Şimdi Ara

Bebek fotoğrafçılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir süredir hobi olarak yaptığım işi profesyonelliğe dökerek zevk aldığım bir işten para kazanmak istiyorum. Öncelikle söylemeliyim ki bu işin kolay olduğunu ya da tecrübelelerimin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden dostlardan isteğim lütfen bu tarz olumsuz yorumlar yapmamasıdır. Ekipman tavsiyesi konusuna daha sonra değinmek istiyorum çünkü resmi olarak beni nelerin beklediği konusunda ve bunları karşılayabileceğim konusunda bilgim yok .Bunun için de başlangıç olarak evimin kullanmadığım bir odasını studyoya dönüştürmek istyorum. Yeni doğan bebek ve örneğin 5-6 yaş aralığına hitab etmek istiyorum. Bu konu hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum. Bununla ilgili resmi işlemler, yapılması gerekenler nelerdir? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar.

Bu işi resmi olarak yapmak isterseniz öncelikle devlete ceplerinizi biraz hatta bayaa açmanız gerekecek.

Bir vergi levhanız isminiz adresiniz olması gerekir. Fatura kesmeniz ve her faturanıza kdv ödemeniz gerekir.

Evde başlamanız tasarruf açısından iyi ancak piyasada freelancer olarak çok fazla çekim yapan fotoğrafçı var.

Müşterilerin çoğunluğu güvenilir, bir ismi firması olan fotoğrafçıları tercih etmekte. Piyasada yer edinebilmeniz ve bu yarışa dahil olabilmeniz için ne kadar profesyonel iş yaparsanız o kadar iyi olacaktır.

Daha farklı sorularınız için sizi forumumuza bekleriz :)

www.sonyturk.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.