Şimdi Ara

Jabra elite 7 active - 1112tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
6.388
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kulaklıkta geldi, çalışıyor ama anc açıkken sağ kulaklıktan hıs sesi geliyor. Bu fiyata ses kalitesini beğendiğim için iade/servis vs uğraşmayacağım memnun kaldım ama bundan sonra hiç bir jabra ürününü çok ciddi indirim olmadığı sürece almam. Bu markanın sorunlarına anca ciddi indirimdeyse katlanılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veysel93 V kullanıcısına yanıt

memnun kalmışsın aslında

sorun üründe değil sorun pazaryeri-satıcı

ürün Amazon’da sayılsaydı anında tükenirdi ve zaten yorumlarda her şey çok açık net iadeli veya sorunlu ürünleri sattılar

kendimde Jabra 2-4 kullandım ve şu an 7 aktive kullanıyorum 3-5 aydır maşallahı var fiziksel mağazadan alınma önceki 2-4 modellerinde de sorun yaşamadım (online site) şimdi eğri oturalım doğru konuşalım :)

Jabra elite 7 active - 1112tl

• ürün sorunlu mu arkadaşlar?

• İadeyi kabul ettiler. "Kusurlu ürün gönderimi" nedeniyle hesabıma 100 TL alt limitsiz kupon tanımlamışlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeri değil ama bana anc özelliği çok iyi çalışan bir kulaklık önerisi gerekiyor. Sık seyahat ettiğim için dışarıdan gelen seslerden rahatsız olmaya başladım, bastırmak için de sesi köklemek istemiyorum. Airpods pro 2 alasım var ama o kadar da para veresim yok bir yandan.

• daha önce amazondan alıp cızırtı sorunu var diye iade ettim

• Ludwig13 L kullanıcısına yanıt

Kutuyu açmamıştın değil mi?

• 2guyS kullanıcısına yanıt
    Açmıştım.

• Normalde şansız insanımdır ama benimki sapa sağlam geldi. Ne cizirti ne dip ses ne de bağlantı sorunu var. Ses kalitesi, ancsi felan idare eder. Umarim çabuk bozulma yapmaz...

• Feather kullanıcısına yanıt
    Sony WF-1000XM4'e bakabilirsiniz, ANC performansı açısından şuan piyasada ondan daha etkili bir kulaklık yok diyebilirim. Keza Bose'un bazı modelleri de epey iyi fakat hem fiyatları daha yüksek, hem de ANC özelinde Sony kadar fazla ve ayrıntılı akıllı özellikler sunmuyorlar. Fakat Sony'den ses performansı açısından ne kadar memnun kalırsınız bilemiyorum, bu kulaklığın tonal karakteri biraz tuhaf.

• İade politikasında şöyle yazmasa ben de açıp bakacağım ama bozuk çıkar da uğraştırırlar diye cesaret edemiyorum.

• 2guyS kullanıcısına yanıt
    İlk görüşmemde müşteri temsilcisi de benzer maddelere referans vererek konuşmuştu fakat o kadar çok kusurlu olduğu ortaya çıkan ürün göndermişler ki, iade taleplerini reddetmeleri halinde bu durumun fark edilmesi ile kendilerine karşı başlatılacak yasal süreçleri göze alamamış gibiler. Mevcut durumda kutuyu açıp ürünü kontrol etmenizin olası bir iade sürecine engel yaratacağını düşünmüyorum. Ürüne ihtiyacınız yoksa hiç riske girmeden geri gönderebilirsiniz tabii.

• bana gelen elite 7 active de sorunlu çıktı. sol tek hiç çalışmıyordu. sağ teki de sorunluydu hatta kutunun şarjı bile problemliydi. baştan aşağı problemli cihaz yani. cuma iade ettim, cumartesi hemen iadeyi onaylamış trendyol ve bir de memnuniyet kuponu yüklemiş hesabıma. marka sınıfta kaldı ama trendyol + puan kazandı. sorunsuz ve hızlı iade hizmeti bile yeterliyken bir de kupon vermişler. hiç beklemiyordum ama baya hoşuma gitti açıkçası :)

• nArc kullanıcısına yanıt

Hocam yorumlarda kulaklıklar şarzı yok gibi yorumlar gördüm şarzı olmama gibi bir durum olmuş olabilir mi ?

• ruaF1912 kullanıcısına yanıt

belki ama ben pek sanmıyorum. sadece sağlıklı şarj olmamış olabilir diye düşünüyorum. ilk geldiğinde zaten kutu şarj ledi kırmızı yanıyordu, şarja takınca sırayla turuncu ve yeşil oldu ama yeşilken şarjdan aldıktan sonra şarjı %60 lar civarıydı. yani bvir kaç saatte az biraz dolmuş ama tam şarj olamamış.

peki bu fiyata alınır mı hocam. Tekrar indirim görmüş ürün trendyol üzerinden son indirimdeyken alanlar baya ürünü eksilemis. tws kulaklık ihtiyacım var şuanda.

• ruaF1912 kullanıcısına yanıt

ben de kulaklık alacaktım o yüzden hemen atladım ve aldım. şuanki düşüncem bu ürünü aynı fiyata tekrar görsem de almam. hatta bu markaya bile şüpheli bakıyorum. herhalde markada kalite kontrol yok ki böyle bir rezillik yaşattılar. arada muhakkak her markanın her ürününde arızalı çıkar ama bu görünen resmen kalitesizlik. ona göre değerlendirmeni tavsiye derim üstat.

Tamamdır hocam. teşekkür ederim yardımın için en iyisi beklemek o zaman şuan ki şartlarda Jabra elite 7 active - 1112tl 

• Göz göre göre TY da bozuk sorunlu iade edilmiş ürünler satıldı yorumlar ortada zaten ki başta uyarmıştım böyle büyük indirimlere alışkın değiliz ve yorumlara dikkat edin almayın diye
    O siteden 3 kuruşa alıp hemen sarı siteye 5 kuruşa koymayı biliyorsunuz o zaman sorun yok
    Sizin gibiler tüm markalar için tehlikeli ama yapacak bir şey yok keşke herkes her ürünü alamasa
    Yanlış anlaşılmasın hakkınızı arayın aradığınız için demiyorum ama ön yargı kestirip atmak yanlış veya birileri BURADAKİ ŞU SATICIDAKİ ŞU ÜRÜN sorunlu diye uyarmış

Genel olarak söyledim hem tüm markalar için hem de bazı kitle kullanıcılar için isteyen üstüne alsın ne ekmek o kadar köfte

Jabra 2 4 tekrar 4 (dayıma) sonra 7 Aldım toplamda 4 kere en ufak sınıntı yok çıkmadı halen daha kullanıyoruz yani 4 kere almışım şans faktörü olduğunu düşünmüyorum

• Aynı indirimden 3 arkadaş aynı anda yararlandık, şansımıza 1.112'den stok açıldı hemen o an aldık. Üçümüze de SORUNSUZ ürün geldi. Şimdi biraz araştırınca yurtdışı da dahil aslına bakılırsa hemen hemen ürünlerin %90'ı sorunsuz ve sağlıklı ama %10 gibi bir kısmında kronikleşmiş sol kulaklık problemi veya şarj problemi var. Genel olarak beğenenler ve üründen memnun kalanlar gelip yorum yapmaz sesini çıkarmaz/duyurmaz ama her sorun yaşayan genelde gelip sorun yaşadığını belirtir o yüzden dışarıdan bakılınca gerçekten ürünlerin neredeyse yarısı sorunluymuş gibi bir algı oluşuyor ama üçümüz de çok memnun kaldık ve genel olarak dediğim gibi %90'lık bir kesim üründen memnun, yeter ki fabrikasyon sorunlu ürün ulaşmasın. Bu fiyata resmen bedavaya aldık, 2.000-2.500 liralık kulaklığı yarı fiyatına getirmiş olduk ki aylardır takip ettiğim bir kulaklıktı. Sorun yaşayan herkese geçmiş olsun diyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.