Şimdi Ara

Bedava DİRT:Showdown [Humblebundle] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
9
Favori
4.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Yine kendi soruma cevap vereyim humblebundle siteye üye oldum ama oyunu alabilmek için site üzerinden steam bağlantısı ileeşleşme yaparak keyi aldım sonra steam masaüstü uygulamasından sol üstte "oyunlar" sekmesinde "Steam'de Ürün Etkinleştir" kısmından ileri diyerek aldığımız keyi buraya giriyoruz sonra zaten oyun kütüphaneye ekleniyor ve oradan indirip oynayabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokırık

Yine kendi soruma cevap vereyim humblebundle siteye üye oldum ama oyunu alabilmek için site üzerinden steam bağlantısı ileeşleşme yaparak keyi aldım sonra steam masaüstü uygulamasından sol üstte "oyunlar" sekmesinde "Steam'de Ürün Etkinleştir" kısmından ileri diyerek aldığımız keyi buraya giriyoruz sonra zaten oyun kütüphaneye ekleniyor ve oradan indirip oynayabiliyoruz.

eyvallah hocam çok yardımcı oldu bu mesaj.
  • Bir kisi benim icin kod alip pm atabilir mi pcye gecemiyorum kodu alip atandan allah razi olsun. Iyi forumlar...
  • teşekkürler
  • Arkadaslar cahilligime verin ilk defa steam kullaniyorum sorum su steam kutuphaneye eklenen oyunlar belli bi sure sonra siliniyomu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Arkadaslar cahilligime verin ilk defa steam kullaniyorum sorum su steam kutuphaneye eklenen oyunlar belli bi sure sonra siliniyomu acaba?

Silinmiyor senin malın oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jorge kullanıcısına yanıt
    Son kullanma tarihi falan yok demi? Site oyun keyi verirken 14 gun falan yaziyodu steame girip ekleyince dedim 2 hafta indirmezsem siliniyomu acaba. Eyvallah cevap icin saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Son kullanma tarihi falan yok demi? Site oyun keyi verirken 14 gun falan yaziyodu steame girip ekleyince dedim 2 hafta indirmezsem siliniyomu acaba. Eyvallah cevap icin saol.

Yok yok kütüphaneye ekledikten sonra hiçbir şey olmuyor

• teşekkürler bilgilendirme için
  • Codemasters oyunları şu ara sık sık bedava vermeye başladı.
  • Multisi varmı oyunun ?
  • Oyunlarla aram pek iyi olmasada bu tip kyunlarinseverim, kafa dagitmak amacli arada bir acar bakatim.

Haber ve Baslik icin sagolun
  • Teşekkürlerrrr, adamsın
  • kaptım 12321321 tane sağ ol
  • Get e tikladim steam ede baglandim ama oyinla ilgili hoc bisey goremedim

• Durup dururken biyerlere üye olup oyun aldık yaa
  • STEAM --->OYUN EKLE(sol alt) ---> STEAM ÜRÜN ETKİNLEŞTİR ---> İLERİ ---> KABUL ---> SERİAL NO yaz ileri de tamamdır.
  • En son ne zamana kadar eklenebiliyor?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.