|
Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1968. sayfa)
-
-
Molfix in soft olanı, piremium olanı filan var hangisini tavsiye edersiniz
-
İlk çocukta Huggies ile başlayıp bitişe doğru molfix kullanmıştık.
Ufaklıkta molfix deneyelim dedik eski kalitesi kalmamış, sürekli kaçırma, sızdırma. hemen bırakıp sleepy e geçmiştik, 1,5 yaşına geldi ilk başta sleepy bionaturel açık mavi paketi kullandık, sonra yeşil natural e geçtik, çok nadir bez dolduğunda sızdırma oluyor veya ishal gibi durumlarda sızıyor, fiyat/performans olarak memnunuz. üst modellerine fazla para vermeye gerek yok bana göre.
-
Mavi paket hangisi genellikle ondan alıyorum. envai çeşidini aldım hepsinden memnun kaldık kaçırma yok uzun süre durabiliyor. Migros indirimi amazon indirimi falan yakaladıkca stok yaparım şuan goon var dağ gibi 4 ve 5 numara 1.5 2tlden yakalayınca affetmedim. -
Nereden yakaladiniz bu fiyata hocam? -
Amazonnnn 1.5 dan bile ucuzdu galiba 2 3 ay evvel stokladım. -
Sleepy Ecologic Ultra Paket Bebek Bezi 3 Numara Midi 224 Adet
657₺
amazonSleepy Ecologic Ultra Paket Bebek Bezi 3 Numara Midi 224 Adethttps://www.amazon.com.tr/dp/B09YYS1NNX -
Bebelac 4 Devam Sütü 800 Gr x 3 Avantaj Paket
989₺
tanesi 329₺'ye geliyor.
www.n11.comBebelac 4 Devam Sütü 800 Gr X 3 Avantaj Paket Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/bebelac-4-devam-sutu-800-gr-x-3-avantaj-paket-62008495 -
Sleepy Natural 2'li Fırsat Paketi Bebek Bezi 5 Numara Junior 58 Adet
175 TL
amazonSleepy Natural 2'li Fırsat Paketi Bebek Bezi 5 Numara Junior 58 Adethttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CSZ3BL8C -
-
Arkadaşlar ilk çocuk olduğu için tecrübem yok bezi ne zaman bıraktı bebisler ortalama bir tahmin var mı tabii her çocuk farklı da mesela bez stoklayim diyorum 5 numaradan kaç tane alıyım bezi bırakır mı VS emin olamadım.
-
Sleepy ecologic veya prima premium care den aşağı bir şey almayın derim.
1-2-3 numara çok hızlı geçiyor 4-5 stoklanabilir.
Her bebeğin bez bırakması farklı zamanlada olsada minimum 18ay - 2 yaş maximum 3 yaş arası bırakırlar.
Bizimki 18 aylık çişi kakası geldiği zaman belli ediyor gösteriyor ama biz hiç acele etmiyoruz zorla bıraktırıp ıslak geceler yaşanması kaçınılmaz oluyor sonra.
Biz mesela en çok 5 numara kullandık hala 5 teyiz. 6 dan da stok var. Muhtemelen 6 yı bitirmeye yakın bırakır gibime geliyor ama bilemeyiz tabi belki daha erken bırakır.
Gündüz sleepy ecologic gece yatarken prima premium care takıyoruz.
Gece çok uzun süre kaldığı için tek premium care kurtarıyor diğerleri sızma yapabilir.
Prima premium care bu konuda gerçekten en iyisi. Sonrasında da sleepy ecologic geliyor.
Sakın market markalarına bulaşmayın. Pişik bir pedyah oldu mu önünü alamazsınız.
Özellikle katı gıdaya geçince kakasını yapınca hemen almak gerekiyor yoksa Pişik kaçınılmaz ve bunun bez ile hiç bir alakası yok. Bir de biz bezi sık sık değiştiriyor havalandıriyoruz bezsiz takılıyor kısa süreliğine bu da pişik oluşmasını engelliyor.
Bizim çocuk olmadan herkes o kadar gözümüzü korkuttu ki bez maliyetleri açısından ama baksanız iki kişi dışarıda bir akşam yemeğine 1000 tl verene kadar çocuğun bir aylık bez masrafı çıkıyor. O yüzden ben hiç acımıyorum beze biraz şişti mi direk alıyoruz.
Migros bebe money aktif edin bezi de Migros dan almaya çalışın sürekli kampanya oluyor. Bebe money de biriken paralarla Aptamil alıyoruz. Mamaya para vermisligimiz nadirdir bu şekilde.
Not: Külot bezden uzak durun prima premium care in külot bezi hariç hepsi sızdırıyor. En iyisi belden bağlamalı klasik bezler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 17 Kasım 2024; 23:56:39 >
-
Teşekkür ederim hocam gerçekten bez maliyetini fazla abartıyorlar. Sleepy bio natural kullandık oldukça memnun kaldık ama yeni seri piremium plusla ilgili hep olumsuz yorum gördüm o yüzden fiyat için değil ama eski seri bez bitmeden onlardan stoklamak istedim. Ecologic dediğiniz agartilmamis mi oluyor bio natural le kıyaslama şansınız oldu mu acaba?
-
Valla hocam ben ayrı bir yorum yapayım 3 numara 2 paket ecologic aldık çöpe attık bir bez sürekli mi patlar. Ben hiç tavsiye etmiyorum -
Teşekkürler hocam sanırım sürekli aynı kaliteyi tutturmakta sıkıntı yaşıyorlar 180 derece farklı yorumlsr çok mantıklı gelmiyor. Pişik vs bebeğe göre değişir de patlaması normal değil
-
Bio natural hiç kullanmadık en baştan beri ecologic kullanıyoruz gündüz için. İçinde tohumlar falan var nedense? Bir yerlere gidip bez unuttuğumuz oldu o zamanlar molfix, turco falan denemişligimiz var fakat pek sevemedik.
Ama bebekten bebeğe çok fark ediyor bu gerçekten. Premium care de bulamadığı mutluluğu Bim in bezinde bulan da var. Deneyerek görmeniz lazım birazda.
Mesela @Bellythief de kötü bir deneyim yaşamış Ecologic de, aslında çok olağan bir durum çünkü bünyeden bünyeye fark kaçınılmaz.
Islak mendil ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Sleepy nin ecologic bence piyasada ki en iyisi. Trendyol da şu an indirimde 480 lisi 350 tl civarı.
Alın deneyin gerisine siz karar verin -
Unibaby yenidogan almıştın hocam güzeldi pamukla beraber kullanıyoruz onu da deneyelim sag olun bilgilendirmeler için
-
ilk 2 ay prime premium care kullandım, sonra molfix pure denedim (aldığım serilerde hoşuma gitmeyen bir koku vardı) ve sleepy bionatural'e geçtim. Ecologic'i de deneyeyim.
Sleepy bionatural'den memnunum, çocuğuma alerji yapmadı-pişik olmadı. Bezi zamanında değişmezseniz her bezin pişik yapacağız fikrindeyim, özellikle sıcak havada-çocuk çok kalın giydirilince ilaveten anne sütünden ek gıdaya geçince pişik şansı artıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 18 Kasım 2024; 10:19:20 > -
Hello Baby Hellobaby Basic Kulaklı Kapüşonlu Mont Kız Bebek
209₺
app.hb.bizHello Baby Hellobaby Basic Kulaklı Kapüşonlu Mont Kız Bebek Fiyatıhttps://app.hb.biz/URBwWzY37iHv -
Uni Baby Aktif Sensitive Bebek Islak Mendil 24+ Ay 12x90 Adet
266₺
amazonUni Baby Aktif Sensitive Bebek Islak Mendil 24+ Ay 12x90 Adethttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BXFJMJSP
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X