Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (931. sayfa)
-
-
Sepet indirimi olan urunlerde kodlar gecmiyo ama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu külot bez. Arkadaşın paylaştığı cırtlı bez. Külot bez %25-30 daha ucuz oluyor zaten.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Külot bez daha pahalı olmuyor muydu?ben bakmayali işler değişmiş
-
Yok hocam hatta az bile demişim %50 daha pahalı cırtlı bez.
Ama her numarada kullanışlı olmuyor galiba külot bez
Külot bezi giydirmek biraz zahmetli olabiliyor bence hareketlenene kadar gerek yok cırtlı bezi kullanmak daha kolay. Çocuğun kilosuna göre değişmekle beraber 4 numaraya kadar cırtlı bez sonrasında külot bez tercih edilebilir. Bir başka avantajı şu oluyor cırtlı bezlerin hareket sebebi ile aşağı yukarı kayma durumları olabiliyor bu durumda bebekler kaka yaptığında sırtına kadar çıkıp taşma ve zıbına geçme durumları oluyor. Zıbından lekeler o granül deterjanla çıkmıyor. Haliyle bir süre sonra çöpe atıyorsunuz :) Böyle durumlar sık yaşanıyorsa cırtlı bezden külot bez'e geçme zamanı gelmiştir demektir :)
-
Hangi marka 50 kuruşa geliyor hocam? Biz molfix kullanıyoruz her ay 120li 5 numara külot bez alıyorum tanesi 90 kuruşa fslsn geliyor. 50 kuruşluk olan hangi marka önerir misiniz molfixten geçişi?quote:
Orijinalden alıntı: biyikliadam
Pahali malesef. 5 ve 6 numarada ortalama maliyetim 50 kuruş. Trendyol dan kuponla almak daha uyguna gelebilir.
Birkaç mesaj yukarıda belirttim ve ekran görüntüsü koydum hocam. Sleepy marka külot bez. 2 cocugumda kullanıyorum. Marka takıntım yok bircok markayı denedim. Sleepy ciddi kaliteli hocam gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz. Ceksatışta 75e 25 tl kupon 2-4 lira arasında satılıyor bilgi.
Sleepy sızıntı yapıyor erkek çocukta nefret ettim. Kesinlikle almıyorum İyi iyi dedikleri Sleepy rezalet... ha ucuz mu ucuz orası ayrı ama çok kızgınım bu firmaya işini düzgün yapmayıp bizi gavur firmasına muhtaç ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiserx -- 19 Ekim 2020; 16:13:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstadim sızdırsa neden okadar insan gidip ayni bezi aliyor tekrardan. Size bi dönem denk gelmiştir veya cocuk ogün normalden fazla su içmiştir veya biraz geç değiştirmissinizdir veya aldiginiz bezde bir problem vardir. Yani birçok sebebi vardir.
3 numaraya kadar kulllanmadim bez kalmadi,Prima çare tek geçerim ama çok pahalı sleepy külot bez kulllanmiyirum 6 aydır no 4/5 olarak şimdi 5+ geçtik fiyati uygun hiç kacirmadi tanesini 40/50 kuruşa aldık 300/500 adet stokladim sorun olmadi
Bu arada minies soffy ve priam günlük rahatlik aldık ama denedik memnun kalmadik ya topak oluyor ya çabuk şişiyor yada küçük geliyor
Sleepy gayet iyiydi biz kullanmayı bilememişiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiserx -- 31 Ekim 2020; 14:16:29 >
Trendyol Hayat Kimya satıcısından Molfix almayın. Göndermiyorlar. Taa 8 Ekim'de aldığım ürünü bir türlü kargolamadılar. Bugün artık iptal ettim.
Sleepy 1 numara bizde çişte kaçırma yaptı bu arada. 2 Numara molfix deneyelim dedik pişman olduk 20-30 TL ucuz olacak diye trendyola bulaştık. Migros'tan Minnies diye bir şey aldım 2 numara gayet idare ediyor. Her çocuğun anatomik yapısı aynı değil. Körü körüne marka savunmanın manası yok.
-
Sleepy cırtlı bez mi yoksa külot bez mi kullanıyorsunuz. Bebeğin kilosu nedir, denediğiniz bezin numarası kaçtı?
Sleepy cırtlı, 2 numara bez. Bebek; 4,8 kg, erkek. 5,2 civarına geldi şimdi bebek hala Sleepy i gündüzleri eriterek tüketmeye çalışıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiserx -- 20 Ekim 2020; 9:20:23 >
Hocam tüm cırtlı bez markaları için geçerli olan birkaç taktik söyleyeyim.
1- Bezi bebeğe yapışık bir şekilde en yukarıdan bağlamayın, bez biraz torba gibi olsun. Çünkü bebek çişini yapmaya başladığında bez aynı hızda emmiyor, içeride biraz alan olması lazım bezin emebilmesi için. En aşağıdan da bağlamayın yine sızdırır, kalça kemiği hizzası idealdir.
2- Bezin cırtlarını tutturduktan sonra üstte kalan kısmı içe katlayın. Bezi ne çok sıkı ne çok gevşek bağlayın.
3- Bezde 2 katman lastik vardır, iç ve dış. Bezi tamamen bağladıktan sonra popo kısmından elinizi içeri sokun ve bu 2 katman lastiği de dışarı doğru çekin ve uzatın.
4- Sızdırıyor diye büyük beden bez kullanmayın daha çok sızdırır. Mevcut numara fazlasıyla görevini yapacaktır.
Mutlaka her bebek bezliyken az çok sızdırma problemi yaşar. Bu dediklerimi uygularsanız büyük oranda sızdırma problemlerinin önüne geçersiniz. Bana göre sleepy iyi bir bez markası ve bunu fiyattan bağımsız olarak söylüyorum. Bezi olabildiğince en doğal haliyle üretmeye çalışıyorlar. Piyasada bezin iç yüzeyine petrol bazlı krem süren markaların olduğu ortamda bu bulunmaz bir nimet, üstelik bu kremi başka markaya geçtiğinde pişik yapsın diye sürüyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3 numara tercihen sleepy normal bez arıyorum yok mu hiç bu aralar sıcak fırsat arkadaşlar?
-
www.n11.comSleepy Sensitive Hassas Ciltlere Özel Islak Bebek Havlusu 12 x 90'lı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/sleepy-sensitive-hassas-ciltlere-ozel-islak-bebek-havlusu-12-x-90li-950296?magaza=sleepy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakia -- 24 Ekim 2020; 18:9:25 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X