Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.729
Cevap
755
Favori
1.005.225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migroslarda Nivea 3 lü ıslak mendil 10,25 ve Can Bebe alt açma bezleri, 9,90 dan 5,95 e düşmüş. Ben 5 tane aldım. İhtiyacı olanlar
  • 20 tl lik cekleri bezde kullandim mamaya cek kalmadi bilseydim birakirdim :( su limango bir surprz daha yapsa su siralar tadindan yenmez:)
  • bizim cocuk 1 aylık onlarda kampanya yok :(
    4 x900 gr aldım 2 numara bukadar yetermi daha stoklasakmı kullanan arkadaşlar ne akdar tüketiriz bundan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 5 Mart 2012; 22:50:05 >
  • Valla 6. aya kadar 1 tüketeceksin.Bence ucuz denk getirirsen al ama sanırım 1 numaranın herhangi biryerde kampanyaya girmesi yasak.Hiç görmedim.Farmasanal.com dan filan alabilirsin oradan alıyordum.
  • 1 nolu mamalar kampanyaya girmiyor neymiş anne stü teşvik vs ya bukadar saçma bi sebepten adamlar indrim yapmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

1 nolu mamalar kampanyaya girmiyor neymiş anne stü teşvik vs ya bukadar saçma bi sebepten adamlar indrim yapmıyor

Benim oglum 2 aylik ve 1 aydan sonra emmeyi birakti cidden 1 nolarin indirilmemesu sacmalik zaten hangi insan cocugu emiyor ve sut yetiyorsa mama alir. Zenginler dersen zaten onlar burda gelip indirim takip etmez:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

quote:

1 nolu mamalar kampanyaya girmiyor neymiş anne stü teşvik vs ya bukadar saçma bi sebepten adamlar indrim yapmıyor

Benim oglum 2 aylik ve 1 aydan sonra emmeyi birakti cidden 1 nolarin indirilmemesu sacmalik zaten hangi insan cocugu emiyor ve sut yetiyorsa mama alir. Zenginler dersen zaten onlar burda gelip indirim takip etmez:)

katılıyorum dediğin gibi cocuk emdide biz zorla alıyoz sanki indirim yapmamaya böyle bahanemi olur ..
  • quote:

quote:

kesinlikle.. yok teşvikmiş.. sanki biz istemeyiz emmesini..
  • Nivea Atta Çantası 31.99 tl bilginize... istkozmetik@hotmail.com yardımcı olayım..
  • narki arkadaş. ben ankarayı çok araştırdım. ankarada en ucuz cepa da beveğim mağazasında buldum tanesini 1.99 a geliyor. haberin olsun.
  • Arkadaşlar

Grupfonide Baby star bebek bezi indirimi var, link ektedir. Ben bu markayı duymadım, duyanınız yada kullanan var mı ? Sıcak fırsat mıdır ? adedi 10 tl gibi bir rakama denk geliyor

• quote:

Arkadaşlar

Grupfonide Baby star bebek bezi indirimi var, link ektedir. Ben bu markayı duymadım, duyanınız yada kullanan var mı ? Sıcak fırsat mıdır ? adedi 10 tl gibi bir rakama denk geliyor

"Baby Star" Ülker grubunun bebek bezi sektöründeki markasıdır.. Kalite olarak prima, huggies ile rekabet edemez. Ancak canbebe, evybaby yada bim'in bebek bezleri ile eşdeğer tutulabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: nihatesgi

narki arkadaş. ben ankarayı çok araştırdım. ankarada en ucuz cepa da beveğim mağazasında buldum tanesini 1.99 a geliyor. haberin olsun.

teşekkürler dostum
  • Ayrıca grupfoninin kampanyasının hiçbir avantajı yok. Çünkü 4 paket bez 45 TL + Kargo ücreti denmiş...

http://www.bebekbezi.com/bebek-bezleri/baby-star-maxi-4-numara-40-adet-7-18-kg_p351
  • aynen ucuz bezmiş zaten. Teşekkürler.
  • kampanya yokmu yeni
  • Ankara e-bebek mağazasına özel kampanya: Prima premium care bezler 19.99 TL.

100 TL üzeri taksit olanağı olduğu için bana cazip geldi ve aldım.

Ankara'da olan arkadaşlar değerlendirebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Ankara e-bebek mağazasına özel kampanya: Prima premium care bezler 19.99 TL.

%29 luk e bebek kampanyasında 16.30 a gelmişti fena fiyat değildi prima çok fena reklam yaptı bu primium carede bizde sebeblendik stokladık
    akşam üstü real e uradım 26.90 fiat komuş real market, bi market bu kadar mı kazık olur arkadaş..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Ankara e-bebek mağazasına özel kampanya: Prima premium care bezler 19.99 TL.

%29 luk e bebek kampanyasında 16.30 a gelmişti fena fiyat değildi prima çok fena reklam yaptı bu primium carede bizde sebeblendik stokladık
    akşam üstü real e uradım 26.90 fiat komuş real market, bi market bu kadar mı kazık olur arkadaş..

%29 kampanyası iyiydi ama ilk defasında adet sınırlaması vardı, ikincisinde ise stokta bez yoktu.. O yüzden ben stok yapamadım malesef..

Premium Care'e alıştırdık sıpayı başka bez de kullanamıyoruz.

Gıda marketlerinin hepsinde pahalı hakikaten. 21,90, 22,90, 23,90 TL.. Bu fiyatlardan alınca acıtıyor

• Arkadaşlar Çekle mama ve ıslak mendil almaya çalıştığımda ya sepeti boşaltıyor yada anasayfaya atıyor sizdede aynı durum söz konusu mu?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.