha iyi aslında. 2-3 yerden gelince daha kötü.
Egeaya bir biniyorsun bir yürüyen aksam sesi geliyor, başka çıt yok.
Accent era'lar da bana trim anlamında çok tok geliyor.
premium araçlarda da gayet trim sesi var. bu da örneğin 2014-15 Audi A3'lerde yok gibi, çok başarılı ama A4'lerde var. mini'lerde pek yok ama Bmw F30'larda çok trim sesi oluyor. Çok rastgele ve ilginç bir konu bu.
-
Accent era
Albea
Egea
Bu tarz arabalarda gram trim sesi olmuyor.
İc mekan tasariminin basitliginden ve yekpareliginden kaynaklaniyor muhtemelen. Tasarimda detay arttikca ses gelme potansiyeli artiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş Mercedes e serisine hiç binmemiş sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü alt takım vuruntularından trim sesini duyamıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Torpido kapaginin icindeki mentesenin dilinden geliyor. psikopat gibi oturdum aradim buldum sonunda.
:))
Hayir. Cidden gram trim sesi yok. En ufak cızırtı, çatirdtı, tıkırdı benzeri ses duyamazsiniz.
Lok lok alt takim vuruntu sesleri allahlik zaten o ayri bir konu.
Megane 2
Birçok yerinde ses mevcuttu. Zamanla bula bula önüne geçtik. Şuan ses yok.
2012 megane 3 benim değil ama tanıdığım yakın bi arkadaşımın arabası çıt sesi gelmiyor.
Km 30 binlerde bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 9 Ekim 2022; 11:9:30 >
Hiçbir işe yaramaz daha kötü oluyor. Denemeyin
-
Bırakta gelmesin kapı içleri boş.
-
2022 model focus trendx dizel oto. Sıfır terim sesi var.
2018 civic dizel oto : Subigarage yalıtımı öncesi A sütunu tümsekten geçerken gıcırtılı, yalıtım sonrası sıfır ses. Sunroof’tan şikayet eden var diğer araç sahiplerinden ama ben neredeyse hiç kullanmadığım için ses gelmedi şimdiye kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2001 focus (2001-2020) aşırı trim sesi vardı ama arabada yalıtım namına bir şey olmadığı için yol motor sokak sesinden trim sesine sinir olmaya sıra gelmiyordu
2018 fiat panda (2018-2021) 3 sene kullandık taş gibiydi eğer kapı gözüne bozuk para vb koyarsak ses geliyordu ama birleşimler ve işçilik çok iyiydi motor sesi alıyordu 90-100km üzeri
2004 clio hb (2021-halen) soğukta trim sesi var
Alfa giulietta 2014 (2020-halen) sadece göğüsteki kapaklı gözden ve sunroof yarım açıkken geliyor. Kapaklı gözü açıp kapatınca kesiliyor
2018 polo 28 binde bir ara kapı göbeğinden tıkırtı sesi geliyordu servis ayar yaptı şuan sıfır trim sesi var
Dediğiniz gibi tasarım ne kadar yekpare ve basit olursa trim sesi olma ihitmali o kadar düşüyor. Bir de kullanılan malzeme de etkiliyor mesela koltuklarda kapı döşemelerinde deri kullanılınca ses yapıyor ama kumaş kullanınca ses yapmıyor, ama bakınca deri kumaştan daha pahalı.
-
Haftaya istanbula gidiyorum ailecek gezmeye..
Araba ile gideceğim, internetten araç izolasyon firması buldum boneeser diye..
Full izolasyon yaptıracağım araca..
Bakalım trim kalacak mı
-
2019 tucson 3 sene kullandım hiç trim sesi yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X