Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.729
Cevap
755
Favori
1.005.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende öyle yaptım peki beyler bişey sorucam bu üyelikleri şimdi iptal etsek bir iki ay sonra gene böyle bi kampanya olursa yeni maille üye olup bu üyeliği iptal edilmiş olan kayıtlı cep telefonu numaralarını tekrar kullanabilirmiyiz daha önce yapan varmı?
    dün 7 paket gelmişti bugünde son 8 pakette geldi süper bi kampanya oldu valla...

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 28 Şubat 2012; 16:56:30 >

• ben 2 tane bez aldım.farklı tel numaraları ve farklı isimlere.merak ettiğim aynı isme ve adrese farklı tel numarasıyla çek geçerli oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tantokur

ben 2 tane bez aldım.farklı tel numaraları ve farklı isimlere.merak ettiğim aynı isme ve adrese farklı tel numarasıyla çek geçerli oluyor mu?

ben 10 paketi tel başka birinin e mail başka birinin alıcı tc no kredi kartı bana ait olarak girdim hepside geldi...
  • haydaaa
    kaçırdık mı şimdi kampanyayı???
  • Lmnsprz bitti değilmi başka link yokmu
  • 18 Paket bez alma işlemi başarıyla tamamlandı. 4 numara 88 li

17*17,86 tl

1*7,85 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r -- 28 Şubat 2012; 21:32:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

18 Paket bez alma işlemi başarıyla tamamlandı. 4 numara 88 li

17*17,86 tl

1*7,85 tl

maşallah.. hoca primanın fabrikasımı kapanıyo yoksa savaş falanmı çıkacakta haberimiz yok

• üstad çocuk 4 aylık daha 1 yaşına kadar bez derdine düşmek istemiyorum. Yok şu market ucuzluk yapmış yok 2 alana 1 bedava böyle en temizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Lmnsprz bitti değilmi başka link yokmu

haydaaa bende tam üyeliği falan yapıyım diyordum kötü oldu bu
    yok mu başka link arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanli90

Bende öyle yaptım peki beyler bişey sorucam bu üyelikleri şimdi iptal etsek bir iki ay sonra gene böyle bi kampanya olursa yeni maille üye olup bu üyeliği iptal edilmiş olan kayıtlı cep telefonu numaralarını tekrar kullanabilirmiyiz daha önce yapan varmı?
    dün 7 paket gelmişti bugünde son 8 pakette geldi süper bi kampanya oldu valla...

bu üyelikleri nasıl iptal ediyoruz
  • quote:

17*17,86 tl

1*7,85 tl

hocam halıyı da hediye mi ettiler.

• quote:

üstad çocuk 4 aylık daha 1 yaşına kadar bez derdine düşmek istemiyorum. Yok şu market ucuzluk yapmış yok 2 alana 1 bedava böyle en temizi.

Hocam hayırlı olsun bezleriniz de 18 bez de 4 numara. ufak gelme ihtimalini göze aldınız heralde. Çocuklar büyüyor malum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadet

quote:

üstad çocuk 4 aylık daha 1 yaşına kadar bez derdine düşmek istemiyorum. Yok şu market ucuzluk yapmış yok 2 alana 1 bedava böyle en temizi.

Hocam hayırlı olsun bezleriniz de 18 bez de 4 numara. ufak gelme ihtimalini göze aldınız heralde. Çocuklar büyüyor malum.

ortalama bir hesapla

toplam 18 * 88 = 1584 adet bez.

günde 5 taneden

1584 / 5 = 316 gün yaklaşık 10 ay.

ayda 1 kilo alsa ve şu anda 9 kilo olsa bez bittiğinde 19 kilo olur. sanırım tam kurtarıyor kilo sınırı .

bu 18 bez için 18 ayrı üyelik ve telefonmu kullanıldı ???

• yav arkadaş 18 tane gönderiyorlar da benim 2 taneyi gönderemediler yahu! sinir oldum arıyorum yok sistemler bozuk yok tedarik aşamasında felan kafayı yiycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumix

quote:

Orijinalden alıntı: wadet

quote:

ortalama bir hesapla

toplam 18 * 88 = 1584 adet bez.

günde 5 taneden

1584 / 5 = 316 gün yaklaşık 10 ay.

ayda 1 kilo alsa ve şu anda 9 kilo olsa bez bittiğinde 19 kilo olur. sanırım tam kurtarıyor kilo sınırı .

bu 18 bez için 18 ayrı üyelik ve telefonmu kullanıldı ???

bizim tosun paşa 9 aylık 9,5kg, gündede 7taneyi götürüyor, ilk aylarda ayda 1kg yakın alıyorlar ama ilerleyen aylarda okadar olmuyor. 18 paket 8ay anca gider heralde. Yani arkadaşın bebeği 1yaşına gelince 18paket biter ozamanda kilosu 10-11kg anca olur..

• quote:

17*17,86 tl

1*7,85 tl

ıkınmasız .ıçmalar dilerim bebeğinize..
  • "hocam halıyı da hediye mi ettiler" sesli güldüm

"Lmnsprz bitti değilmi başka link yokmu " bende merak ediyorum bilen varmı arkadaşlar yeni üyelik olmuyor daha bu adresden

https://www.limango.com.tr/welcome/index.php?type=lmnsprz

lmnsprz çııkmıyor yani normal üyelik olabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 29 Şubat 2012; 10:43:48 >
  • off yaa neden 8 taneden fazla almadım ki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifnihat

off yaa neden 8 taneden fazla almadım ki :(

abi milletin üzüldüğüne bak biz daha 2 tanemizi alamadık yav
  • Daha bizim ufakligin dogmasina 6 ay var simdiden stokmu yapsak ne :))
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.