Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.729
Cevap
755
Favori
1.005.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdar1457

3 bez 1 kıyafet siparişim geldi
    5 ıslak havlu siparişim daha yolda

süpersin limango lbebek kıyafeti almıştım onlarda çok güzel çıktı

ilk alışverişimdi limangodan ama son olmayacak sanırım :))

7 bez siparişimden ikisi gelebildi. 25 ıslak mendileden henüz gelen olmadı. keske daha fazla alsaydık harbiden. cok pişman oldum simdi ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

3 bez 1 kıyafet siparişim geldi
    5 ıslak havlu siparişim daha yolda

süpersin limango lbebek kıyafeti almıştım onlarda çok güzel çıktı

ilk alışverişimdi limangodan ama son olmayacak sanırım :))

7 bez siparişimden ikisi gelebildi. 25 ıslak mendileden henüz gelen olmadı. keske daha fazla alsaydık harbiden. cok pişman oldum simdi ya.

walla piyango gibi bişi oldu bu geçenn e bebek den tanesini 16.30 dan aldım burda tanesi 7.85 e geldi resmen bedava ya geldi :))

mavi ıslak mendiller gönderime hazır beyaz pamperslar ise henüz sipariş aşamasında :))

• limangodan 20.00 tl çekle prima alayım dedim, önce sadece basic ürünleri satın alamazsınız dedi, sonra bebek kampanyalarından en ucuz olan bere vardı onu sepete attım. Alttan prima çıktı onu da sepete attım sonra çeki de kullanarak 10.75TL ye prima alabildim. diğer kampanyalardan eklerseniz bu sefer sepetin altında prima çıkmıyor. Bebek ürünleri olacak kanımca. Sadece prima satın alamıyoruz yani bilginiz olsun. Stok yapmaya devam...
  • Takip
  • bu arada 24:00 a kadar bedava kargo çekim var isteyen pm atabilir.
  • Arkadaslar ben limangonun sayfasinda primayi bulamadim link var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogormek -- 26 Şubat 2012; 11:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

Arkadaslar ben limangonun sayfasinda primayi bulamadim link var mi

öncelikle limangokids bölümünde herhangi bir kampanyadan sepetine ürün ekle, daha sonra sepete git ve alta doğru limangobasic ürünleri listelenecek. bunların içinde görebilirsin. limangokids haricindeki kampanyalarda bebek ürünleri çıkmıyor.
  • Zikritalan tesekkur ederim
    1 tane aldım
    baska bir telefondan baska uyelik alsam adresıde ıs yerımın adresını versem ama aynı kredı kartıyla odeyınce gonderırler mı acaba ?
  • quote:

Zikritalan tesekkur ederim
    1 tane aldım
    baska bir telefondan baska uyelik alsam adresıde ıs yerımın adresını versem ama aynı kredı kartıyla odeyınce gonderırler mı acaba ?

kanımca aynı adresi de versen sorun olmaz. ben de öyle yapacağım çünkü. peki siz alırken sadece bezi alabildiniz mi? yoksa başka bir ürünle mi aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

quote:

Zikritalan tesekkur ederim
    1 tane aldım

kanımca aynı adresi de versen sorun olmaz. ben de öyle yapacağım çünkü. peki siz alırken sadece bezi alabildiniz mi? yoksa başka bir ürünle mi aldınız?

1 liramıydı neydı bere aldim 10 kusure geldi prima
    esimin adına almıstım birde kendi adıma deneyeyım bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogormek -- 26 Şubat 2012; 14:23:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanli90

quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

quote:

Orijinalden alıntı: metinvurgun

quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Bir hesabımla başka bir mail adresime davetiye göndererek üye oldum ama yeni üyeliğime çek gelmedi

Edit : lmnsprz olayını görmemişim :(

Tekrardan başka mail ile üye ol

öyle yaptım ve çek ile primayı kaptım

Devam ediyor o zaman öyle mi?

tc kimlik sart tutuyor onu ne yapıyorsunuz peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

7 üyelikle alım yaptım,

3 tanesi kargoda
    1 tanesi hala siparişte bekliyor
    kalanları depo aşamasında.

Yurtiçi kargo ile gönderiyorlarmış.

çok iyi oldu da az aldık yahu ben iptal ederler diye çok almadım keşke 5-6 tane daha alaydım. neyse bu da iyidir.

bu şekilde eylül ayında 5 hesapla büyük boy bezler 4 numa 88 adet tanesi 9,45 e 5 adet almıştım gönderimde sorun olmadıo ve merak etmeyin bedavaya denk egtirseniz dahi limangoda yamuk olmaz tecrübeyle sabittir
  • Bir tane daha baska hesapla aldım bakalım
  • arkadaşlar bugün limango daprima kampanyası yokki nereden alıyorsunuz. Tarif eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

arkadaşlar bugün limango daprima kampanyası yokki nereden alıyorsunuz. Tarif eder misiniz?

5-6 mesaj yukarda yazıyor benim mesajımda.
  • 3. de de ıslak mendıl aldım
    son olarak bıberon alıp sonladırıyorum
    bu arada tckimlik kısmına kendi tc nizi her farklı üyelikte yazsanızda kabul ediyor. hepsini aynı isimden verdim.
    lınk veren arkadasa tesekkur ederız
    umarım gonderırler :)
  • 1. 3. 5 numara bezler stoklarda mevcut diğerleri ve 3 lü ıslak mendil paketleri sanırım yok..
    ihtiyaı olanlar devam edebilir bende 6 tane 5 numara var biraz daha stok yapsam mı elimizde almasın fazla bez :))
  • 20 lira hediye çek için buradan üye oluyorum, kids bölümünde ebebek kampanyasından bir bere sepete atıyorum ve sepete gittiğimde altta primalar çıkıyor. eğer tek prima alayım derseniz satış yapmıyor. illaki ucuz birşeyle alacaksınız :( 2 siparişimde de aynı kimlik no ve bilgilerle alışveriş yaptım. daha da siparişe devam, herkese hayırlı alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

20 lira hediye çek için buradan üye oluyorum, kids bölümünde ebebek kampanyasından bir bere sepete atıyorum ve sepete gittiğimde altta primalar çıkıyor. eğer tek prima alayım derseniz satış yapmıyor. illaki ucuz birşeyle alacaksınız :( 2 siparişimde de aynı kimlik no ve bilgilerle alışveriş yaptım. daha da siparişe devam, herkese hayırlı alışverişler.

4 alısverısımın yanında 1 er bere aldım 4 tane bere oldu :)
    artık berenin fazlasını bebegı olan arkadaslarıma hediye ederim :)

• sorma ben de 2 renginden sırayla aldım ama şimdi ara verdim. bakalım başka kampanyalar gelir işimizi yarar başka bişey olacaktır elbet, belki bu sefer 1.90 lık ürün olmayabilir, nasip diyelim artık. Bir daha alayım da gerisini önümüzdeki aya bırakıcam.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.