Şimdi Ara

Arabasından Trim Sesi Gelmeyen Var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
4
Favori
15.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B8 Audi A4 klasik vag grubu, kışın soğuklarda her kasisten gecerken gıcırtı geliyor alt takımdan.

Kia Sportage cam tavan çok büyük. O da ses yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium olmayan b-c-d segmenti araçlardan, aracı vibrasyona sokan asfaltlarda illa zaman zaman trim sesi gelir.

Kaymak asfaltta yada çukur ve tumseklerde, yeni ise daciadan bile gelmez.

Bazı arkadaşlar kendini kandırıyor ancak lüks araçlar boşa yok. 30 saniyede bir çıkan araçlardan çok büyük beklentiler içine girmeyin.

Not: mucurlu asfalt yolda 110 la gidince konsolun içinden olduğunu dusundugum bir ses golf 8 den geliyor. Her zaman olmasada var. Muhtemelen eskidikce ses gelen nokta artacaktır. Bütün araba titrediği için gelmese sasardim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 9 Ekim 2022; 18:18:9 >
  • 30.000 km c5 aircorss kullandım 0 trim sesi

50.000 km 3008 kullandım 0 trim sesi

15.000 km passat trim sesi yoktu

trim sesi olan arabam

f30 bmw 3 serisi idi

servis en son bant çekmişti

100.000 km a4 trim sesi yok

• 2017 çıkışlı 45bin km Clio 4 ses gelen yer çok. Bir kısmını çözdüm bir kısmını görmezden geliyorum, bekletiyorum, bir kısmı çözülür mü bilmiyorum.

- Bagaj kapağı gıcırdamasını ayarlı kaput takozu kullanarak çözdüm.

- Bagaj pandizotunun tıkırtısını altına ince pencere kapı süngeri koyarak çözdüm.

- Ön koltuk kafalıkların takıldığı yer çıtırtı yapıyordu garanti kapsamında değişim yaptırdım.

Mevcut trim sesleri;

* El freni düğmesi krom kaplama ve zıngırdıyor. (carbon görünümlü kaplama ile çözmeyi planlıyorum)

* Kadran gölgeliği ayrı bir parça olduğu için zıngırdıyor, arada bir üstten tıklamak gerekiyor.

* Arada sağ ön cam kapalı iken zıngırdıyor. Kapatmaya zorlayınca veya camı biraz açınca ses kesiliyor.

* Koltuklar suni deri olduğu için emniyet kemerini taktığım yer ile koltuk arası gıcırtı yapıyor. (Kumaş bir kılıf yaparak gidermeyi düşünüyorum)

* Sıcak havalarda direksiyondaki hız sabitleyici düğmeleri çıtırdıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 9 Ekim 2022; 19:53:55 >

• Egea’da hiç yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 115.000 de 2012 kaşkay vardı, hiç ses gelmiyordu. Tam " hah işte trim sesi" diyordum, kapı gözündeki eşyayı alınca ses kesiliyordu.

• 2016 yılında 1996 176.000 km Renault 19 HB aldım. Trim ve ön takım sesi duymadan 1.5 yıl kullanıp sattım.

Sattıktan 1 sene sonra sattığım kişiyle görüştüm aracın aynı şekilde 220.000 km tık ses gelmeden bindiğini söyledi.

• Renolarda genellikle oluyor.

• 1994 model opel astra f kasa aracıma binenler trim sesi olmamasına şaşırıyor.

• Arnavut kaldirimi dedigimiz tasli yollarda daha trim sesi gelmeyen arac gormedim trim sesleri testi ve suspansiyon rahat mi degil mi diye anlamak istiyorsaniz araca bi tur o yollarda binin me var ne yok ortaya cikar

• 2012 w204 de sıfır ses vardı taa ki arka kapı göçük düzelme ve boya yiyene kadar, şimdi tıkır tıkır tek noktadan ses geliyor deli ediyor :)

• 2005 Opel Astra trim sesi konusunda sahip olduğum en başarılı araçtı. 13 yaşında satarken orta konsoldaki saatin olduğu bölümden belli belirsiz trim sesi gelmeye yeni başlamıştı. Onun dışında sıfır ses.

2016 Fiat Egea Urban Plus kiralamıştım. 2 gün boyunca sürdüm. Gerçekten hiç trim sesi yoktu.

2011 Peugeot 206+ Envy de torpido gözü tıkırdıyordu. Onun dışında çok trim sesi olmadı.

2020 Renault Clio Joy da hayatımda gördüğüm en çok trim sesi bundaydı. Rölantide dururken bile trim sesi geliyordu. Magirus minibüsten farksızdı. Her yolda, her iklimde, her hızda trim sesi vardı. O derece kötüydü yani.

2021 Toyota Corolla Vision da çok çok az var. Sürücü koltuğu yükseklik ayarlama kolu bazen yapıyor, bazen de torpido üstündeki sol hoparlör azıcık yapıyor.

2015 üstü bir yıla sahip BMW 5.20d ye bindim. Torpidodan baya bir trim sesi geliyordu.

• 2013 Qashqai+2, trim sesi olarak epey başarılı buluyorum. 150 bin km'de araç. Çok nadiren torpidoya veya kapı gözlerine koyduğunuz gözlük, pet şişe vs gibi sert cisimler sese sebep olabiliyor. Bu durumda şişeyi daha dar kısma koyarak ya da gözlüğü bir beze sararak sesi engelleyebilirsiniz.

Arnavut kaldırımı tarzı yollarda da yaşadığım yer gereği sürmekteyim. Rahatsız edici bir sese denk gelmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2016 passat highline. Hiç trim sesi yok.

Bmw 118i hiç trim sesi yok

İki araç da 100 bin km’de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2005 model Audi A6 250.000 km sıfır trim sesi

2013 Model Range Rover Evoque 86.000 KM sinir bozucu trim sesi + 180 KM/H üstü rüzgar ve ayna kopacakmış gibi ses.

2013 Model Audi A7 110.000 KM Bagaj pandizotundaki bağlantı kulaklarında trim sesi vardı akvaryum hortumu ile kapladım kesildi.

2012 Model Audi A5 94.000 KM düşük hızlarda manevra sırasında her yeri esniyor kapı fitilleri gacır gucur ediyor ama trim sesi yok garip.

2016 BMW X5 136.000 KM, ses sıfıra yakın ama 180 KM/H+ araba içinde durulmuyor

2016 Audi RS6 88.000 KM sıfır trim sesi 300 KM/H+’da sunroof’tan içeri gelen acayip bir rüzgar sesi var cam açık gibi sanki

2016 Porsche 911 Turbo S 34.000 KM klima nozulunun arkasından bozuk yolda tıkırtı geliyor vida düşmüş gibi

2021 model Porsche Taycan 9.000 KM orta konsol tıkırtı yapıyor.

2006 Model Porsche Cayenne 146.000 KM ayna ayarlama anahtarı cızır cızır titriyor haricinde sıfır ses.

1993 Model Jeep Grand Cherokee 375.000 KM anasının nikahına kadar full trim sesi ses gelmeyen tek yer gösterge saati.

2018 Mercedes CLS400d 73.000 KM iç mekan trimlerine dokununca çıtırtı sesi zamanla bu ses yolda giderken de gelecek eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 12 Ekim 2022; 19:1:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 2000 model bora volkswagen oldukça sessiz.. trim sesi yok denilebilecek kadar az.. bayağı bayağı az..

• Bu konuda gündelik araçlar arasında tecrübelerime dayanarak en başarılı olan iki model Egea ve Accent Era. İkisinde de hiç trim sesi duymadım.

Bende 2016 model Peugeot 208 var. Göstergenin alt taraflarında bir yerden ve bagaj kapısından ses geliyor bozuk yola girince. Yeni model corollalarda da ekranın alt kısımlarından çıtırtılar geliyor bozuk yolda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilowich -- 13 Ekim 2022; 10:38:20 >
  • Egea hb sağ kapıdan trim sesi geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trim sesine birebir iyi ses sistemi; ses sistemi iyiyse duyma ihtimaliniz kalmıyor zaten .

ben de bir ara 2010 auris kullanmısştım; ön göğüsten cidden rahatsız edici bir ses vardı; ilk sahibi geri görüş kamerası -navigasyon ekranı bağlatmıştı belki de ondandı.

• 2016 model Caravelle 63k km sıfıra yakın trim sesi. Dengesiz yüklendiğinde torpido kısmından gıcırtı geliyor, yük indikten sonra kayboluyor :)
    160 km üstü aynalardan rüzgar sesi alıyor ama o da rahatsız edici değil.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.