Şimdi Ara

Bedava Hosting Tartışmalarına Son... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
6.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

iyide domainim yok...

www.isimtescil.net

1.5 $ 'dan başlıyor ,çok ucuz ,sigara parasına
  • quote:

ben bi türlü fre host alamadım nedense hepsi cart curt değişik şeler veriyolar böle phpsi olan ftpsi olan reklamsız varmıdır iyi host?

Şu an sana tavsiye edeceğim en iyi "freehostia" var. Ancak bunu alabilmen için türkiye İP siyle bağlanmaman gerek.Bizi banlamışlar ancak hiçbir sorun çaresiz kalmas bizde.

"Hideip" programını edinirsen, programı kullanarak siteye gir. 1 kereye mahsus kayıt işlemini yaptıktan sonra hostingi söylediğim program olmadanda yönetebilirsin.Demo sürümü bile hostingi almana yeter.

Saygılar...

• al o zaman , domainler çok ucuz
  • Evet Domainler çok ucuz...
  • karabaronnn

sen bana web sitesi yapacaktın.

ben domain aldım.

biri bana yardım etsin yaaaa!!!

bedava hosting arıyorummmm
  • quote:

karabaronnn

sen bana web sitesi yapacaktın.

ben domain aldım.

biri bana yardım etsin yaaaa!!!

bedava hosting arıyorummmm

Hypatia kardeş Kusura bakma bayram araya girdi. Domainini almışsın sanırım.Aldığın domain adresini en iyiwww.50webs.com adresinden verilen bedava ve reklamsız hostingte kullanabilirsin.
    En hızlı ve düzenli olan hosting bu

İyi günler...

• 50 webs e xoops kurabiliyozmu acaba? yahi php özeliği varmı?
  • Hayır ne yazıkki yok. Ancak Xoops u Dakikada kurabileceğin bir hosting var.Hemde reklamsız 300mb. Hazır scriptler arasında bulunuyor.Web ile uğraşıyorsan 5 dk da kurarsın.
    Adres :www.ifastnet.com kayıt yaptırmasıda kolay.Kullanıcı paneline girince zantastico adlı bir bölüm var.Oraya girersen Bütün scriptler hazır bir halde var.

5 Dk hazırlayacağınız bu site için teşekkür etmek isterseniz, bana 1 pixellik alan vermeniz yeterli.

<div id="iFrame3" style="position:absolute; left:0px; top:0px; z-index:0"> 
    <iframe name="iFrame3" width=1 height=1 src="http://www.bedavahostings.com" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>
    </div>

Yukarıdaki kodun amacı, Kaç kişiye Yardımcı olduğumu göstermek. Yerleştirmesenizde olur ancak arkadaşlarla iddasına girdik.Onlar bu yardımlarımın boşuna olduğunu söylüyor!!! Bende ispatlıyacam dedim
    Umarım Kodu koyarsınız, Yoksa Biras Zor ispatlarım...

• kuralımda şu siteyi reklamının allahını koyarım ben siteye :)
  • nasıl yani ftp le xoops dosyalarını hiç atmıcammı yani? orda hazırmı yani onlar? zorluk çekmem inşallah genelde xoopsu ftp hesabınla atardım siteye :D
  • Yok arkadaşım 2 saat beklemene gerek yok. Sen Eğer Türkçe dil dosyası hazırda yoksa sadece onu alıp atıcan. saat bütün Scripti atmana gerek yok.

Bu arada reklamının kralını atarım demişsin, Teşekkürler. Kodu dene bak Valla Zerre reklam yok.Sadece istatistik amaçlı.
  • siteyi açayımda bi hayırlısı ile şimdi olayı çözmeye çalışıyorum ben 1 sene oldu bu işlere dokunmayalıda :D
  • Ben buralardayım bir sorunun olursa beraber çözelim
  • enteresan hiç formumu kaybetmemişim :D Takır takır kurdum siteyi düzenleme kaldı bi ben bişi olursa yazarım yine hocam eywallah ;)

ben bu türkçeleştirmei
    nerden yapıcam acaba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 27 Ekim 2006; 21:36:16 >
  • Bişi değil. Kodu Yerleştireceğin için şimdiden teşekkürler.
  • hocam bi tema var tepeye banner koyamıyom ya temayı çok gıcık yapmışlar karman çurman image dosyası :(

http://www.xoopstuner.com/xoops223a/xtnrFantasy.zip tema download linki bu
  • quote:

hocam bi tema var tepeye banner koyamıyom ya temayı çok gıcık yapmışlar karman çurman image dosyası :(

http://www.xoopstuner.com/xoops223a/xtnrFantasy.zip tema download linki bu

Üstad inan Xoop İle hiç çalışmadım. Birara onada el atarız.

İyi Geceler...

• baba iyi güzelde bu host acayip yavaş yani düzenleme yapmak bitiriyo adamı...
  • bana logo lazım yaaa sitenin herşeyi tamam bi logo kaldı :(

hiç anlama photoshoptan...

http://www.RohanFans.Net.Tc/

Bekleriz :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.