Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.729
Cevap
755
Favori
1.005.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten gelmez diye 3 - 4 tane alıyoruz. Bi bakıyoruz 18 tane alan var. Tebrikler. Açık buldumu sonuna kadar devam... İnternet çıktı alışveriş çözüldü.
  • Arkadaşlar bebek bezleri için 18 ayrı üyelik ve 18 ayrı telefon numarası temin ettim Sağolsun arkadaşlar ikiletmeden kodları verdiler. Arkadaş çevrem geniş anında şifre işlemlerini halledebildim. hatta 5 tanede aktif edip kullanmadığım çekler var onlarıda ilk kampanyada ıslak mendiller için kullanacağım.

Halıyıda mı hediye etmişler lafına bende baya bi güldüm.

Ikınmasız .ıçmalar demiş arkadaş çok teşekkür ediyorum. Bebekler için en güzel dileklerden birisi bence, birde gaz sancısı önemli.

Bezler bittiğinde bence bir 7 8 paket daha 4 numara alacağımızı düşünüyorum. Arkadaşımın kızı 18 aylık bebek hatta oldukça iri maşallah hala 4 numara kullanıyor.

limango süpriz bitti arkadaşlar.

Arkadaşlar kampanyada illaki aktif mail adresine gerek yoktu mail adresi başkasında olmasın kullanılmasın yeter. Ben aldığım mailler şu şekilde idi

ilk3r*****00001@hotmail.com
    ilk3r*****00002@hotmail.com
    ilk3r*****00003@hotmail.com
    ilk3r*****00004@hotmail.com
    ilk3r*****00005@hotmail.com

Ama illaki bir telefonla aktifleştirceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r -- 29 Şubat 2012; 12:59:25 >

• ilk3r benimde oğlum 15 aylık ama 4+ plus kullanıyoruz normal 4 numara sıkıyor sen hepsini normal 4 numaramı aldın? bence 2-3 pakette 4+ plus alsaydın nasıl olsa kullanırsın küçük gelme şansı yok büyüyecek. Ben şuan 4+ kullanıyorum evde var 400 yakın bez yeni almıştım limangodan fırsatı bulunca 5 numara 15 paket aldım 3-4 ay sonra kullanıcam o zaman 5 numaraya geçmiş olurum...

bende 3 tane mail adresi alıp üye oldum ama kullanmadım nasıl olsa üyelik devam ediyor diyede fazla almamıştım demekki bayaga bi yeni mailler alıp üye olmak lazımmış :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 29 Şubat 2012; 13:19:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

Arkadaşlar kampanyada illaki aktif mail adresine gerek yoktu mail adresi başkasında olmasın kullanılmasın yeter. Ben aldığım mailler şu şekilde idi

ilk3r*****00001@hotmail.com
    ilk3r*****00002@hotmail.com
    ilk3r*****00003@hotmail.com
    ilk3r*****00004@hotmail.com
    ilk3r*****00005@hotmail.com

Ama illaki bir telefonla aktifleştirceksiniz.

aynen..

bende şu an 5 tane çek tanımlı mail adresi var.. ihtiyaç olursa mail adresi alırım..
  • çekin son kullanma tarihide 31.12.12 23:59 a kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanli90

ilk3r benimde oğlum 15 aylık ama 4+ plus kullanıyoruz normal 4 numara sıkıyor sen hepsini normal 4 numaramı aldın? bence 2-3 pakette 4+ plus alsaydın nasıl olsa kullanırsın küçük gelme şansı yok büyüyecek. Ben şuan 4+ kullanıyorum evde var 400 yakın bez yeni almıştım limangodan fırsatı bulunca 5 numara 15 paket aldım 3-4 ay sonra kullanıcam o zaman 5 numaraya geçmiş olurum...

bende 3 tane mail adresi alıp üye oldum ama kullanmadım nasıl olsa üyelik devam ediyor diyede fazla almamıştım demekki bayaga bi yeni mailler alıp üye olmak lazımmış :))

Hocam en alttaki 2 paket 4+ aslında. Ben onlarıda 4 numara sipariş vermiştim yanlışlıkla 4+ gelmiş. bende değiştirme ihtiyacı duymadım.

Aslında ben bezlerin yeteceğini düşünüyorum. Çünkü daha kızım 4,buçuk aylık bezler en fazla 9 ay yeteceğini tahmin ediyorum.

• quote:

18 Paket bez alma işlemi başarıyla tamamlandı. 4 numara 88 li

17*17,86 tl

1*7,85 tl

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

niyeyse bu resim çok güldürdü beni.

• yeni bir prima kampanyası olsa da onu konuşsak artık.

nispet gibi olmaya başladı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumix

quote:

Orijinalden alıntı: wadet

quote:

üstad çocuk 4 aylık daha 1 yaşına kadar bez derdine düşmek istemiyorum. Yok şu market ucuzluk yapmış yok 2 alana 1 bedava böyle en temizi.

Hocam hayırlı olsun bezleriniz de 18 bez de 4 numara. ufak gelme ihtimalini göze aldınız heralde. Çocuklar büyüyor malum.

ortalama bir hesapla

toplam 18 * 88 = 1584 adet bez.

günde 5 taneden

1584 / 5 = 316 gün yaklaşık 10 ay.

ayda 1 kilo alsa ve şu anda 9 kilo olsa bez bittiğinde 19 kilo olur. sanırım tam kurtarıyor kilo sınırı .

bu 18 bez için 18 ayrı üyelik ve telefonmu kullanıldı ???

Hocam bana yine de fazla geliyor. Benim kız 10 aylık 5 numara kullanıyoruz. 4+ sıkma yapıyordu. Yazılanları okuduktan sonra acaba biz mi erken bi üst numaraya geçtik diye düşünüyorum açıkcası.

• beyler limangodan 26/02 de verdiğim ayrı ayrı 3 adet bez siparişlerim 29/02 de kargoya verildi görünüyor. çek olayının bitmesi çok kötü olmuş, 3 numaradan alacaktım kaldı. artık nasip değilmiş yeni kampanyalar bekleyeceğiz.
  • carrefour da 2/3 numara milupa karton kutu 1.2 kg bebek mamaları 44.90 tl. 2 tl karta geri ödeme yapılıyor. 42.90 tl geliyor. fiyat uygun. daha önce migrostaki 1 alana ikincisi %50 indirimli bebek maması kampanyasına göre yaklaşık aynı fiyata geliyor.
  • İslak mendiller halan tedarik surecinde nezaman gelcek bu mendiller :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

üstad çocuk 4 aylık daha 1 yaşına kadar bez derdine düşmek istemiyorum. Yok şu market ucuzluk yapmış yok 2 alana 1 bedava böyle en temizi.

Hocam hayırlı olsun bezleriniz de 18 bez de 4 numara. ufak gelme ihtimalini göze aldınız heralde. Çocuklar büyüyor malum.

ortalama bir hesapla

günde 5 taneden

ayda 1 kilo alsa ve şu anda 9 kilo olsa bez bittiğinde 19 kilo olur. sanırım tam kurtarıyor kilo sınırı .

Hocam bana yine de fazla geliyor. Benim kız 10 aylık 5 numara kullanıyoruz. 4+ sıkma yapıyordu. Yazılanları okuduktan sonra acaba biz mi erken bi üst numaraya geçtik diye düşünüyorum açıkcası.

10 aylık 5 numara mı?

abi sorması ayıp kaç kilo senin kız?

çok erken geçmişsin 5 numaraya..

• quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

quote:

quote:

quote:

ortalama bir hesapla

günde 5 taneden

10 aylık 5 numara mı?

abi sorması ayıp kaç kilo senin kız?

çok erken geçmişsin 5 numaraya..

:s 4+ a geri döneyim o zaman. hanım 4+ sıkıyo diyince söz dinlemiştim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

İslak mendiller halan tedarik surecinde nezaman gelcek bu mendiller :(

Yolda geliyor
  • paketlerin üstünde yazan kilolara bakmayıj. çocuğunuzun en rahat ettiği bez önemli. onu da en iyi annesi bilir yada bezleme işini yapan kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

paketlerin üstünde yazan kilolara bakmayıj. çocuğunuzun en rahat ettiği bez önemli. onu da en iyi annesi bilir yada bezleme işini yapan kişi.

haklısın tabii ki. benim kız 3 yaşında 15 kilo civarı ve 5 numaraya yeni geçtik.

wadet arkadaşınki 10 aylıkken 5 numaraya geçmesi bence normal değil :)

sıkma olayının bezlemeylede ilgisi var sanırım.
  • Ankara Adese marketlerde,
    132'li 4+ Prima (Yeşil ambalajlı olanlardan) 3 Adet Prima Islak Havlu (64'lü) hediyesi ile beraber 49.50-TL
  • ıslak mendilleri gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrEnqin

ıslak mendilleri gelen var mı?

Benimkiler yolda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.