< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Arabasından Trim Sesi Gelmeyen Var mı? (7. sayfa)
-
-
Lüks oto galerisi gibi mübarek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2020 ford kuga
Trim vs yok
Yollar bozuk olmasına rağmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Estağfirullah özür dilenecek bir sey yok insanlık hali olabilir. Yolunuz bu tarafa düşerse misafir etmek isterimquote:
Orijinalden alıntı: Mokali AmcaYanlışlik olduysa özür dilerim hocam. Geçen başka başlıkta dalga geçer gibi bı muhabbet görmüştüm de biraz o kafama takılmıştı, yanlış hatirlamisim demek ki. Özel mesaj sistemini de kullan(a)mıyorum forumda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
98 model 520 var gram ses yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim daha iyileri herkese olur inşallah.quote:
Orijinalden alıntı: autindustry
Masallah hocam
Bu kadar aracin bakimini kim takip ediyor. Bunlara atolye kurmak lazim
Alıntıları Göster
Bakım konusunda servislerden arıyorlar zaten bakım zamanınız geldi randevunuzu oluşturalım mı diye soruyorlar.
Eskiden muayenede sorun yaşıyorduk sürekli deftere not edip oraya bakmam gerekiyordu haliyle muayeneyi unuttuğum çok oldu ama son dönemlerde egzoz muayenesi için Çevre ve Şehircilik bakanlığı mesaj atıyor bu sayede deftere bakmama da gerek kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 15 Ekim 2022; 23:32:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Geçen 2004 Mondeo bindim trim sesinden arabadan inesim geldi bünye alışık değil
Şimdiye kadar 2012 Astra J 2007 BMW 520D ve son olarak Volvo kullandım trim sesi hiç yoktu
Sıfır trim sesi diyen arkadaşlar, ya aracı yeterince kullanmamışlardır, ya radyo açık kullanmışlardır, ya da kulaklarında bir sıkıntı olabilir. Çok az olabilir, araba ilk alındığında olmayabilir lafım olmaz, ama eski model olup ta sıfır diyenler trim sesinin ne olduğunu da bilmiyor olabilirler.
Herşeyden önce premium arabadan trim sesi gelmez saçmalığını bi kenara bırakalım. Ha şu olabilir premium arabadan trim sesi gelme ihtimali veya belli bi süre boyunca gelmemesi diğer alt markalara göre daha yüksek ihtimal evet ama illaki gelecektir. Türkiyenin yolları malum bu berbat yollara hiçbir araba bir süre sonra dayanmıyor
Hangi sınıf olduğu falanda fark etmez markada fark etmez bir çok premium arabaya bindim çevremde kullananlar var illaki onlarında bi yerlerinden bir tıkırtı çıtırtı mutlaka geliyor. Şehir içi özellikle "kuzu gibi çıt çıkarmadan" giden bi araba ya çok yenidir ya da doğru düzgün km yapmamıştır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam focus gerçekten iyi bir araç ancak ses konusunda gerçekten zayıftı. Bizimki ambiente paketti, ses izolasyonu ve malzeme kalitesi farklı olabilir tabii ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
üstad selamlar;
2016 x5 nasıl bir araba rakiplerine kıyasla duırumu nedir mesela ?
-
aynen a4 ün derdi o rotiller midir alt takım yazlıga uygun :D
-
2020 fiesta. Sıfır km den beri trim sesi. Virajlarda rahatsız edici
2020 a3 21k km de son zamanlarda kemer bağlantı yerinden geliyor bazen hareket ettirmek gerekiyor sesten kurtulmak için. Bu kronikmiş zaten.
-
Merhaba;quote:
Orijinalden alıntı: bianconeraüstad selamlar;
2016 x5 nasıl bir araba rakiplerine kıyasla duırumu nedir mesela ?
Sürüş profilinize göre değişir yorumum, Audi Q7’de ve Volvo XC90’dan sakin kullanımda daha sessiz ve daha konforlu lakin performanslı kullanımda hem bu rakiplerinden hem daha çok ses alıyor hem de denge olarak yetersiz bir araç.
Özellikle yolda 180+ gitmek işkence. Aracın üzerinde 18” Continental SSR orijinal ekipman olan yıldızlı lastik taktım, lastik sesini azalttık lakin motor ve rüzgar sesi hala çok fazla.
Hız bariyerlerinden birazcık hızlı geçerseniz esp lambası yanıyor araç yumuşak olduğu için çok sekiyor performanslı kullanımda. Bir de Q7’ye göre virajda yatıyor adeta. Benim aracımın ön amortisorler standart arkalar ise havalı süspansiyon. Tamamen havalı suspansiyon araçlar varmış ama bana denk gelmedi belki bu araçlarda durum farklıdır denemediğim için bilmiyorum. Daha detaylı bilgi için konu linkini paylaşayım;https://forum.donanimhaber.com/bmw-x5-25d-xdrive-uzun-donem-kullanici-testi--151018526#151018526
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
2016 Astra K 1.4T
Yeni aldım baya bir üzdü beni bu konuda.
Bozuk yollarda araba değil dolmuş mübarek.
Bütün kapılardan her türlü ses geliyor.
Silikon sprey diyorlar, deneyeceğim bakalım bi ara..
-
2. muayeneye girdi mi hocam
-
Aynı model, aynı motor.. Benim de satma sebeplerimden biri bu oldu.
Ne gösterge siperliği bazırtısı bitiyor, ne klima altı paneldeki ve sağ direkten gelen cazırtılar..
Kapı içlerindeki ara ara gelip giden cızırtı, koltuk sırtlığından hafif yaslanmada gelen gıcırtı, yatar arka koltuk bağlantı yerlerinden gelen sesler.. ve çok var daha bunun gibi.
Daha 71binde araç ama mesele ne km'de olduğu da değil ben aldığımda 22k km yapmıştı yine vardı. hele ki yazlık çakıl asfalt durumlarda durum korkunç. elimle nereden ses geliyor bulmak için uzanıp bastırmaktan kaç kere kaza atlattım.
Bir çok rakip araca bindim, hiç bu kadar yoğun ses yapanını görmedim.. otomobilden aldığınız zevki, kalite hissini, bütünlüğü herşeyi tamamen baltalıyor, aslında o kadar keyifli sürüşe sahip bir araç ama.. yazık.
Bu konuda gördüğüm en başarılıları ise, Fiat Egea, Mazda 3 ve Volkswagen Golf idi.
not: silikon sprey 2-3 ay kesiyor.. sonra yine başlıyor. tek çözümü komple aracı söküp güzelce bir her yere yalıtım, çift bant, bitüself vb uygulamak. uğraşırmısınız bilmem..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 16 Mart 2023; 23:35:17 >
-
Ben bu arabayı isteyerek ve beğenerek aldım, daha 1 ay oldu. (60bim km'de)
Dışarıda görüyorum başkasının arabasına kafayı çevirip bakıyorum. Tasarımını gerçekten çok başarılı buluyorum..
Sırf bu sebepten araba satılır mı? Evet satılır. Tolere edilebilir düzeyde değil çünkü.
Silikon sprey ile şansımı deneyeceğim, büyük ölçüde kesiyorsa periyodik olarak uygularım.
Gene tat vermiyorsa bir süre binip vedalaşabilirim. Belki'de Mazda 3 hayalime kavuşmama vesile olur, kim bilir...
-
1996 volvo 960, 470 bin küsür km'de ve iç mekanı nispeten yıpranmış (kırık klipsler vs.).
Ona rağmen bozuk yollarda dahi aman aman bir trim sesi yok. Parke yolda dahi zangır zangır etmiyor. Düz yollarda zaten çıt yok. Yumuşak süspansiyonun ve eskinin montaj kalitesinin farkı olsa gerek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X