Şimdi Ara

Bedava Hosting Türkçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ücretsiz internet sitesi hosting ile ilgili klişeleri bir kenara bırakın. Hostinger farklıdır. Fanatik kullanıcı desteği ile güvenilir ve özellikçe zengin barındırma hizmeti veriyoruz. Servis çalışma zamanı oranımız faydalandığımız bulut bilgi işlem (cloud computing) teknolojisi sayesinde %99,9'dur

PHP ve MySQL Desteği

Herhangi bir sınırlama olmaksızın PHP ve MySQL veriyoruz. PHP motorumuz tüm opsiyonel özellikler ve fonksiyonlar yüklenmiş olarak sunulmaktadır. Tek tıklamayla istediğiniz PHP versiyonuna geçebilir ve veritabanlarınızı phpMyAdmin aracı ile yönetebilirsiniz.

Otomatik Yükleyici Yazılımı

Sadece birkaç tıklamayla Wordpress, Joomla, PrestaShop, phpBB, Drupal ve birçok diğer yazılımdan birisini kolayca kurabilirsiniz. Tamamen fonksiyonel ve profesyonel görünen internet sitesi birkaç dakika içinde kurulup kullanıma açılabilir.

Kullanımı kolay site kurucu

Artık sitenizi çok kolay kurabilirsiniz. Hatta bilgisayara yeni başlayanlar bile internet-sitesi kurucumuz sayesinde harika görülen bir siteyi oluşturabilirler. 100 şablondan birini seçin ve internet sitenizi 5 dakikada hazır hale getirin.

Bunların hepsi dışında menüler tamamen türkçe ücretli alınan hostingden hiç bir farkı yok daha mükemmel.

Üye olmak için tıklayınız

• ASKERLİKBUMU A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende tam böyle birşey arıyordum. Şimdi kayıt oldum bana host + domain vermiş oldu herhalde. Fakat aynı domaini farklı domain veren sitelerde aratıyorum. Hala kullanılabilir yazıyor yani alınmamış sanki. Acaba 48 saat falan beklemek mi gerekiyor. Ama diğer sitelerde böyle bir sorun yoktu sanki?
  • Kusura bakmayın nette bayadır yoktum adres nedir bi kontrol edelim isterseniz @Acemi85
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

Hocam bende tam böyle birşey arıyordum. Şimdi kayıt oldum bana host + domain vermiş oldu herhalde. Fakat aynı domaini farklı domain veren sitelerde aratıyorum. Hala kullanılabilir yazıyor yani alınmamış sanki. Acaba 48 saat falan beklemek mi gerekiyor. Ama diğer sitelerde böyle bir sorun yoktu sanki?

Merhaba,

Aşağıdaki bağlantıdaki gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

http://www.hostinger.web.tr/forum/ogretici-dokumanlar/140-kay%C4%B1t-s%C4%B1ras%C4%B1nda-alan-ad%C4%B1-se%C3%A7im.html

Dilerseniz, bizimle "Yardım Masası" aracılığıyla da iletişime geçebilirsiniz. Bu şekilde size daha iyi yardımcı olabiliriz.

• hostinger çok teşekkürler
  • hemen bu bu adreste Ücretsiz hostin ve domain adı ala bilirsiniz sınırsız hostin hizmetiylewww.eniyikaliteli.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne ise yariyo ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canercambel

ne ise yariyo ?

Hosting demek web sitesinin dosyalarının barındığı yer anlamına gelmektedir.Hosting demek web sitesinin dosyalarının barındığı yer anlamına gelmektedir.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.