Şimdi Ara

BEDAVA ELO İSTEYEN?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta olduğu gibi. Benim supportum olcak insanlar arıyorum. Ranked kasmaya başladım ve düzgün bir supportla gerçekten çook rahat taşıyorum. Oyun içi eklerseniz sevinirim.

EU WEST : MurderMcHandsome

Ayrıca bu supportum olcak insanın s1de min. 1400 elosu olması lazım. Taric ve Janna olursa çok iyi olur. Vayne ya da Graves oynuyorum (gravesin sürekli ban yediğini düşünürsek sürekli vayne oynuyorum) Aman aman iyi bir oyuncu değilim ama 1500e kadar rahat taşıyabilirim. Sonrası şans tabi. Skype olursa iyi olur.

Ayrıca kesinlikle minionlara vurmak yok. Ward koycam diye yalnız bırakmak yok (haritayı dolaşmayın koyun bizim çime gitsin. Onlara sonra koyarsınız)
    Öyle kaybedince ağlıyıp zırlıycak bir tip değilim fakat supportum olcak kişi görevini yapamazsa pek hoş olmaz. İşte bu yüzden skype istiyorum. Genelde online oluyorum vizelerde bitti baya bir oyun oynayabiliriz. Günde 3 ranked gireriz yani.

• NEDEN 1400 NEDEN
    Ben Dota2ye sardım bu aralar, yoksa seve seve saportun olurdum :( Bu arada duo oynarken başka bir carry/support duo takımla karşılaşınca ne yapacaksınız, onu da planlayın bence :D

P.S. Supportsam minionlara vurmam ama taricsem onları döverim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkumaRai XIII -- 6 Aralık 2011; 11:49:03 >
  • Bedava ELo nasıl oluyor ki? Bence supportun işi daha zordur. Bot lane'de belirleyici supporttur bence.

Ben çok iyi supportum yanıma bir ad carry arıyorum deseydin anlamlı olurdu.

Yani aslında iyi bir support bulmaya çalışarak bedava eloyu sen istiyosun.
  • 25 Lvl m kayle oynarim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın şartları belli cok konuşmayın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Bedava ELo nasıl oluyor ki? Bence supportun işi daha zordur. Bot lane'de belirleyici supporttur bence.

Ben çok iyi supportum yanıma bir ad carry arıyorum deseydin anlamlı olurdu.

Yani aslında iyi bir support bulmaya çalışarak bedava eloyu sen istiyosun.

Sonaysan harraslarsın Jannaysan doğru zamanlamayla kullanırsın skillerini, Taricsen karşı carry üstünde baskı kurarsın. Sorakayla ne yapman gerektiğini açıklamama gerek yok sanırım :D Sonuçta carryne farm yaptırırsın ki bu oldukça basit bir olay. Asıl yetenek carrynin yeteneği oluyor. "Saportumuz aktı yasasın free win" diyen takım görmedim ben hiç :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suppor akti win olmazda support 4 kere hayatimi kurtardi 2 kere free kill verdi free win olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Başlıkta olduğu gibi. Benim supportum olcak insanlar arıyorum. Ranked kasmaya başladım ve düzgün bir supportla gerçekten çook rahat taşıyorum. Oyun içi eklerseniz sevinirim.

Ayrıca bu supportum olcak insanın s1de min. 1400 elosu olması lazım. Taric ve Janna olursa çok iyi olur. Vayne ya da Graves oynuyorum (gravesin sürekli ban yediğini düşünürsek sürekli vayne oynuyorum) Aman aman iyi bir oyuncu değilim ama 1500e kadar rahat taşıyabilirim. Sonrası şans tabi. Skype olursa iyi olur.

Ayrıca kesinlikle minionlara vurmak yok. Ward koycam diye yalnız bırakmak yok (haritayı dolaşmayın koyun bizim çime gitsin. Onlara sonra koyarsınız)
    Öyle kaybedince ağlıyıp zırlıycak bir tip değilim fakat supportum olcak kişi görevini yapamazsa pek hoş olmaz. İşte bu yüzden skype istiyorum. Genelde online oluyorum vizelerde bitti baya bir oyun oynayabiliriz. Günde 3 ranked gireriz yani.

ward koycam diye yalnız bırakma lafı bana herhalde :D

• Çok pis soraka oynarım bildiğin gibi. Corkiden sıkıldın heralde? Kafayı bacak arasına sokmaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Başlıkta olduğu gibi. Benim supportum olcak insanlar arıyorum. Ranked kasmaya başladım ve düzgün bir supportla gerçekten çook rahat taşıyorum. Oyun içi eklerseniz sevinirim.

lan devrim senin supportin benim pro taric c(ce)c

• çok inanılmaz support oynarım
    fakat senin benim kadar iyi supportu hakketigini düşünmüyorum

iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

çok inanılmaz support oynarım

iyi akşamlar.

Ağzına sağlık.
  • Çok iyi support oynarım ama 900 eloya kadar düştüm troller yüzünden.
  • quote:

iyi akşamlar.

+1 Maaşa bağlayacak sanki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

25 Lvl m kayle oynarim??

ranked maçına seni almıyorlar kanka
  • quote:

iyi akşamlar.

bence bi cacık oynayamazsın
  • 30 oyunda 1 Quicksilver Sash çıkan arkadaşıma support olucak arkadaşlara başarılar. Umarım aradığını bulursun :)
  • alistarın olayım parçala beni ragnarok
  • alistarın olabilirim panpa bu aralar o kadar berbat takımlar geliyor ki ne diyeyim yani kendim taşıyamıyorum takımı karşıda lb pickledigini göre göre karthus alıyor ya rabbi bu kadar mı mallık olur rankeda ilk 8-0 başladım sonra 15-7 oldu şu an 18-18 match history de berbat oldu 1 kazansam 4 kaybediyorum o derece.2 günde 150 elo düştüm.
  • komik olan graves'in banlanması neredeyse NA de hiç banlandığını görmedim
    1350 elo yum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.