Şimdi Ara

Bedava Hosting Tartışmalarına Son... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
6.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bedava domainlerde isteruk :D Emeğe saygı
  • Valla arkadaşlar Henüz Bedava Domain veren olmadı Verirlerse haberdar ederim sizi.
    Ancak çok güzel subdomain veren, Başarılı türk yapımı bir (Türkçe) Servis var.www.tiktik.net . Bu servisde yok yok.Adamlar türkçe Subdomainde dağıtıyorlar.Hemde reklamsız.Bence çok büyük bir adım. Subdomaininiz artık www. ogretmenim .ile.biz değil aynı zamanda www. Öğretmenim .ile.biz olarakta alınabiliyor.
    Artıdan istatistik verilerinizi görebileceğiniz bir panelde bulunmakta.Kaç tık almış , kimler tıklamış, arama motorları ne kadar uğramış v.s. Bunun yanında aldığınız Subdomainin taglarını düzenleyebileceğiniz bölümde var. .com.tc uzantısı gibi değiller anlıyacağınız. .com.tc uzantısını mynet servisi dağıtıyor, ancak tam bir rezalet. Düşünsenize Domaininize bağlı bir tag yada başlık yok?

• ben de onu kastedmiştim :D Yani böle bedava olan domainler cahiliz bu konularda affola :D
  • acaba başka böu tür güzel domainler varmı ücretsiz ? co.nr vardı benim bildiğim
  • quote:

acaba başka böu tür güzel domainler varmı ücretsiz ? co.nr vardı benim bildiğim

Öncelikle Estafurullah kardeşim.Evet "co.nr" uzantılı domain servisi var. (Almak isteyen arkadaşlarhttp://www.freedomain.co.nr/ adresinden temin edebilir) Ancak , Yanlış değilsem popup koyuyorlar.
    Zaten "co.nr" alacağıma, TikTik.net ten "ile.biz" uzantısı tercihimdir.

Saygılar...

• quote:

acaba başka böu tür güzel domainler varmı ücretsiz ? co.nr vardı benim bildiğim

Öncelikle Estafurullah kardeşim.Evet "co.nr" uzantılı domain servisi var. (Almak isteyen arkadaşlarhttp://www.freedomain.co.nr/ adresinden temin edebilir) Ancak , Yanlış değilsem popup koyuyorlar.
    Zaten "co.nr" alacağıma, TikTik.net ten "ile.biz" uzantısı tercihimdir.

Saygılar...

• herkese merhabalar,
    siteye yeni üye oldum arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.
    ben .com uzantılı bir internet sitesi almak istiyorum.forumu okuduğum kadarıyla ücretli.
    ücretli de olsa bana nerden almamı tavsiye edersiniz?ben bolca resim koyacağım siteme ve pek bilgim de yok.
    yani bazı siteler var nasıl yapacağını herşeyi anlatıyor. hani diyorum .com uzantılı alırsam da o şekilde kolay bir iş olmasını
    istiyorum.
    ilgililere çok teşekkürler.
  • quote:

herkese merhabalar,
    siteye yeni üye oldum arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.
    ben .com uzantılı bir internet sitesi almak istiyorum.forumu okuduğum kadarıyla ücretli.
    ücretli de olsa bana nerden almamı tavsiye edersiniz?ben bolca resim koyacağım siteme ve pek bilgim de yok.
    yani bazı siteler var nasıl yapacağını herşeyi anlatıyor. hani diyorum .com uzantılı alırsam da o şekilde kolay bir iş olmasını
    istiyorum.
    ilgililere çok teşekkürler.

Hypatia kardeşim, Bu konuda sana yardımım dokunur inşallah.Sanırım sen .com uzantılı domaine sahip bir web sitesi kurmak istiyorsun.Daha önceki konulardada belirttiğim gibi .com uzantılı bir domaine sahip olabilmek için ücret ödemek zorundasın.Domaini satın aldıktan sonra hosting kolay iş.Web sitemi ziyaret etmen yeterli olucaktır.
    Sanırım domaini nerden alman gerektiğinide bilmiyorsun.İyiki bu bölüme sordun çünkü ben şu an kullandığım servisten çok memnunum.sana tavsiye ederim.Gelişmiş kullanıcı paneliyle hiç zorluk çekmessin. Adresi :www.ihs.com.tr (fiyatı 11 küsur gösteriyor ama kdv falan toplam faturaya 14,15 ytl olarak yansıyor)
    Neyse bundan sonra hosting alman gerekiyor.Hosting fiyatları türkiyede çok pahalı, bu yüzden bedavahosting servislerini topladığım yeni bir web sitesi kurdum Siteye girip kendine en uygununu seçersin.Hangi script dilini kullanacaksın, alanın kaç mb olacak, reklam varmı yokmu v.s.

Ancak eğer, tavsiyelerim dışında sorunun varsa iletişime girelim.Senin istediğine göre en uygun ücretsiz ve reklamsız hostingi ayarlayabilirim.

İşim bu benim zaten, siz yeterki ücretsiz hosting isteyin arkadaşlar...

• karaboran kardeş, ilgin için çok teşekkür ederim.vermiş olduğun bu siteden domainimi alıcam.fakat hosting nedir bilmiyorum ben!!!
  • Eywallah karabaron kardeş
  • güzelmiş ya.

• bide bu sitelerin hepsi (nerdeyse) türk IP lerini almıyor :S
  • quote:

bide bu sitelerin hepsi (nerdeyse) türk IP lerini almıyor :S

Türk İP lerini almıyor dediğin sadece bir yada 2 tane servis var.Onlarıda bilerek koydum zaten. Bu arada konuyu açmışken, Hideip yada Proxy switcher adlı programlardan herhangi birini elde edersen bu gibi servislerden rahatça yararlanabilirsin.

İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabaron -- 17 Ekim 2006; 23:53:43 >
  • quote:

karaboran kardeş, ilgin için çok teşekkür ederim.vermiş olduğun bu siteden domainimi alıcam.fakat hosting nedir bilmiyorum ben!!!

Hypatia kardeş Domain sadece web sitenin ismiydi.Örneğin : www. ismin .com gibi.Hosting ise web sitenin barınacağı yer.Günümüzde ücretsiz hosting veren çok servis var ancak bunlar arasından en iyisini , en hızlısını ve bize en uygun olanını bulmamız gerek.
    Şimdi hazırlayacağın sitenin scrip dilini söylersen sana hangi hostingin daha iyi olacağını söyleyebilirim.Hatta kayıt işlemlerinide gerekirse ben yapabilirim. Ancak burada söylediğim gibi sitenin şeklinin nasıl olacağı?
    Html, PHP, ASP, Perl, Cgi. Bu dillerden hangisini kullanacağını artı kaç mb lık kota gerekli olduğunu sen yaz ben sana en uygun olan servisin linkini veririm.

İyi akşamlar...

• Arkadaşlar Yeni hosting Servisleri sayfa 3,4,5 hazır durumda... Resim, Dosya ve Video hosting bölümleride Yeniden güncellendi.
    Yakında konulacak özellikleride şimdiden haber edeyim dedim :
    ASP hosting bölümü, Gelişmiş Site optimizasyon araçları ( Linkler ), Bedava Arama motorlarına kayıt. (Siteye özel)

Saygılar...
  • quote:

script dili falan demişsin de benim bildiğim tek dil türkçe o da yarım yamalak.

He he he . Ya Hypatia kardeş Sabah sabah gülmekten kırdın beni yauuu... Allahta seni güldürsün...
    Bu kez derdini tam olarak anladım.Bak Bugün Hastanede Nöbetim var.Söz hasta az gelirse, Boş vaktim olursa ilk iş senin bu sitenin dizaynını yapacam.Hemde kendi elimle...
    Verdiğin adresin ismiyle bedava hostinglerden birinde üyelik açarım.Domain hizmeti olan ve reklamsız bir hosting.Dediğim gibi bütün dizaynını yapmakta boynumun borcu.
    Reklam falanda katmak yok, Söz...

İyi günler...

• sağolasın eyvallah :)
  • quote:

sağolasın eyvallah :)

Bişi değil...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.