Şimdi Ara

Kendimi gerizekalı gibi hissedıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır beynim bomboş gibi hiçbir şeyi anlamıyorum boşlukta gibiyim . Lise 3 teyim ders calıssmıyorum . Zaten asosyaldim üstüne bu geldi birde uzun zamandır bu durumdayım sizce psikolojik rahatsızlıgım felan mı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende oyle hissediyorum ama geri zekali oldugumu dusunmuyorum o zaman ben neyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: youssouf1995

Bende oyle hissediyorum ama geri zekali oldugumu dusunmuyorum o zaman ben neyim

Bunu anca sen bilebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: youssouf1995

Bende oyle hissediyorum ama geri zekali oldugumu dusunmuyorum o zaman ben neyim

bugda kalmışsın
  • Up

• Başlığı okuyunca aklıma Behzat Ç. deki Harun geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Junq -- 16 Kasım 2016; 16:41:50 >
  • Komedi bu çocuk yav aldım bu konunun ss'ini. Yapıştıracam suratına hahahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Komedi bu çocuk yav aldım bu konunun ss'ini. Yapıştıracam suratına hahahahaha

Teşşekkür ederim hocam . Takımınız delirrtti beni sjsjsaj dalga gecmekten cıldırdım
  • Ciddi olarak bende 2 yıldır kendimi salak gibi hissediyorum. Beynimin içi bomboş çok dikkatsizim ve 5 dakikada fazla bişeye odaklanamıyorum. Kitap dahi okurken 3 4 sayfa sonra okurken aklıma saçma bişsy geliyo sonra aynı cümleleri tekrar tekrar okuyorum.
  • Bir muddet sosyal medya hesaplarini kapatip dinlenebilirsin. O zaman ne istedigini daha net anlayip ona gore hareket edersin.

Ha bir de, ders calis yoksa cok pisman olursun.
  • Ben hissetmiyorum artık geri zekalı oldugumun farkındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paorus

Ciddi olarak bende 2 yıldır kendimi salak gibi hissediyorum. Beynimin içi bomboş çok dikkatsizim ve 5 dakikada fazla bişeye odaklanamıyorum. Kitap dahi okurken 3 4 sayfa sonra okurken aklıma saçma bişsy geliyo sonra aynı cümleleri tekrar tekrar okuyorum.

geçmiş olsun , üzücü bir durum tabi..

üzüldüm senin adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THECERN -- 7 Ocak 2017; 19:1:30 >
  • THECERN kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim
  • Bence salak olduğunu bilmek kendini zeki sanmaktan daha iyi birşey.Daha samimi ve gerçekçisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.