hemen'den alabilen oldu mu 1-2 saat içinde, kesinlikle olmuyor. |
Bedava Algida dondurma (Migros) (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşınla paylaş dedikten sonra linke tıklayıp üye olmak yeterli mi? Davet kodu alanı boş mu olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
frigola kutu varsa o da oluyor
-
bazı ürünlerde (magnum mini, cartedor classic) indirim düşmüyor ama diğerlerinde düşmüyorsa sepeti yenileyin düzelir, migrosun sepeti yıllardır sorunlu indirimler kayboluyor devamlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Temmuz 2022; 21:1:16 > -
hangi dondurma çıktı? bazen eklediği halde hata vermiş gösteriyor ard arda deniyor sanırım sistem. bazı dondurmalar hiç düşmüyor onlardan biriyse alamazsınız zaten
-
pekı nasıl çözeceğiz hocam?
-
Bir de bana cevap versen hocam sana zahmet. Biraz yukarda sormuştum
Algida ile kazan uygulamasından kampanyaya tıklayıp kazandığı dondurma görünmeyen var mı ? Androidde bu durumu yaşıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
önemli değil o üye olduktan sonra da tıklayabilirsin linke sorun olursa
-
Migros Money den profil kısmındaki menüden kodu gireceksin. Normal migros uygulaması ile değil.
-
o uygulamadan giriyorum zaten hocam migros yazmışım migros money olduğunu belirtmemişim
-
Sadece 1 dondurma mı alınıyor arkadaşlar , frigola 570 ml ve 750 ml twister çıkmıştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben üyelikten çıkış yapıp tekrar girdim, o şekilde gözüktü, bir deneyin isterseniz..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Carte dor yada magnum mini için davet linkini özelden atan bir arkadaşım olursa çok sevinirim. Teşekkürler. Bana hep algida classics çıktı.
magnum mını cıktı hocam
-
kaydetmişsindir büyük ihtimal ama o hiç düşmüyor zaten, düzeltirler belki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X