Şimdi Ara

Beats Studio 3 A Kalite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sabah yarı uyanık şekilde çiçeksepeti üzerinde beats studio 3 wireless'ı 389tl olarak gördüm. Anlık olarak şaşırınca ilanı incelemeye kadar verdim A Kalite yazıyor sadece. Ne bir orijinal değildir ibaresi ne de başka bir şey. Sizce bu ürünü almaya değer mi? Tasarım olarak birebir aynı mıdır? 15 içinde iade garantisi veriyorlar ama böyle yerlerde jelatini açmak iade koşullarının bozulması anlamına geldiği için hiç alıp denesem mi fikrinde durmadım.

Buraya tıklayarak kulaklığın satış sayfasına gidebilirsiniz. Fikirlerini duyması çok isterim.

• Sorularınıza sırası ile yanıt vermem gerekirse.Şimdi açık konuşmak gerekiyor o kulaklık kesinlikle 389TL etmez.'A Kalite' demek zaten sahte demek ama kime göre A kalite :) Bence orjinal değildir veya sahte ibaresi koymuyorlar çünkü bilmeyen kişiler A kalite yazınca ürünü orjinal zannediyor. Almaya kesinlikle değmez 400TL civarında çok daha iyi, markalı ve güven veren kulaklıklar alabilirsiniz, en azından bozulma durumunda 2 yıl garantisi olur kulaklığın. Tasarım olarak da aynısı beklemeyin çünkü 389TL şuanki dolar kuru ile 55$ ki bunun içinde adamın karı da var. Tasarım olarak birebir benzeyen kulaklıklar 100$ olması gerekiyor.(DHgate'de görmüştüm). Yani kısacası kimsenin ekmeği ile oynamak istemem ama bu devirde para zor kazanılıyor bu yüzden bence paranızı çöpe atmayın. Ben normal bir kulaklık kullanıcısıyım ama eğer isterseniz size 400-500TL civarınca daha güzel kulaklıklar önerebilirim.

• çalan bile o paraya satmaz, o derece çakma yani bu tarz ilanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 30 Mart 2021; 12:29:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.