ya ben front page ten yaptım sitemi nasıl aktarabilirim ve hangi sitelere aktarabilirm cevap verebilrmisiniz
Sevgili berkay, bedavahostings sayfasına giderek ücretsiz hosting servislerinden herhangi birine gönderebilirsin.Frontpageyle yapılmış siteler (Html uzantılı) için reklamsız ve çok hızlı Hosting servisleride bulunmakta. Bulmassan yaz sana güzel bir adres söylerim...
İyi akşamlar...
karabaron söylediklerin için sağol ben sınıfım için websitesi yapacağım onun için bir adres tavsiye edebilirmisin
Tabiki... Şu an anladığım kadarıyla sadece script dili olarak html kullanıcaksınız. Eğer başka bir dil kullanmayacaksanız (PHP,ASPi CGİ v.s.) ve 60 mb bana yeter diyorsanız en güzel adres 50webs olucaktır. Reklam yok, artı ilerde domain satın alırsanız bu serviste barındırabilirsiniz.Subdomain zaten bedava beraberinde veriyorlar. Benim kullandığı serviste bu.Kimse bilmesin ama... Sitenin hızını görmek için, bakınız ;www.bedavahostings.com
Umarım yardımcı olmuşumdur.İyi akşamlar...
Bu arada herhangi bir sorun yaşarsan (Kayıt yada domainde) tekrar buraya yazarsın.Ben herzaman buralardayım.
saol karaboran simdi nasıl aktarcam? cevaplarsan seviirim
ben anlamadım bu siteyi yardım edebilirmisin
quote:
Kayıt işlemini yaptın mı?
Site açılmıyor.
Dostum senin bağlantı kesik... Proxy ayarlarını kontrol et
Şaka bir yanada öyle birşey yok. Ancak bazen her hostingde olduğu gibi çalışma falan olabilir.Ancak şu an yok.Hatta benim girdiğim hiçbir saatte öyle birşey olmadı.Lütfen emeğe saygı...
quote:
Orjinalden alıntı: karabaron
quote:
Kayıt işlemini yaptın mı?
yapamadım
Teşekürler abi
quote:
Teşekürler abi
Eyvallah...
güzel çalışma
Teşekkürler...
bana daha iyi subdomainler lazım :)
Ayıpsın onuda buluruz...
walla iyi olur ya liyiz lüyüz . bizler sarmadı pek . böle co.nr veya bu tk tarzı bişiler bulmak lazım.