Şimdi Ara

BEDAVA ELO İSTEYEN?!?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1408 eloyum sen benim supportum olursan oynayabiliriz bak arada
  • Soraka, Janna, Zilean, Kayle, Lux alabilirim devrim.
    edit: Ulaşmak isteyen EU West: Najerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 6 Aralık 2011; 16:55:19 >
  • bu çocuğun kendine güvenine hayranım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Soraka, Janna, Zilean, Kayle, Lux alabilirim devrim.

zilean ı support kullanıp hunharca harcama
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

NEDEN 1400 NEDEN
    Ben Dota2ye sardım bu aralar, yoksa seve seve saportun olurdum :( Bu arada duo oynarken başka bir carry/support duo takımla karşılaşınca ne yapacaksınız, onu da planlayın bence :D

P.S. Supportsam minionlara vurmam ama taricsem onları döverim.

Elinde Key Varmidir Oynardik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

quote:

NEDEN 1400 NEDEN
    Ben Dota2ye sardım bu aralar, yoksa seve seve saportun olurdum :( Bu arada duo oynarken başka bir carry/support duo takımla karşılaşınca ne yapacaksınız, onu da planlayın bence :D

AHJ9 KS8L OA27 2YAJ
    İlk giren alır hadi bakalım :D
  • benim elom yok :D istersen 2 carry gidebiliriz :d
    d:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

çok inanılmaz support oynarım
    fakat senin benim kadar iyi supportu hakketigini düşünmüyorum

iyi akşamlar.

Yürü be goçum

Kesinlikle minionlara vurmak yok !1bir!
    Yanımdan ayrılmak yok !1bir!
    Bana aura vermeyen hiç bir item alınmayacak !1bir!
    Mikrofona doğru solumak yok !1bir!
    Abi diyeceksiniz bana ben Erol Büyükburç'um !1bir!

Adam çok kaptırmış kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krunk -- 6 Aralık 2011; 17:27:09 >
  • quote:

quote:

quote:

NEDEN 1400 NEDEN

AHJ9 KS8L OA27 2YAJ

olmuyor yahu

• quote:

quote:

quote:

NEDEN 1400 NEDEN

forum da o kadar yalvardılar adamlar para filan verdiler lol char verdiler adam bedava verdi vay be, da nerden indiriyoruz ki dota2yi?

• quote:

Salla sen Devrimide benim video noldu yav.
  • Biri kullandı herhalde aranızdan. Misafire filan gitmiş olabilir. Ayrıca çoğu sitede dağıtılıyor kodlar. Değeri filan kalmadı. 2 tane daha var birini kendi hesabıma yüklerim diğerini de buradan veririm bi ara :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

çok inanılmaz support oynarım
    fakat senin benim kadar iyi supportu hakketigini düşünmüyorum

iyi akşamlar.

Öyle deme. Kendisi über bir oyuncudur. Öyle über ki elosunu söylemeye yememiş. 1400 elosu olan adam bana da gelse oh.. Bedava elo kasarım.
  • Devrim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Bedava ELo nasıl oluyor ki? Bence supportun işi daha zordur. Bot lane'de belirleyici supporttur bence.

Ben çok iyi supportum yanıma bir ad carry arıyorum deseydin anlamlı olurdu.

Yani aslında iyi bir support bulmaya çalışarak bedava eloyu sen istiyosun.

Sonaysan harraslarsın Jannaysan doğru zamanlamayla kullanırsın skillerini, Taricsen karşı carry üstünde baskı kurarsın. Sorakayla ne yapman gerektiğini açıklamama gerek yok sanırım :D Sonuçta carryne farm yaptırırsın ki bu oldukça basit bir olay. Asıl yetenek carrynin yeteneği oluyor. "Saportumuz aktı yasasın free win" diyen takım görmedim ben hiç :D

Ben pro oyuncu falan değilim. Hiç bir zaman da öyle olduğumu idda etmedim. Ama benim gördüğüm (1400+elo için) supportun işi daha zor. Tek görevi janna ile hoplatmak sona ile harraslamak falan değil yani.

Olası jungler gankine karşılık artık ne varsa cv+ward ile önlem almak. Arada bir kontrol etmek.
    Dragonun respawn zamanlarını tutmak dragonu wardlamak.

Ayrıca bütün ward olaylarını koridor gank kontrolunu dragoun kontrolunu de geçtim. Carry'e güvenli bi şekilde farm yaptırmak bile carry ile farm yapmaktan zordur. Ne zaman harrasliyeceksin ne zaman defansif takılıcaksın falan iyi kestirmen lazım. Janna ile tornadonun zamanlaması landing'i falan dorans blade almış armor pen + ad runeli bir carry ile miniona last hit yapmaktan daha zordur herhalde.

Carry'nin görevi içinse lane için söylüyorum çoğu zaman sadece last hit yapmak ki o da bu kadar zor olmasa gerek. El alışkanlığı ile yapılabilecek bir şey. Tabi ki sadece olay farm değil kolay demiyorum ama supporta göre rutin işi çok daha kolay.

Turnuva maçlarında da benim gördüğüm bot lanedeki jungler'ın olaya dahil olmadığı killerde(yani sup+carry vs sup+carry) genelde carry değil de supportun becerisi-hatası nedeniyle oluyor.

Düşük eloda support belki carry'den daha kolay olabilir. Dragon'un 10 dakika boyunca kesilmediği ilk 10-15 dakika jungler ganke gelmediği hatta jungler olmadığı için ama yüksek eloda kesinlikle support daha zor.

Bu benim fikrim herkesinkine saygım var. High elo play miyim? Hayır. Başta da söledim zaten ama 100+ high elo maçı izlemişimdir. Ayrıca bunları sölemek için de high elo player olmaya gerek yok diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

quote:

zilean ı support kullanıp hunharca harcama

Zilean'ı support derken sırf CDR kastım mana regen vs. aldım ward falan gold veren itemler.Çünkü W skilli en son 3 saniyeye kadar düşüyo ve inanılmaz bir support özelliği sağlıyor.Ultiyi trollemek için bile atabilirsin rankedda yaniUltini cd si 15-20 gibi birşey oluyo
    quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

quote:

Salla sen Devrimide benim video noldu yav.

Dur upload edeyim yeni geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 6 Aralık 2011; 18:29:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Başlıkta olduğu gibi. Benim supportum olcak insanlar arıyorum. Ranked kasmaya başladım ve düzgün bir supportla gerçekten çook rahat taşıyorum. Oyun içi eklerseniz sevinirim.

EU WEST : MurderMcHandsome

Ayrıca bu supportum olcak insanın s1de min. 1400 elosu olması lazım. Taric ve Janna olursa çok iyi olur. Vayne ya da Graves oynuyorum (gravesin sürekli ban yediğini düşünürsek sürekli vayne oynuyorum) Aman aman iyi bir oyuncu değilim ama 1500e kadar rahat taşıyabilirim. Sonrası şans tabi. Skype olursa iyi olur.

Ayrıca kesinlikle minionlara vurmak yok. Ward koycam diye yalnız bırakmak yok (haritayı dolaşmayın koyun bizim çime gitsin. Onlara sonra koyarsınız)
    Öyle kaybedince ağlıyıp zırlıycak bir tip değilim fakat supportum olcak kişi görevini yapamazsa pek hoş olmaz. İşte bu yüzden skype istiyorum. Genelde online oluyorum vizelerde bitti baya bir oyun oynayabiliriz. Günde 3 ranked gireriz yani.

Gelirim yanına support olarak , bir wave de 2-3 tane cs kaçırdığın an trollemeye başlarım.

• nickim imzada yazılı eklemek istersen ekleyebilirsin
  • Millet güzel atıp tutmuş. Bu sezon yeni elo kasmaya başladım ciddi ciddi bu bir. İkincisi s1de gayet iyi bir performansım vardı kimsede inkar edemez. Üçüncüsü wannabetroll ler anlıyorum derdinizi fakat sizi diğer köşeye alıyım ben. Eray 2 3 tane kaçırmam zor zira 91 minion kestim geçen vaynele 10 dakikada. 25. dakikada 230 minion falan vardı. Gayet iyiyim o konuda bu eloda. Elo 1270 falan herhalde benim şimdi.

Akuma sen ne zaman istersen gel np :D. Malum forumda düzgün oynayan ender insanlardansın.

Amaze kusura bakma adamım gayet iyi pozisyon alıyorum. Ki QSS öyle musthave bir item değil. İyi pozisyon almasam ad carryler üstüne bu kadar gitmezdim herhalde. Derdim birine solo top tutun ben kennen oynıyım mid gidiyim feedlemeyin taşıyım vs. vs. malum kennen şu sıralar hiç oynamasamda oynarsam (ciddi anlamda) oynadığım championlardan biri. Yoksa 1v1 turnuvasında benim karşıma gelen herkes ban atmazdı ona herhalde.

Baya bir ''troll'' kardeşimiz basmış burayı onlara genel yorum yapıyım malum hepsinin zeka seviyesi aynı. Yazdıklarımı tekrar okuyun. Ya da gidin okumayı öğrenin. Aman aman iyi bir oyuncuyum diyorum görmemezlikten geliyorsunuz. Fakat westteki retardları çok rahat taşıyabiliceğimi düşünüyorum. Sen ad carryi yalnız bırakıp bütün haritayı dolaşan bir support gördün mü hiç? Ya da minionlara bam güm girişen (yeterli ad olmadığı sürece turret altı minion keserken q atan soraka hariç)

Yalnız papy0nun yeri ayrı. Gayet iyi oynuyorsun kardişim <3

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.