Şimdi Ara

Bebeğini çöpe atan 14 yaşındaki anne (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tecavüze uğradığını iddia etmesi, tecavüze uğradığı anlamına gelmez. Kız bunu uyduruyor olabilir cezadan kaçmak için. Kendi isteği ile dışarıda biri ile yapmış olabilir. Yetiştirme yurdunda kalıyor olmak demek, dışarı çıkamıyor olmak demek değil. Haliyle hamile kalması demek, oradan birinin bu işi yapmış olması demek değildir. Kız dışarıda gitmiş biri ile kendi isteği ile yapmış ve sonuçda da başına böyle bir iş gelmiş olabilir. Ama dediğim gibi OLABİLİR. Öyledir demiyorum.
    İhtimaller üzerinden yorum yapmak saçma. Ama ne olursa olsun bir kızın kalkıp ufacık bir bebeği çöp kutusuna atması vicdansızlıktır ve aynı zamanda suçtur. Bu yüzden ceza verilmeli.
  • Avrupada yaşıyorsun. Türkiye'nin ekonomisi iyi diyorsun. Türkiyenin ekonomisi kötü diyenlere aksini kanıtlamaya çalışıyorsun, burda yaşamamana rağmen. Avrupada neden aşırı sağcı partilerin yükselişe geçtiğini anlıyorum. Umarım hepinizi sınır dışı ederler de Türkiye'ye geri postalarlar.
  • aile bakalığından birisi çıkıp bir kerecikten birşey olmaz der our biter
  • devlet yurdunda tecavüz mü_?
  • bu tecavüzcü o* evladlarının topunun Annelerinin leşini s*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

He tamam bu da hükumetin suçu, hükumet değişirse hiçbir anne çocuğunu çöpe atmayacak. Eylemler 48 saat daha sürerse hükumet düşüyor kesin bilgi yayalım. Hadi artilayin.

Alıntıları Göster
    İkna olmuştur şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tanıdığım sohbet ettiğim bir psikolog bayan vardı yetişdirme yurdunda veya çocuk esirgeme artık her neyse bu tarz kaçma vakalarının çok olduğunu kaçma olmasa bile izinli günlerinde ipsiz sapsız kişilerle takılan hamile kalanın çok olduğunu duymuştum. İntihar etmek isteyen kendine zarar veren.
    Üzücü durum ama hiç şaşırmadım. Olan yine o küçücük bebeğe oldu.

Ve o kadar bıkmıştı ki en sonunda kurtuldu. Gecesi gündüzü yoktu çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 10 Şubat 2020; 21:0:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.