Bildirim
Beats Studio 3 Wireless ön inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Reyiz iyice DH li oldun, Multiplayer'i sallamıyon he yine yoktun bak bugünkü içerikte.
-
Bende solo 3 var. Spotify den nedense ses az geliyor apple muzik yada müziklerime bişe atıp dinlerseniz ses en az 3 kademe daha fazla geliyor. Bu yüzden spotify üyeliğimi iptal ettim.
-
ergen kız kulaklığı markası
-
Enis abi maşallah isveç çakısı her işe gidiyor.
Çiçekte unbox therapyi andırdı.
-
Ayarlar/Müzik/Çalma/EQ/Geç Vakit
İphone da ayarı bu şekilde yaparsanız ortalama % 30 luk bir ses artışı yaşarsınız kulaklıkla dinlemede. Bilgin olsun mesutçuğum ;)
-
aynı sorun bende de var muhtemelen spotify kaynaklı.
-
"Creative SXFI AIR" incelemesini yaparsanız iyi olur merak edilen bir ürün. -
Sony WH-1000XM3 varken Beats e biraz geri durmak düşer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12:34 saniyede Enis müzik dinlerken aklıma direk bu geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 2 Nisan 2019; 0:29:56 > -
Ne komik bir ikili oldunuz siz ya (= Kahkaha atarak izledim. Mesut Çevik gibi ciddi bir insani böyle görmeye alışmaya başladım gibi artık. Karamizah gibisiziniz ya ((= Çok yaşayın. İyiki varsınız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Beats'i apple amca satın almıştı ya kendi müzik servisini öne çıkarabilmek için spotify'da iken bilerek yazılımsal olarak sesini kısıyordur
Apple spotify'ı kıskanıyor 😅😂😅
Not: bu bir komplo teorisidir (!)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mesut Bey Enis' i kaça aldınız, hayırlı olsun :D:D:D
-
Millet yeni çıkan şeyleri test ediyor, bu elemanlar eskiyenleri. İse yaramaz şeyler
-
Fiyatını en son söyleseydiniz ya abicim az daha kapatıodum videoyu :DD
-
beats xD
-
Maksimum ses seviyesi için telefona yada herhangi bir cihaza kablo ile bağlayıp deneyin : )
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen. Bir Sony WH-1000XM3 sahibi olarak kesinlikle katiliyorum. Her konuda rakiplerinden epeyce onde suanda.
-
Harikasın ????????????????
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sony WH-1000XM3 varken Beats e biraz geri durmak düşer.
|
Ne komik bir ikili oldunuz siz ya (= Kahkaha atarak izledim. Mesut Çevik gibi ciddi bir insani böyle görmeye alışmaya başladım gibi artık. Karamizah gibisiziniz ya ((= Çok yaşayın. İyiki varsınız.
|
12:34 saniyede Enis müzik dinlerken aklıma direk bu geldi.
|
Benzer içerikler
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- telegram premium ücretsiz
- font bulma
- microsoft pc manager
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X