Şimdi Ara

Bedava AUTOCAD isteyen BUYRUN İÇERİ::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://students.autodesk.com/?nd=register

Arkadaşlar siteye üye oluyoruz mail onayı yapıyoruz bize özel lisans kodu oluşturuyor ve 2013 model AUTOCAD ve farklı birçok alternatif program lisanslı olarak bizim oluyor.Çok ayrıntılı inceleyemedim zamanım yoktu.Daha detaylı inceleyen arkadaşlar gerekli açıklamaları yapsınlar.Teşekkürler.Bir dua yeter.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• bende bu yöntemle kullanıyorum artık autodesk firmasının yazılımlarını crack olayından bi nevi daha iyi kısıtlama durumuda yok
  • Bu sürümde kağıda çıktı alınamıyor benim bildiğim.
  • Allah razı olsun. Üyeliği yaptım. Hemen hemen tüm yazılımlara ulaşabilmiş oluyorsunuz. Liste uzun. Kısıtlama yok. Sadece...
    quote:

Autodesk Öğrenci Sürümü yazılımı profesyonel lisanslarının tüm işlevselliğini içerir, ancak, profesyonel, ticari veya kar amacı gütmeyen amaçlar için yazılım uygunsuz yapan bir baskı afiş içerir. Autodesk Öğrenci Sürümü yazılımının eğitim amaçlı ya da ticari veya kar amaçlı sınıfta veya laboratuarda kullanılamaz. Autodesk öğrenci yazılım Yıllık lisansları ticari bir lisansa ürün yükseltme veya transfer için uygun değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Bu sürümde kağıda çıktı alınamıyor benim bildiğim.

Çıktı alınıyor yalnız çıktının zemininde öğrenci sürümü olduğuna dair yazı oluyormuş ama okuduğum kadarıyla farklı bir şekilde kaydedilirse bu yazı olmuyornuş .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bu şekilde kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde solidworks yapsa şunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.