Şimdi Ara

Bedava Lisanslı Programlar Güncel (30 mayıs) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
108
Favori
20.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Autocad ve turevleri ogrencilere ucretsiz. Basliga eklenebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette ücretsiz bir sey ediniyorsanız burada muhtemelen mal siz oluyorsunuz. Sözü aklıma geldi. free ürünlerde bir eklenti arka planda çalışan bir program olabilir yada iletişim bilgileri pazarlama amaçlı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matyax

İnternette ücretsiz bir sey ediniyorsanız burada muhtemelen mal siz oluyorsunuz. Sözü aklıma geldi. free ürünlerde bir eklenti arka planda çalışan bir program olabilir yada iletişim bilgileri pazarlama amaçlı olabilir.

basettiğin kötü yazılımları antiler buluyor elimde hediye lisans dvd fab media player vardı onun zararlı olduğunu norton buldu ve sildi
    Bedava Lisanslı Programlar Güncel (30 mayıs)
    iletişim olarak kendi mail adresinizi vermenize gerk yok 10 dk mail verin gitsin
    https://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html?dswid=-9394
    yukarıdaki mail gibi bir sürü hizmet veren site var 10 dk mail yazın arama sayfasına

• Aşırı faydalı konu olmuş. Gruplar halinde başlık yapsan daha iyi olurmuş ama.

Güvenlik

Sistem araçları

Fotoğraf/Video

.

.

Şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 26 Şubat 2017; 7:33:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam, inan pc kullanmaya yeterli imkan olsa onu da yapacağım. Şimdilik en azından aynı türleri arka arkaya sıralamaya çalışıyorum. Mobilden copy-paste paneli kullanamadığın için eşit veremiyorum tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yararlı konu

• Öğrenci kardeşim için Matlab programının lisansını alabileceğim birşey var mı acaba. Legal şekilde?

• Çok faydalı bir konu olmuş. Yazan arkadaşın emeğine sağlık.

Bu konuda ve benzeri birkaç forumda "internet security" paketleriyle ilgili bir yanlış anlama gözüme çarptı ve ek bilgi yazmanın faydalı olacağını düşündüm.

Birçok antivirus markasının "internet security" isimli paketleri bulunuyor. (Örneğin bu konuda 4 Nolu maddedeki "McAfee Internet Security"). Genelde ismine bakarak bu paketlerin "yalnızca" zararlı web sitelerindeki tehditlere karşı koruma sağladığı düşünülüyor. Oysa ki bu paketler temel antivirüs paketinin üzerine ilgili internet koruması eklenmiş halidir (Yani konudaki 13 nolu başlıktaki "McAfee Antivirus Plus" paketine anti spam, sosyal medya koruması, vs.. eklenmiş pakete "Internet Security" ismini koyuyorlar. (Bknz :http://www.mcafeestore.com/compare-products ) . Diğer birçok marka için de benzer durum sözkonusu.

Özet olarak "internet security" paketleri (konuda belirtilenin/genel algının tersine) genellikle "antivirus" paketlerinin daha kapsamlı halidir. Satın alacak ya da deneme sürümlerini kullanmayı düşünen arkadaşlar bunu gözönünde bulundururlarsa iyi olur.

Konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lizkin -- 3 Nisan 2017; 12:6:5 >

• Google Earth de malware buldu
  • Norton ve OneNote'u sayenizde indirdim. Paylaşımınız için teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51E0CFF67 -- 11 Mayıs 2017; 23:12:35 >
  • Allah razı olsun kardeşim Antivirüsün lisansı bitiyordu işe yaradı.
  • Takip ☺

• Heimdal PRO veri hırsızlığı, finansal Truva atları ve diğer kötü amaçlı yazılımlara karşı 3 katmanlı güvenlik sağlayan bir siber saldırı önleyicisidir.

Heimdal PRO ile antivirus programı arasındaki fark:
    Antivirus daha çok dosya ve eylemleri kontrol ederken Heimdal trafiği gözler. Heimdal siber suçları önlemek için çalışırken verilerinizi PCnizden ve ağınızdan başka güvenli bir yerde turtar.

Heimdal PRO 3 motor tarafından güçlendirilmiştir:

-Gerçek zamanlı trafik taraması
    -Gelişmiş kötü amaçlı yazılım saldırıları tespit eder ve bloke eder
    -Otomatik ve sessiz patching

Not: Uygulama 6 aylık lisansa sahiptir ve ücretsiz teknik destek ve güncelleme sağlar.

https://www.youtube.com/watch?v=hfEhVaBRyt8

Kampanya 12 Mayıs 2017 saat 11:00'a kadar geçerlidir.

https://tr.giveawayoftheday.com/heimdal-pro/

• bu konudaydı galiba bir program vardı düzenleyici organize edici adında.gereksiz programları artıkları aynı dosyaları falan buluyordu bilen duyan var mı ?adı nedir
  • Antivirüsler işe yaradı eline sağlık kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

bu konudaydı galiba bir program vardı düzenleyici organize edici adında.gereksiz programları artıkları aynı dosyaları falan buluyordu bilen duyan var mı ?adı nedir

Systemcare mi?

• afacan_x kullanıcısına yanıt
    Takibe takip

Uzun bir süreliğine köye dönmek zorunda kaldım, güncel tutamıyorum konuyu internet olmadığı için

• quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

Takibe takip

Uzun bir süreliğine köye dönmek zorunda kaldım, güncel tutamıyorum konuyu internet olmadığı için

konu için ve paylaşımlarınız için emekleriniz için teşekkür ederim.
  • BitDefender total sec 90 günlük yanlış bilgi olmasın, teşekkürler.
  • Konuyu acan arkadasa tesekkurler. Bilgili arkadaslardan evdeki win10 yuklu ev pc icin hangi antivirusu tavsiye edersiniz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.