< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indirimkodu.com -- 6 Mayıs 2018; 1:57:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indirimkodu.com -- 6 Mayıs 2018; 1:57:38 > |
T tanselolcum demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Bu konu ücretsiz, karşılıksız indirim kodu paylaşılan bir yer. Sen ise kodu ücret karşılığında vermek istiyorsun. Bir de bana attığın özel mesajda kodun fiyatını alınacak ürüne göre belirleneceğini söylemişsin. Kazanç sağlama beklentin çok fazla bana göre. Senin mesajından sonra baktım da Akbank müşterisi olup zibuzu üyesi olanlar %20 indirim kodunu zaten ücretsiz alıyor. :-) Ama aynı kampanya mı bilmiyorum tabi. Bu uçuk şartınla kodu satabilirsen tabi Kod satış bölümüne gitmelisin. Burası o yer değil yani... |
Mediamarkt kodu isteyenler mobil chrome da gizli sekmede mediamarkt sitesini acin. Bir sure sitede gezindikten sonra kupon carki cikiyor. Mesela bir urun sekmesine basin o sayfada bir sure bekleyin. Cikmazsa baska bir sekmeye tiklayin orada bekleyin. Defalarca sifirdan gizli sekme acarak ayni sekilde kupon almayi deneyebilirsiniz. Bosuna para ile satin almayin.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indirimkodu.com -- 26 Eylül 2016; 17:28:54 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|