Şimdi Ara

Bedava Hisse Dağıtılıyor Son 34 Gün

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, internette gezinirken bir site gördüm.Bu site galiba bir sosyal paylaşım sitesi. Bu site ya aktif yada daha tam olarak olarak açılmamış.

Bizlere %70 hissesini dağıtıyor, hisseleri her gün girerek yada başkalarını davet ederek kazanabiliyoruz.Her gün girdiğimizde bize 1 adet hisse veriyor(%1 değil).1 adet hisse ne kadar ediyordur bilmiyorum ama sitede bir şeyler yazıyor ben tam olarak anlamadım.Siteye girdiğinizde anlayacaksınız.Sitenin Türkçe dil desteği var.

Ben paylaşmak istedim arkadaşlar, bence kaydolup hissenizi alırsanız bir kaybınız olmaz, aksine ilerde faydalı olabilir.
    Hisseleri dağıtma tarihi bittikten sonra (internetten araştırdığıma göre 30 Eylülde bitiyormuş) hisseleri pazar yerinde satabiliyor muşuz, yada hisseden düşen payı her ay çekebiliyormuşuz.

Arkadaşlar bu bilgilerin ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.Sitenin ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum. Hisseleri vermezseler filan ben sorumlu değilim arkadaşlar, ben sadece paylaşmak istedim.
    -İnternetten daha fazla bilgi edinebilirsiniz.-

Gelelim nasıl hisse alabileceğimize.

Giriş yaptıktan sonra, gelen sayfada sol panelde (Gaz-dünya) ya tıklayalım.
    Ardından (etkinleştir)e tıklayıp, ilk hissemizi alalım.(Günlük girişimizde 1 hisse veriyor.)
    WebOffice kısmından ne kadar hissemizin olduğunu vb. öğrenebiliriz.

Ref Link:https://www.globallshare.com/tr/2886577.html

Link:https://www.globallshare.com/do-signin.html

konu alıntıdır ben gördüm açtım eğer hisse dağıtılmassa bir kaybınız olmaz bende görüp üye oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lankers -- 16 Eylül 2014; 19:15:57 >

• Boş işler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.