Şimdi Ara

Bedava Dünya Haritası - Smart2go - HP Ipaq 514'e Kurulumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
20.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en son güncellenen haritayı buldum. Birazdan upload etmeye çalışacağım.
  • Tekrar merhaba arkadaşlar
    Önce aşağıdaki linkten cities klasörünü indirin
    http://r a p i d s h a r e . c o m /files/90443730/cities.rar.html

Sonra telefonun hafıza kartına kurduğunuz smart2go klkasörünün içindeki cities klasörü ile değiştirin.

İşte hepsi bu kadar... Haritalı program hazır.
  • linki düzelttirmisin
  • denildiği gibi haritayı yükledim. çalıştı. ancak bir ulaşım planı yapmak isteyince internete bağlandı ve güncelleme yaptı. sonrası hüsran 3 günlük deneme mesajı verdi. kaldı 2 gün :)
  • deneme sürümümü , sınırsız çalışmıyormu ?
  • Arkadaşlar bu programda deneme sürümü diye birşey yok. Sadece navigasyon için lisans süresi var. Bu nedenle programın harita olarak kullanılmasında süre sınırı yok.
  • lisans süresi gelince çalışmıyomu çaresi yokmu
  • Lisans süresi bitince satın almak gerekiyor. Mesela 1 haftalık navigasyon 7 euro civarı.
  • ilacı yokmu :)
  • nikelaj hp 514 ile ilgili şu zaman kadar verdiğin tüm bilgiler için teşekkür ederim. Sayende telefonum hakkında birçok şey öğrendim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hktlndr

Tekrar merhaba arkadaşlar
    Önce aşağıdaki linkten cities klasörünü indirin
    http://r a p i d s h a r e . c o m /files/90443730/cities.rar.html

Sonra telefonun hafıza kartına kurduğunuz smart2go klkasörünün içindeki cities klasörü ile değiştirin.

İşte hepsi bu kadar... Haritalı program hazır.

Dostum verdiğin haritaları indirdim. fakat *\Program Files\smart2go\Cities içerisine attım. programı ya kullanmayı beceremedim yada hatirtaları doğru yere koyamadım. Programı nasıl kullanacağımı tarif edebilrimisiniz ?

• arkadaşlar ben yükledim şu an çalışıyor. iki adres verip similasyon yaptığımda bana yolları gösteriyor fakat tek adres verip adresi görüntüledikten sonra sağa sola gidemiyorum bir türlü sağa sola gitmiyor. hangi tuşları kullanıcağız bilen var mı?
  • sonuç?
    bu makinaya o kadar para verdik, navigayon çalıştıramayacakmıyız?
  • Çalışıyorda çok yavaş çalışıyor bende. Sizdede öylemi
  • arkadaslar ben denedım harıtayı kulanmak için smart2pro yu telefonun hafıza kartına kopyalayıp yukleyın sonra hafıza katının program fıles klasorunden smart2pro klasorunun ıcındekı cities dosyasıyla arkadasımızın patlastıgı cıtıes dosyasını degıstırın harıta kullanılabılıyor .

ellerinize saglık emegınıze saglık hersey ıcın tsk
  • arkadaşlar daha hızlı çalışan offline çalışan harita ve hp telefonumuzda çalışabilen bir harita programı var mı?
  • DİKKAT
    Arkadaşlarhttp://www.smart2go.com/en/download/ linkindeki sayfa hata veriyor. O adresteki dosyayı yükleyenler, dosyayı Rapid e yüklerlerse bizde proğramı kurabiliriz.
    Teşekkürler
  • Yalnız lisanslama ile ilgili problem var rota hesabı yapmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.