Şimdi Ara

Beats Studio Wireless Red Çok Uyguna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Beats Studio Wireless Red Çok Uyguna
    Ingiltere'den alınma cihaz. Priz için dönüştürücüsü vardır. %100 Orjinaldir. Seri numarasından bakabilirsiniz. 1 Hafta önce alındı. Tek eksiği kutusu oda bavula sığmadığı için atmak zorunda kaldım.

Koruma kabı, mikrofonlu ve mikrofonsuz 2 kablosu, şarj aleti ve garanti belgesi vs. vardır. Rengi Kırmızıdır.

Normal fiyatı 1249TL'dir. Hiç bir kozmetik sorunu yoktur. Açıp denedim hiç bir sorunu yoktur.

Yurtiçi kargo ile alıcı ödeyecek şekilde kargolanabilir.

Fiyatı: 550TL'dir.

Cihazın linki:http://www.apple.com/tr...d--product-MH8K2ZE/B-TR

Ciddi alıcılara whatsapptan fotoğraf atabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• MrNtlu kullanıcısına yanıt
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Beats-New-Studio-Noise-Cancelling-OE-Kulak-Ustu-Kulaklik-BT9000006303-Beyaz/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakustu-Kulakliklar/urunno=0000000558814?gclid=CjwKEAjwltC9BRDRvMfD2N66nlISJACq8591pLTR6-9RduSJtoofYdZ1fTiDywtEyp3urxiQTAaVehoCq9fw_wcB

ürün aynı ürünse linkte 730 liraya düşmüş, 1099 liradan dediğiniz ürünün bu oldgunu düşünüyorum.
    faturalı ise 680 lira verebilirim.(Türkiye koşullarında garanti sağlanıyorsa almak istiyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimShay -- 17 Ağustos 2016; 17:16:43 >

• Yeniden günceldir,
  • Fiyat düşmüştür pazarlık payı vardır. 700TL
  • bu kulaklık wireless fm verici kulaklıkmıdır zira bluetooth değil galiba..ben tv için düşünüyorumda
  • Fiyat 550TLdir.
  • Halen satılık mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.