Şimdi Ara

Jabra elite 7 active - 1112tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
3
Favori
6.386
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba. Geçen sene bimden Jabra 75t almıştım konfor ve ses kalitesi gerçekten fiyat performans oranının hakkını veriyor ama anc konusunda Sony veya bose dışında bir alternatif yok.Sony nin anc si güzel ama ses konusunda düz ve keyifsiz geldi.bose aldım ve çingene komşumun açtığı müzik yüzünden kararan hayatım tekrar düzene girdi.sadece anc için bile bose imkanınız olursa yurtdışından alın daha uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de sol kulaklık bozuk çıktı, iade mi etsem garantiye mi göndersem karar veremedim...

• Ben dayanamadım açtım kutuyu. İkisi de sağlam çıktı çok şükür, yalnız kutunun kapağı biraz tıngırdıyor. Sizdekiler de aynı mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sekodemo kullanıcısına yanıt

Hangi modeli hocam, yurtdışından alırım.

• Bose qc 2 kulak içi modelini tavsiye ederim

• Ben de korkudan henüz açamadım çok fazla sorun var gibi görünüyor, sanırım direkt iade edeceğim. Alanlar ve sağlam çıkanlar memnun mudur acaba?

• 2guyS kullanıcısına yanıt

Aynen hocam ben de gaza gelip dün açtım, kulaklıkar sağlam kapakta hafif bi oynama var jabralarda genelde böyle sanırım

• ugurbektas U kullanıcısına yanıt

Bence açım hocam sağlam çıkmasa bile dikkatli açarsanız açılıp açılmadığı belli olmuyor. Ben bugüne kadar beklediğime pişman oldum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.