Şimdi Ara

BEDAVA GPS PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar operatorden faylanmadan kullanabileceğimiz gps haritası programı varmı free?

• Navigasyonu zaten operatorden bagimsiz kullanirsin, direkt uydulardan baglantiyla alirsin.
  • TomTom veya iGo
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

TomTom veya iGo

Buna ek olarak NDrive ve Navigon da var ama jb gerekiyor tabiki free olması için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schumii -- 4 Aralık 2009; 12:07:12 >
  • iGo My Way ve TomTom. Yukarıda arkadaş belirtmiş zaten.Programı satın almamak için yani beleş olması için jb yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 4 Aralık 2009; 14:52:32 >
  • bu jb nasil yapiliyor tesekkürler
  • bence igo myway en iyisi (ankara için)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ledriw_

bence igo myway en iyisi (ankara için)

+1

Türkiye'de diye genellesek daha doğru olur bence. BaşarSoft'un haritası oldukça başarılı...
  • Şu işi iyicene bir anlatan arkadaş olsada hayır duamızı alsa.
  • Ürün modeliniz ve yazılım sürümünüzü verin ben size istediğiniz linke aktarayım ayrıca ürün yurt dışından mı geldi ve menüde Cydia diye bir uygulama var mı? Eğer bu uygulama varsahttp://apptrackr.org/ sitesine girin ve "igo my way europe" diye bir arama yapın ve üst-soldan 2. olan yere tıklayın ve o sayfanın en altındaki en çok indirme almış linke tıklayın ve indirin, indirdikten sonra uygulamayı iTunes'ten telefonunuza yükleyin bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsilence

Şu işi iyicene bir anlatan arkadaş olsada hayır duamızı alsa.

Kardeş nerden sonrasını yapamadın yada nerede takıldın?
  • iphoneda gps'i nasıl kullanıyorsunuz?

google maps'den mi? gsm şebekesinden durmadan haritayı güncelliyor mu yoksa bir kere yükledikten sonra sadece istendiğinde mi güncelleme yapıyor?
    sesli yönlendirme ve aktif yönlendirme olmadığından çok pratik değildir gibime geliyor...
    tr haritası nasıl maps'in?
    tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpman

iphoneda gps'i nasıl kullanıyorsunuz?

google maps'den mi? gsm şebekesinden durmadan haritayı güncelliyor mu yoksa bir kere yükledikten sonra sadece istendiğinde mi güncelleme yapıyor?
    sesli yönlendirme ve aktif yönlendirme olmadığından çok pratik değildir gibime geliyor...
    tr haritası nasıl maps'in?
    tşk.

Ben gps olarak Ndrive kullanıyorum. Maps kullanılabilir ama dediğin gibi sesli uyarı yok, onun haricinde yakınlaştırmak istediğinde eğer haritayı önceden güncellememişseniz sorun oluyor. Ama internet olan bölgelerde haritadan birşey bakacağım zaman mapsi kullanıyorum. Haritası bana daha güzel geliyor.
  • bende nokia 3600 slide kllanıcısıyım telefonun kendinde haritalar mevcuttu ama hafıza kartında fazla yer kapladığı için bilgileri sildim şimdi tekrar geri yüklesem girdiğimde ücretlimi olur yoksa ücretsizmi??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.