Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (947. sayfa)
-
-
-
Bulamadım hocam ürün kodu birşey atabilir misin. Hangi site
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Fiyatı artmış hocam 619 olmuş
Trendyol'da babypasali saticisinda evy baby aldim. Buyuk ihtimal sahteydi iade ettim . Trendyola da durumu bildirdim . ambalaji silik ve sonuk bezin ici yesildi, ustelik renk ve rakamlar farkliydi.
Satici evyap olarak geri aldim duzgun geldi. bilginize
-
Kullanan varsa Carrefourda Kanz marka bebek bezleri %40 indirimli:
Kanz Bebek Bezleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Trendyolda
Molfix 1 no yeni doğan
240 adet
109.99 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bölgesel galiba. Benim adreste indirim yok
SMA 800 gr ürününe zam mı geldi yoksa Migros mu 122 TL'ye satıyor bilen var mı? 97-105 TL arası fiyatlara buluyorduk
-
Ben de migrostan 3 numarayi 99,90 a aliyordum indirimli fiyattan. Fakat migros fiyati yukseltmis gorunuyor. Suan e bebekte aynisi 102 lira -
quote:
Orijinalden alıntı: serefb
Ben de migrostan 3 numarayi 99,90 a aliyordum indirimli fiyattan. Fakat migros fiyati yukseltmis gorunuyor. Suan e bebekte aynisi 102 liraAynen o fiyatlardan alıyorduk. Migros zamladıysa diğerlerinin de eli kulağındadır.
-
Migrosta 99 tl iken mastercard ın 300 tl ye 30 tl indirimiyle tanesi 90 tl den biraz stok yapmıştım. Ama migrosta şu an yükselmiş maalesef, 100-110 tl bandına gelecek herhalde. Daha önce özellikle istegelsinin kampanyalarıyla 75-80 tl den de stoklamıştım. Kampanyaları takip edelim haberleşelim inşallah dostlar, hayırlı ramazanlar..
-
Hepsi Burada da 200 TL'ye anında 25 TL indirim var. Sepetinize Prima Premium Care 3 beden 144'lü ile 25 TL'lik ürün eklediğinizde bez 153,00 TL'ye gelmiş oluyor. Toplamda 175,00 TL ödemiş oluyorsunuz.
-
Arkadaşlar merhaba,
Bebek bezlerinde güncel indirim var mı özellikle prima 5 veya 6 arıyorum.
-
bu ucuz değil ki. ben prima 4 numarayı yerel marketten tanesi aşağı yukarı 0.97 kuruşa alıyorum 80 li pakette.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhammetcbu ucuz değil ki. ben prima 4 numarayı yerel marketten tanesi aşağı yukarı 0.97 kuruşa alıyorum 80 li pakette.
Hangi yerel marketten almalıyım?
Şimdiye kadar ortalama 1,35 TL'ye aldığım bez 1,06 TL'ye gelince bana uygun geldi.
-
Yerel market dediğim bulunduğum ilçede olan bir market başka yerlerde yok. Bu fiyatlara bulunur demek istedim. Bakkal market girin sorun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhammetcYerel market dediğim bulunduğum ilçede olan bir market başka yerlerde yok. Bu fiyatlara bulunur demek istedim. Bakkal market girin sorun.
Sanırım premium care değil dediğiniz.
Prima aktif bebekten mi bahsediyorsunuz acaba.
Ancak premium care'den bahsediyorsanız söyleyin bulunan yerleri biz de faydalanalım.
Yazmak için yazmayın.
Dediğim gibi ben adedini 1,35 tlye aldığım bezi 1 TL ye alınca çok uygun geldi
Sizin dediğiniz fiyata prima aktif bebek var anca.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X