|
Bildirim
|
anne değil çocuk o.
|
İfade doğru ise, o tecavüzcüyü bulup başını gövdesinden ayırmayan devletin.
Devlet yurtları işkence yurdumu ki bu insanlar kaçıyor? Sosyal devlet 0. |
İbo şu konuda mantıklı yaz bari.
|
13 yasinda cocuk nerden bilecek abi? Cocuk o daha, 13 yasindaki bir kizin basina boyle bir travma geldiginde mantikli dusunememesi normal degil mi?
|
Hemen öyle coşma. Bahçelievler de bir kız yurdu var bu ailesi olmayan yetiştirme yurtlarından birisi.
Orada da 18 yaş altı kızlar var ve o kızları haftanın belirli günleri dışarı bırakıyorlar. O gün yurdun çeversini görsen bu işlerin tecavüzle filan alakası olmadığını anlarsın. O kızların nasıl olsa ana yok baba yok baskı yok yurt personelleri azcık bile umursamıyor olması ile kendi bedenlerini para için kullandıklarını görebilirsin. Bu ülkede bu belki 50 60 yıldır olan bir şey herkes biliyor kimse de umursamıyor. Zamanında bizim eski mahallede anasız babasız yakınlarının elinde büyüyen bir çocuk için askerden geldikten sonra artık işi gücü var evlendirelim seni kendi hayatını kur diye gidip kimsesizler yurdundan kız bakma hatasına düştüler. O çocuğun ailesi bize yakında oraya gittikten sonra kaçarak geri gelmişlerdi. Ne oldu Asuman Teyze ne bu haliniz dediğim de bana "Sercan öyle kızlar vardı ki zor kaçtım oradan ben orada aileleri yok vb. diye sessiz sakin aklı başında birini bulurum diye gitmiştim ama karşıma çıkanları görmen lazımdı " demişti şok olmuştu resmen kadın. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 8 Şubat 2020; 15:9:23 > |
|
|
|
|