Şimdi Ara

Bedava Hosting Tartışmalarına Son... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
6.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

php ve mysql kullanan hazır forum kullanıyorsanız Linux hosting paketleri daha hızlı ve daha sorunsuz olacaktır.
    Diğer durumlarda ise Windows hosting kullanmanızı öneririm.

bir de domain için sponsor aramanın yani ücretsiz domainin şöyle bir sakıncası olabilir
    domain size hediye edildiği için ilerde bu adresteki siteniz popüler olur ve domain adının değeri artarsa domaini size
    hediye ederk kullandıran kişi / firma bu domaini kendi kullanımına geçirebilir.

Bu nedenle son derece ucuz olan domain adını kendiniz bağımsız başka bir firmadan almanızı öneririm

Agoraseo arkadaşım öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler.Domain ile ilgili söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Ancak Hosting Konusunda yanıldığını söylemem gerek.Daha Önce Kullandığım linux paketinde Böyle bir sorunla bizzat kendim karşı karşıya kalmıştım.Windowsla karşılaştırıldığında büyük ölçüde performans düşüşü yaşanıyor.(Her ne kadar Bende windows karşıtı olsamda, Linux paketini övsemde, Yardım isteyen birine doğruyu söylemem gerek )

Saygılar...

• Güzel fikir...
    Dış görünüm biraz daha güzel olabilrdi bence...
  • quote:

Güzel fikir...
    Dış görünüm biraz daha güzel olabilrdi bence...

Öncelikle beğendiğin için teşekkürler arkadaşım.Dış görünümden herkes şikayetçi. Ancak Burada önemli olan içerik diye düşündüm. Dış görünüme önem verseydim site hızında büyük bir düşüş olabilirdi, Buda biz webmasterleri en çok kızdıran konu (Malum Ücretsiz hostinglerde hız biras düşük, Bunu gözönünde tutmak lazım.Bende ücretsiz host kullanıyorumda )
    Bugün etrafımızda göze çok hitab edip içi boş olan çok site var.Onlar gibi olmasın istedim.Bu proje zaten sadece açılış sayılır.Arkadaşlara sundum, beğendiler.
    Şimdi Geliştiriyorum.Yakında çok farklı bir şekilde tekrar yayına girecek, Tabi başka bir domain adı altında.

Bu kezki Proje inanın, hem göze hitab edicek, hem hızı yükselecek, hemde içeriği çok daha fazla olucak.Dinamik bir sayfa olucağından Tartışma, Sorun ve sizden gelenler bölümüyle sitenin hedeflerini büyütmekteyim.

Neyse bu sırrımıda böylece açığa çıkarmış oldun

Saygılar...

• okadar bedava hosting varki adamin kafasi karisiyor
  • bana bedava forum sitesi veren bir link verrirmisiniz??
  • konu içinde biraz araştırma yapmanı öneririm, her bilgi içinde soru sorulmasa biraz araştırma yapılsa ne güzel olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 19 Kasım 2006; 16:01:48 >
  • quote:

bana bedava forum sitesi veren bir link verrirmisiniz??

Daha Önce bir topik açmıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_10061452/tm.htm

Bu adresin ikinci sayfasına bak.Sana Freehostia.com u öneriyorum.

İyi akşamlar...
  • Arkadaşlar yakında Site yenileniyor.Bu kez daha çok beğeneceksiniz.

Saygılar...
  • freehostia
  • şu anda php için ifasnet dışında en iyi hosting hangisi acaba?
  • Birkaç tanesini denedim, pek hoşuma gitmedi.

Sizin memnun kaldığınız varsa bana önerebilir mi?
  • 110mb.com 'u deneyin. 2gb alan, 10mb dosya transfer, 10gb'da baglantı limiti var. reklam yok. Site hızlı açılıyor.
  • quote:

şu anda php için ifasnet dışında en iyi hosting hangisi acaba?

Freehostia.com En iyisi.Ancak alman için türkiye ip si dışında bir ip le bağlanman gerek.
    Bu arada Forumunuzu sağlama almak istiyorsanız (ileride serverinin çökme durumu en az olan hostingler) freehostia.com ile awardspace.com
    Bu hostingler büyük şirketler, öyle ifastnet gibi kolayca serveri değiştirilmez yada çökmez.
    Bu iki hostingtende tercihim freehostia.com dur.Nedeni ise; hem daha hızlı hemde hazır script çeşitleri yönetimi (Zantastico şekli) var.Hemde özellik bakımından awarda göre daha çok.
    Ancak başındada söylediğim adamlar türkiye ip numaralarını banlamışlar.Hideip yada proxyswitcher gibi ip numarası değiştirme programlarını kullanım kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz.(Bir kereye mahsus bu program kullanılır daha sonra kullanmanıza gerek yoktur)

Saygılar...

• Arkadaşlar sonunda istediğinizi gerçekleştirdim ve siteyi topundan değiştim.Artık yeni görünümüyle gözünüz sıkılmıyacak.
    Bu arada dinamik sayfa olduğundan kayıt olma yeni hostinglerden haber alma ve toplistimize link ekleme (Reklamsız) bölümleride açılmıştır.

Yeni Adres :www.bilgili.gen.tr

Eğer beğenirseniz artık bunla devam etmek istiyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.

Saygılar...
  • karabaron niye msni hiç acmıyon ya
  • quote:

karabaron niye msni hiç acmıyon ya

Şifremi kaybettim
  • yeni msninin ney ?
    özel mesaj attım bi bakarmısın
  • Arkadaşlar msn kullanamıyorum, Çünkü askerdeyim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

walla iyi olur ya liyiz lüyüz . bizler sarmadı pek . böle co.nr veya bu tk tarzı bişiler bulmak lazım.

.eu kullanın bence geleceğin .com u... AB tarafından büyük destek alıyor. .eu lar ileride çok değerli olacak diye tahmin ediyorum.
  • ücretsizmi eu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.