Şimdi Ara

Bedava Algida dondurma (Migros) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
25
Favori
69.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hemenden 15 dakika önce aldım sorun yok fakat magnum mini, cornet ve nogger cesitleri dusmuyor bir iki tane daha var dusmeyen onları da yazarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sanal markette ve hemen de hiç bir kodu kullanamadım(boom, mini, maraş) biri detaylı olarak anlatabilir mi hayrına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece yeşil etiketli algida bakkallardan alabileceğiniz algida keyif kakao vanilya kutu dondurma kodu S2RA?GKT ve WMXM1HU

? = zonguldakın zoooosu

Migrosta denemeyin, sadece yeşil etiketli bakkallarda geçerli

• press-tij kullanıcısına yanıt
    Bedava Algida dondurma (Migros)

Bu hata neden gelir biliyor musunuz

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Hangi dondurma da bu hatayı alıyorsunuz? Ben cornette classsic de aldım bu hatayı elimde 3 tane kod vardı cornette classsic olarak hep bu hatayı veriyor

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Elimde sadece magnum mini var çöp mü oldu, sorunu düzeltirler mi acaba ne dersiniz hocam ?

• gaming54 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben mininin tüm cesıtlerini denedim dusmedi belli olmaz ama duzelecegını pek sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • algida maraş usülü 500 ml çıktı, şimdi ben bunu arkadaşıma hediye ettim, arkadaşıma da aynısı çıktı hediye olarak o da bana hediye etti

2 adet alabiliyor muyum ?

bana çıkan ve hediye edilen ?

• fatihkm kullanıcısına yanıt

Banada kodda aynısı çıktı. Migrostan sadece frigola 570ml aldım. Twisterı da alsam tek kod her ikisi için miydi?

• Şimdi arkadaşlar, bize çıkan ürünü paylaşmak için verdikleri linki bir arkadaşımız mı kullanabiliyor ve o linke tıklayıp mı yeni üye olacak?

• thelordof kullanıcısına yanıt

yeni üye olmaya gerek yok basitçe anlatayım herkes kendi bahtına çıkanı alır. herkese 2 adet aynı dondurma gelir. biri kendine diğeri arkadaşına. istediğim arkadaşına yolla. o senin yolladığına sahip olur aynı zamanda kendi bahtına çıkana yani iki kişiyseniz diyelim hem kendi şansına çıkanı hep de arkadaşının yolladığını alırsın. arkadaşın da tersinden kendine çıkanı ve senin yolladığını

• Tamam hocam, bir de 2 arkadaşım hiç üye değil. Onları da bunların linkiyle mi üye edeyim?

ayrı bir kısım var oradan üye olurlarsa puan kazanırsın o kadar şart değil yani kendileri de üye olabilirler. sende ki link tek kullanımlık

• ben hediye dondurma için birinin linkten almamıştım. Dün uygulama içerisinde dondurma günü yazısına tıklayınca elde etmiştim. Şu anda hala öyle oluyor mu yoksa link üzerinden almak iyi hediye çıkması açısından mı iyidir?

kendi aldığın sana kalır. iyi bir link bulursan ayrıca o linkteki dondurmayı alırsın. mesela magnum mini 6 lı linkine basarsan ayrıca bundan kazanırsın. ama dikkat 6 lı mini şu anda kasada düşmüyor.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Aynı ürün kodundan ikinci defa girince bu hata çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.