Arkadaşlar akşam saat 10.00'dan sonra Kızılay'da nereye araç parkedebilirim? Otoparklar genelde 23.00'te kapanıyor ve ben daha geç bir saatte çıkacağım. Ziya Gökalp Caddesi ve Bayındır Sokak, Mithatpaşa yakınlarında parkedecek nereler var?
Bir de Mithatpaşa'da bugün yolun sol tarafı boydan boya parkedilmiş arabalarla doluydu, acaba ben de öyle parketsem sıkıntı olur mu? Araç çekilir mi?
Eskiden mithatpaşada ceza yazıyorlardı. şimdi öylemi bilmiyorum. işyerlerinin otoparklarını deneyebilirsin. kocatepe camiinden aşşağı ınerken ilk ışıklardan sonra soldaki ilk binanın park yerinde sari kirmizi bi demir var. kitlemiyorlar galiba orayı dene
Ankarada çok büyük bir park sorunu var , umarım bir çözüm bulunur.
ziya gökalpten koleje doğru giderken mithatpaşaya dön ama oraya kadar çıkma zafer dersanesinin önünde inkilap taksi durağı var o sokağa ziyadan giriş yasak üstten giriceksin sonra taksi durağına yaklaş arabadan in seni bulurlar orda değnekçi ihsan var
walla bazen uzakta olsa ben kocatepenin üstündeki nikah salonu karşısındaki yere koyuyorum beleş park 25 30 kez koymusumdur bazısında öğleden sonradan gece 11 12 ye kadar koydum hiç sıkıntım olmadı... ee tabi biraz yürümek gerek kızılaya kocatepeden.
kocatepenin altındaki park 24 saat açık yanlış bilmiyorsam. tabi ücretli oluyor malesef.
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Gece Ziya Gökalp'ten Mithatpaşa'ya dönüşün olduğu yere kadar gelip dükkanlardan birinin sahibine sordum. Buraya (Ziya Gökalp'e) aracı bıraksam çekerler mi ya da ara sokaklara mı bırakayım, dedim. Dükkan sahibi oraya bırakabileceğimi, gündüzleri yürüyüşlerin ve gösterilerin olduğu ya da trafiğin çok çok yoğun olduğu nadir anlarda araçların çekilebildiğini fakat genelde öyle bi durumun söz konusu olmadığını söyledi. Ben de hazır gece vakti olduğundan aracı oraya bıraktım, bi sorun yaşamadım. Akşam saat 21.00'den 01.00'e kadar durdu araç.
Bu konuyu da favorilere ekleyelim de aklımıza geldikçe araç bırakacak yerleri yazalım bence. İyi bi arşiv olur.
melih bey bütün caddeleri satıp otoparka çevirdi, bu saatten sonra bedavaya yer bulamassın.
kocatepe camisinin arka taraf bolgesi boş olur genelde.
sakarya caddesinde cicekcilerin oldugu bölümde özel otopark var..bu hosta nın hemen yanındaki sokakta.
quote:
Orijinalden alıntı: tilsimonline
melih bey bütün caddeleri satıp otoparka çevirdi, bu saatten sonra bedavaya yer bulamassın.
evinin önünü de otopark yapsaymış.. çözüm üreteceğine bu park konusunda ana caddelerde bile trafik yoğunluğuna neden olan bir düşünceye sanırım melih bey ön ayak oldu. istanbul' unda aşağı kalır yanı yok olsa gerek?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme