yeni çıkan 508 ler 408 ler gibi modellere bakıyorum. içi tamam futuristik duruyor, çok janjanlı, her köşesinden bi parça çıkıyor ama bu 10 - 15 sene sonra dezavantaj yaratmaz mı? örneğin 90'lı yıllarda tempralar için uçak gibi diyorlardı. mükemmel geliyormuş millete ama şimdi gel görki içi trim sesi kaynıyor her yerinden ses geliyor. acaba bu pejoların kaderi de öyle mi olur? |
bu pejolar ilerde trim sesi yapmayacak mı?
-
-
1 yaşında a serisi yapıyor pejo mu yapmayacak.. Hoş 408 508 a dan daha kaliteli ya buda mersonun ayıbı -
2019 model 3008 kullanıyorum herhangi bir trim sesi bulunmuyor birleşim yerlerinde bazı işçilik hataları var dikkat ederseniz ama trim sesi bulunmuyor aynı şekilde süspansiyon da bir o kadar sessiz güzel çalışıyor -
Yapsın trim sesi yapmayan araba yok zaten -
türkiyenin takır tukur berbat yollarında, bir süre sonra trim sesinin olmaması imkansız.
-
Renolar bayiden cikar cikmaz basliyor trim sesine .d
16 aydir 208 kullaniyorum . Trim sesi yok ama bana sorarsaniz hala kalite problemi var ama arayi çok kapatti -
Şehir merkezinde kaymak asfaltta araç kullananlar trim sesi yok demesin.Mıcırlı köy yollarına girin o zaman görürsünüz sesi -
38bin km'de Golf 8 1.0 Dsg Rline kullandık, izmir bolu yaptık, trim sesi konusunda büyük hayal kırıklığı oldu.. Astrada en büyük problemim buydu ve maalesef Golf 8'de de özellikle mıcır asfaltta gösterge piyano black bölgesinden, multimedya ekranı konsol içlerinde bir yerden, üst tavan tarafından sürekli ses geliyordu..
Aslında gayet sade aracın içi yapı olarak ama genel olarak bir bazırtı çıtırtı sesi var kısa zemin vuruşlarında.. tok geçmiyor. spesific bir yer yok, her yerden bir sesler var..
Arabanın kendisi de çok büyük hayal kırıklığı ayrı konu.. ciddi alacaktım, aman iyi ki almadık.
3008 test aracı da kullanmıştım, hiç trim sesi hatırlamıyorum.. onlarda mesele trim değil farklı kalite problemleri hala var..
-
Yıllar önce Peugeot 2008 bakıyordum bayide.İncelerken içine baktığımda tavandaki döşemelerin orta kapıya inen yerlerine dokunduğunuzda metal kısımlar görünüyordu.
Artık nasıl yapıştırdılar mı yapıştıramadılar yada preslemeyediler mi bilemiyorum.Hiç hoşuma gitmemişti.
Uzun süredir Peugeot otomobilleri bu nedenle incelemedim.Görünen oki değişen bir şey yok hala.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 23 Haziran 2023; 21:59:28 > -
Merak etmeyin o 408'leri 508'leri alanlar 10-15 sene aynı arabayı kullanmıyor zaten.
2.el piyasasından bahsediyorsanız da, yine bu modellerin müşterileri, bir araba alırken kendinden çok satacağı adamı düşünen çarıklı milyonerler değil. O bütçeyle, kullanırken en fazla zevk alabilecekleri arabayı seçiyorlar.
Sırf kolay satarım diye VW'den, Toyota'dan... başka araba bilmeyip, içine binince ticari taksi gibi kokpitleri ile karşılaşacağıma, Peugeot, Mazda, Alfa... gibi markaları tercih eder, bindiğim arabadan zevk alarak kullanırım. -
Yaparsa yapsın 15 sene sonrayı mı düşünerek araba alacağız? Bu kadar kasmamak gerek. -
Pejo, mazda, alfa ha :D pejo dediğin peynir ekmek gibi satılan piyasa arabası, satışı da toyotadan kolay şu anda
-
pejo eski pejo değil, 2012 ve sonrası bu marka inanılmaz bir hal almaya başladı, hayranlıkla baktığınız bir marka ne kadar problem çıkarma riskine sahipse pejolar da o kadar riskli
-
Trim sesleri konusunda, PSA 2015 sonrası araçları, uzun dönem testlerinde güzel sonuçlar veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 24 Haziran 2023; 6:45:12 > -
2020 model 3008 kullanıyorum en ufak bir trim sesi yok şu an için ancak bir süre sonra mutlaka olacak. Bütün araçlarda olacak bu kaçınılmaz bir şey sonu olarak malzemenin bir ömrü var.
-
2013 symbol var ablamda, trim sesi neredeyse sıfır. konsol tamamen tek parça olduğundan ses yapacak yeri yok.
-
2016 model 208 aracımda trim sesi bu sene başladı. Trim sesi olduğundan da şüpheliyim. Gösterge panelininin arkasından tıkırtı sesleri geliyor. Onun dışında gacır gucur sesler yok. Peugeot trim sesi yapar öbürleri yapmaz gibi algı yaratılıyor gidin Toyota yaris e bakın bastırdığınız yer gıcırdıyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1 yaşında a serisi yapıyor pejo mu yapmayacak.. Hoş 408 508 a dan daha kaliteli ya buda mersonun ayıbı
|
türkiyenin takır tukur berbat yollarında, bir süre sonra trim sesinin olmaması imkansız. |
Yapsın trim sesi yapmayan araba yok zaten
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X