Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.729
Cevap
756
Favori
1.005.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Annelutfen.com'dan Prima, Huggies, Molfix markalı bebek bezleri 24 TL yerine 9,9 TL! SINIRLI SAYIDADIR!
    http://www.grupanya.com/tum-turkiye/firsat/annelutfen-prima-huggies-molfix?irc=sb-da-sl

Anneler için kaçırılmayacak fırsatlarla dolu alışveriş sitesi Annelutfen.com'dan Prima, Huggies, Molfix markalı bebek bezleri 27 TL yerine 9,9 TL!

• quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Grupanya!
    Annelutfen.com'dan Prima, Huggies, Molfix markalı bebek bezleri 24 TL yerine 9,9 TL! SINIRLI SAYIDADIR!
    http://www.grupanya.com/tum-turkiye/firsat/annelutfen-prima-huggies-molfix?irc=sb-da-sl

Anneler için kaçırılmayacak fırsatlarla dolu alışveriş sitesi Annelutfen.com'dan Prima, Huggies, Molfix markalı bebek bezleri 27 TL yerine 9,9 TL!

Merhaba!
    Hangisini almamız gerekiyor? 9.90 ve 11.50TL olan var?
    Ayrıca Kargo ücreti hakkında bilginiz var mı?
    Saygılar...

• quote:

Grupanya!

9,9 a çek alınacak kargo da 5,9 mış 15,8 e gelecek bez. Sadece bir tane alınabiliyormuş.

• 9.90 ile11.50 arasındaki farkı anlayan var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

Grupanya!

9,9 a çek alınacak kargo da 5,9 mış 15,8 e gelecek bez. Sadece bir tane alınabiliyormuş.

1 tane kullanılıyor ama satın alma kısmında 50 ye kadar seçenek var. Hediye edebiliyoruz o zaman bezleri:)

• 11,50 olan 9,90 bittikten sonra sanırım.
    ( kargosu içinde olmasın )

istiyen şimdiden de alabilir :)
  • ilk 500 tane sınır sayıda 9,90. Yetişemeyenler 11,50 krş, yani 1,60 TL fazladan ödüyorlar. sadece bir adet alınabiliyor, Birden fazla almak istiyorum elden alalım dedim kabul etmediler. Fırsat kampanyasında 3 4 lira grupanya alıyor fırsatı karıştırmayın direk sizden alayım dedim o da olmadı (Beni grupanya çalışanı sandılar zaar). Zararına (ya da sıfır karla) satıyorlar isim yapmak için.
  • arkadaşlar prima kampanyasında ürünleri yollanan var mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucel_kandemir

ilk 500 tane sınır sayıda 9,90. Yetişemeyenler 11,50 krş, yani 1,60 TL fazladan ödüyorlar. sadece bir adet alınabiliyor, Birden fazla almak istiyorum elden alalım dedim kabul etmediler. Fırsat kampanyasında 3 4 lira grupanya alıyor fırsatı karıştırmayın direk sizden alayım dedim o da olmadı (Beni grupanya çalışanı sandılar zaar). Zararına (ya da sıfır karla) satıyorlar isim yapmak için.

ebebek te yarın primalarda %30 indirim olacak aynı rakamlara gelir diye düşünüyorum
  • Bende tam yarın e bebek kampanyası olacagını yazacaktım %29 yarın bi bakın arkadaşlar ben limangodan 5 paket daha aldım kampanya bitmeden şuan sipariş aşamasında diyor...
  • Kampanya dediğin ebebek in yaptığı gibi olur, %29 indirim yaparsın ama hiç bir ürün stoğunda olmaz!
    %100 yapsa daha fazla reklam yapardı aslında gözden kaçırmış olayı, nasıl olsa satmıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrEnqin

Kampanya dediğin ebebek in yaptığı gibi olur, %29 indirim yaparsın ama hiç bir ürün stoğunda olmaz!
    %100 yapsa daha fazla reklam yapardı aslında gözden kaçırmış olayı, nasıl olsa satmıyorsun.

Gece e bebek te 01.00 da urunler stokta meccut idi almadım sabaha kadar ne oldu tüm ürünler bitmis 12 gibi çamlıca mağazasına gideceğim stik durumunu burdan veririm.
  • e-bebek indirimini gerçekten beğendiniz mi?

%29 indirimli 4 numara mavi paket 66lı 26,99 demiş. YUH....

ben mi bir hata yapıyorum?

DÜZELTME: Kampanya Premium serisi içinmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWiST_oF_FaCe -- 23 Şubat 2012; 9:58:18 >
  • arkadaşlar limangodan pampers bez ya da primaları kargoya verilen var mı..

son durum nedir..

benim mendiller hala sipariş aşamasında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 23 Şubat 2012; 10:48:29 >
  • banada henüz gelen giden yok..
  • Arkadaşlar gaza gelmeyin yakında uygun fiyatlı bir market varsa gidin bakın .. fiyatlar çok daha hesaplı oluyor.. (ankara için gimsa)

mesela geçen ay 2x48li 2 numara prima bezi 13.5x2= 27 liraya aldım. normalde mavi yeşil prima kullanıyoruz.. son gidişimde 21.99dan deneme amaçlı premium aldım, sabah uyandıgında oğlumun sagından solundan kaka fışkırmıştı.. bence o kadarda ahım şahım bir şey değil premium..

ayrıca 1 numarasını hem az sayıda yapıp hemde aynı fiyata sattıgı için primaya koca bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Arkadaşlar gaza gelmeyin yakında uygun fiyatlı bir market varsa gidin bakın .. fiyatlar çok daha hesaplı oluyor.. (ankara için gimsa)

mesela geçen ay 2x48li 2 numara prima bezi 13.5x2= 27 liraya aldım. normalde mavi yeşil prima kullanıyoruz.. son gidişimde 21.99dan deneme amaçlı premium aldım, sabah uyandıgında oğlumun sagından solundan kaka fışkırmıştı.. bence o kadarda ahım şahım bir şey değil premium..

ayrıca 1 numarasını hem az sayıda yapıp hemde aynı fiyata sattıgı için primaya koca bir

Bende limangodan epey almıştım. Premium pek sıvı emmiyor. Sıvı dolu iken bir de kaka yaparsa o zaman kesin dışına çıkıyor. Çocuk rahat ediyor ama sık değiştirmez ve fark edilmesse bu durum ortaya çıkabiliyor.

• Arkadaşlar bayrampaşa metroda Realin afişini gördüm, Prima 146'lı aktif yazıyordu ve yanında pampers 3'lü ıslak mendil sadece 49.90 tl...

Bu da link arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 23 Şubat 2012; 12:15:13 >
  • Ankara anteres real de de aynı fiyat geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar limangodan pampers bez ya da primaları kargoya verilen var mı..

son durum nedir..

benim mendiller hala sipariş aşamasında..

HESABINIZDA yani sipariş ayrıntılarında prima bez gözüküyormu.bende sadece siparişlerde gözüküyorsipariş ayrıntılarında yok acaba bir problemmi var deneyen veya kontrol eden oldumu hiç
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.