Referans nasıl bulunur İnternetten para kazan piyasasındaki kullanılan gpt, ptc,yatırım siteleri ve benzeri yerlerden gelen referallardan genişce bahsetmek istiyorum. Eskilerden ptc dünyasını iyi tanıyanlardan biri olarak ve tercübeme dayanarak sizlere refler hakkında bilmeniz gereken genel bilgilerden ve referans bulma konusunda detaylarından bahsedeceğim..
Referal bulmak sanırım hepimizinde büyük sorunu olsa gerek o yüzden bu konuyu geniş bir şekilde anlatmak ihtiyacı duydum bilmeyenleri aydınlatmak için.. Konuda referans bulmanın bütün yolları detaylı bir şekilde anlatılıyor.
Alttaki konularda detaylı anlatım her bir ptc veya yatırım sitesiyle uğraşan herkesin bilmesi gereken faydalı bilgiler. Bolca referans bulmak için öncelikle bedava referans nasıl bulunur bilmeniz gerekir. Referans bulmanın bir çok yolları var. Ben bunların hepsini denedim ve olumlu sonuçlar aldım, cevaplar alttaki konularda. Alttaki konular kendi tercübeme ait ve hepside bana ait konularım, maksat sizinle paylaşmak bu işleri bilmeyen arkadaşlara faydalı olmak. Kısaca 100 lerce bedava referans bulmak istiyorsanız, işin tekniğini ve taktiğini bilmeniz gerek, gerisi kolay. Elbette işi biliyorsanız uygulaması çok daha kolay olacaktır..